8.990 Ft helyett 3.990 Ft: Babatervező vizsgálati csomag Voll-diagnosztikával. Kismedencei és egyéb szervek vizsgálata, ételintolerancia-teszt 40 allergénre a Dr. Kósnai Központban

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 56% 5.000 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu/

Vélemények

K. Kinga

Szerettem volna több információhoz jutni a weboldalról, de a kezelés végül maximálisan bevált, így nem bántam meg, hogy belevágtam.

R. Sára

Sajnos a weboldalukon nincs túl sok információ, így nem mertem megvenni a kupont.

U. Mária

Nekem a magas vérnyomásom kezelésében segítettek, sokkal jobban érzem magam a kezelés óta!

Akció Leírása

Készülj fel a terhességre egy nagyon alapos és sokrétű vizsgálati csomaggal a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban jóvoltából!

Az ajánlat tartalma

  • Babatervező vizsgálati csomag a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban
  • A vizsgálatok Voll-diagnosztikai eljárással zajlanak
  • Kismedencei szervek vizsgálata
  • Gyomor, vékonybél, vastagbél vizsgálata
  • Máj és epe vizsgálata
  • Ételintolerancia-teszt 40 allergénre
  • Testösszetétel-elemzés (zsírszázalék, zsigeri zsírszázalék, izomszázalék, BMI, alapanyagcsere)

A Voll-diagnosztikával végzett vizsgálat a gyulladásokra érzékeny, így az olyan enyhébb, kezdeti folyamatokat is képes kimutatni, amelyek egyéb vizsgálati módszerekkel még nem deríthetők fel. Ennek az az oka, hogy mivel a legtöbb gyulladás csak hosszabb fennállás után okoz változást a szervekben, képalkotó vizsgálatokkal (UH, CT) csak a nagyobb mértékű károsodás jelei észrevehetők, a kezdetieké nem. Az elektrofiziológiai módszerek viszont a gyulladásnak már kezdetétől megjelenő elektromos változásokat mérik, így ilyen módszerrel a változás már azonnal megnyilvánulhat.

A kismedencéd, illetve a női szervek (méh, petefészek) egészsége azért roppant fontos, hogy a fogantatás pillanatában és az azt követő periódusban is optimális körülményeket biztosítson a beágyazódáshoz, majd a baba fejlődése számára.

A megfelelő vitamin- és nyomelem-ellátottság alapja, hogy a bélrendszer felszívó képessége a lehető legjobb legyen. Gyulladás esetén romlik a felszívódás, ami vashiány és egyéb hiányállapotok forrása lehet. Emellett gyomorégés, hányinger, székrekedés amúgy is gyakoribb terhességben, ha ilyen hajlamod van, nehézzé fogja tenni az életed. Jó tehát tudni róla, hogy még a baba érkezése előtt kezelhető legyen!

A májad, epéd egészségére is vigyáznod kell, mert a terhességi hormonok hatására az epetermelés és ürülés romlik, ha pedig korábban is gyenge volt, az emésztésed komoly zavart szenved a babavárás alatt. Ez emelkedett koleszterinszintet, hányingert, puffadást és székrekedést okoz. Ha hamarabb tudsz róla, segít megelőzni, amennyire lehetséges.

Ezen kívül sok problémát okozhat egy-egy élelmiszer, ha érzékeny vagy rá, vagy nem tudod emészteni. Egy ételintolerancia-teszten érdemes átesni még a terhesség előtt. Végül hasznos tisztában lenni testösszetételünkkel, hogy még a babavárás előtt fitt formába hozhassuk magukat megelőzve az elhízást és az érrendszeri betegségeket. A zsírszövet egy típusa – a zsigeri zsír – ugyanis szerepet játszik az érelmeszesedés kialakulásában.

A babavárás során különösen fontos, hogy szervezeted egésze harmóniában és egészségesen működjön, mérd fel állapotát Voll-diagnosztikával a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban!

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A központ egyik alapítója, dr. Kósnai Judit hitvallása szerint a túlzásba vitt gyógyszeres kezelések rontják az egészség állapotát, a helytelen életmód pedig nem teszi lehetővé a gyógyulást. Meg kell tanulni mindazt újra, amit néhány száz évvel ezelőtt élt elődeink még jól ismertek és alkalmaztak. A XIII. kerületi Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban ebben a szellemiségben javítanak egészségi állapotodon szervezeted legkülönbözőbb részein.

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Babatervező vizsgálati csomag a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban. A vizsgálatok Voll-diagnosztikai eljárással zajlanak. Kismedencei szervek vizsgálata. Gyomor, vékonybél, vastagbél vizsgálata. Máj és epe vizsgálata. Ételintolerancia-teszt 40 allergénre. Testösszetétel-elemzés (zsírszázalék, zsigeri zsírszázalék, izomszázalék, BMI, alapanyagcsere)

Fontos

Beváltható: 2017.09.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 356 2177 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére