8.990 Ft helyett 3.990 Ft: Tudd magad biztonságban - Candida szűrés és nehézfém terhelés vizsgálat gyorsan, fájdalommentesen az Egészség-Zónától

Egészség-Zóna
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 56% 5.000 Ft
Egészség-Zóna
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
www.egeszseg-zona.hu

Akció Leírása

Ne habozz, a tudatos megelőzés sokkal célravezetőbb, mint a problémák kezelése!

Fontos tudnivalók:

  • Kismamák, pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
  • Az állapotfelmérés a megelőzésről szól, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít

Veled is előfordult már, hogy puffad, ég a gyomrod, állandó éhségérzeted van és küzdesz a kilókkal? Tapasztaltad már, hogy gyakran fáj a torkod, a fejed, kellemetlen a leheleted és székelési panaszaid vannak? Te is ismered azt az érzést, amikor indokolatlanul fáradékony, ingerlékeny vagy, esetleg hullámzó a kedélyállapotod? Már mindent kipróbáltál, de mégis hullik a hajad, verejtékezel, viszketés gyötör és ízületi fájdalmaid is vannak?

Ha ezek közül a zavaró tünetekből néhány gyakori „vendég” nálad, feltétlenül vedd igénybe az Egészség-Zóna fájdalommentes vizsgálatát, és tudd meg, hogy a Candida albicans okozza-e bosszantó problémáid! Ne halogasd, mert ha ez a kellemetlen kórokozó elszaporodik, súlyos krónikus betegségeket is okozhat a szervezetedben!

A candidiasis a lehető legszélesebb tünetskálát képes létrehozni, ami igencsak megnehezíti a betegség diagnosztizálását. Okozhat emésztőrendszeri, idegrendszeri, nőgyógyászati, urológiai, allergiás vagy bőrtüneteket is. Ráadásul nem szabad megfeledkezni a nehézfémekről sem, a gombák ugyanis bizonyos védelmet nyújtanak ellenük, de túlzott elszaporodásuk nagyon sok problémát okozhat.

A vizsgálatról

Az elektroakupunktúrás Candida szűrés egy speciális és modern eljárás. A vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik, abszolút fájdalommentesen. Ez sejtszintű pontossággal hoz azonnali eredményt, amit a szakértő terapeuta a helyszínen kiértékel, és szükség esetén útmutatást ad az esetleges problémák kapcsán. Emellett az is kiderül, hogy kell-e erősítened az immunrendszered, küzd-e szervezeted a nehézfémek ellen, illetve „mennyire van feltöltve” a vitamin-, és ásványi anyag-raktárad.

A vizsgálat a következő területeket érinti: Candidiasis, Candida Albicans, gombákkal szembeni immunitás, gomba toxin, gombás fertőzés, immunrendszer citokin hálózatának zavara, antigének, csecsemőmirigy, lép, tüdő, gyomor, gyomorsav, diszbiózis, vékonybél, vastagbél, végbél, húgyvezeték, vesék, hüvely, stresszterhelés, nehézfémek okozta terhelés, ásványi anyagok hiánya, vitaminok hiánya.

Az Egészség-Zónáról

Az Egészség-Zóna legfőbb célja, hogy mindenki számára elérhető legyen az egészséges, minőségi élet! Szolgáltatásaikkal elsősorban azoknak szeretnének segíteni, akik nem tudják, mitől vannak, honnan erednek a fájdalmaik, problémáik, és ezen az állapoton szeretnének változtatni.

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00-17:00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Candida szűrés és nehézfém terhelés vizsgálat az Egészség-Zóna jóvoltából. A fájdalommentes vizsgálat sejtszintű pontossággal hoz eredményt, amit a szakértő terapeuta a helyszínen kiértékel. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.03.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 20-2414144, info@egeszseg-zona.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére