Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

8.990 Ft helyett 2.990 Ft: Vércseppanalízis és Candida-teszt orvosi szakvéleménnyel és szaktanácsadással a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 67% 6.000 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu/

Akció Leírása

Átfogó egészségügyi vizsgálat, vércseppanalízis és Candida-teszt a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban

Az ajánlat tartalma

  • Vércseppanalízis (élő és száraz kenet)
  • Candida-teszt
  • Orvosi szakvélemény és javaslat emailen

A vércseppanalízist elsősorban olyanok számára ajánljuk, akik krónikus betegségek kialakulását szeretnék megelőzni vagy meglévő betegségüket karban tartani, mint magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, emelkedett koleszterinszint, elhízás, hormonális zavarok (pajzsmirigy-alulműködés), gyenge immunrendszer, krónikus gyulladások, allergia.

A betegségek, hajlamok korai felismerése az elsődleges cél, de a már meglévő betegségek esetén is érdemes magunkat vizsgáltatni, nyomon követhetjük ugyanis az alkalmazott gyógyszeres vagy természetes kezelés eredményességét és szükség esetén korrigálhatunk. Megfelelő terápia mellett ezek a krónikus betegségek is jelentősen javíthatók!

A vércseppanalízis vizsgálat során a levett vérmintát azonnal tárgylemezre kenik, majd lefedik, festés, fixálás nem történik. A kenetet nagy nagyítású (1600x) mikroszkópban, sötét látótérben vizsgálják. Ilyen módon megállapítható az esetleges pH-eltolódás (elsavasodás), salakanyagok jelenléte, kórosan gyors véralvadás (amely érelmeszesedésre hajlamosít), lassú emésztés, kórokozók jelenléte. A második, ún. száraz kenet vizsgálata során a szervezet antioxidáns- és nyomelemszintjét, nehézfém-terheltségét vizsgálják.

A vizsgálat kiegészítése Candida-teszttel az immunrendszer pontosabb felmérését célozza. A gyengült immunaktivitás vagy cukorbetegség esetén ugyanis könnyen megszaporodhat szervezetünkben ez az egyébként szokványos élesztőgomba. Ennek szöveteinkben, testüregeinkben való túlzott jelenléte az immunrendszer gyengülését és krónikus gyulladást okozhat.

Ne feledd, az egészség nem a betegségek hiányát jelenti! Mérd fel szervezeted állapotád, hogy megelőzhesd az esetleges komolyabb problémákat és boldog, kiegyensúlyozott életet élhess!

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A központ egyik alapítója, dr. Kósnai Judit hitvallása szerint a túlzásba vitt gyógyszeres kezelések rontják az egészség állapotát, a helytelen életmód pedig nem teszi lehetővé a gyógyulást. Meg kell tanulni mindazt újra, amit néhány száz évvel ezelőtt élt elődeink még jól ismertek és alkalmaztak. A XIII. kerületi Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban ebben a szellemiségben javítanak egészségi állapotodon szervezeted legkülönbözőbb részein.

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vércseppanalízis és Candida-teszt a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban. Orvosi szakvéleménnyel és szaktanácsadással

Fontos

Beváltható: 2017.01.11. - 2017.08.23.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 356 2177 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére