Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

8.990 Ft helyett 4.990 Ft: Hundertwasser, a híres építész nyomában, városnézés Bécsben. Séta az adventi vásárban, egynapos buszos utazás idegenvezetéssel december 3-án és 10-én, szombaton

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 44% 4.000 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Advent Bécsben – Hundertwasser házai nyomában, színek, álmok, rabul ejtő üzenet

Az ajánlat tartalma

 • Adventi kirándulás 1 személy részére Bécsben Hundertwasser épületeinek felkeresésével
 • Buszos utazás
 • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés
 • Szervezés díj
 • Ingyenes Bécs belváros térkép

Belépő

 • Kunst Haus Wien állandó kiállítás: 10 €/fő felnőtteknek, 11-18 év között: 5 €/fő, 10 éves korig ingyenes

Az adventi vásár mellett ezúttal Hundertwasser, a világhírű osztrák építész és festő alkotásait keresheted fel Bécsben, valamint a tematikus idegenvezetés által útközben munkásságával is

megismerkedhetsz. A városba érkezve a buszból megtekinthetitek a Duna-csatorna partján fekvő Spittelau szemétégetőt, amelyet megépítése után két évtizeddel formáltak át a művész tervei alapján csúnya, szürke üzemből játékos külsejű, turisztikai látványossággá váló épületté. Ezt követően ellátogattok az életműhagyatékot gondozó Kunst Haus Wienbe, amely épület kívül-belül Hundertwasserről mesél. Az állandó kiállítás egyedülálló keresztmetszetét nyújtja a 2000-ben elhunyt alkotó festményeinek, nyomatainak, építészeti terveinek és iparművészeti alkotásainak.

A múzeum megtekintése után átsétáltok a közeli Hundertwasser Házhoz, amely Bécs egyik legismertebb nevezetessége. A lakóházként működő épület szép példája annak, hogy az organikus művészet eszközeivel, a vidám színekkel, természetet idéző formákkal, a kiszámítható szabályosságtól oly távol álló játékossággal miként akart a „különc zseni” a modern világban hidat verni ember és természet között. Vallotta, hogy a Paradicsom itt van körülöttünk, csak meg kell látnunk, felfedezni, létrehozni, engedni kibontakozni a saját életünkben.

Tudtad, hogy a Friedrich Stowasser néven Bécsben született művész eredeti nevét Friedensreich Regentag Dunkelbunt Hundertwasserre változtatta, ami magyarra fordítva annyit jelent: Béketeli Esősnap Sötéttarka Százvíz? És ez még csak egy a Hundertwasserhez kapcsolódó érdekességek közül, ismerd meg a többit Te is e tematikus adventi kirándulás délelőttjén!

A nap további részét a belvárosban töltitek. Akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, az részt vehet egy kellemes gyalogos sétán. A városnézés során megtekintheted a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.

Ha pedig inkább az adventi vásárt választod, akkor forralt bor, puncs, mennyei sütik és izgalmas kézműves ajándéktárgyak várnak!

Indulás

 • 6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
 • Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz a fenti indulási helyszínre!

Vidéki felszállási lehetőségek

 • M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km
 • M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km
 • M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km
 • M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

A Pannónia Program- és Utazási Iroda

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannónia Program- és Utazási Iroda a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi kirándulás 1 személy részére Bécsben Hundertwasser épületeinek felkeresésével. Buszos utazás. Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés. Szervezés díj. Ingyenes Bécs belváros térkép

Fontos

Beváltható: 2016.10.17. - 2016.12.05.
Az utazás időpontja: 2016. december 3.; december10., szombat • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A • Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie • Információk az indulásról és a felszállási lehetőségekről a részletes leírásban • Regisztrációs díj: 800 Ft • Városi behajtási engedély és parkolási díj: 3 €/fő, városi behajtási engedély nélküli buszon 2 • €/fő • Kunst Haus Wien állandó kiállítás belépő: 10 €/fő felnőtteknek, 11-18 év között: 5 €/fő, 10 éves korig ingyenes • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére