889.000 Ft helyett 711.000 Ft: Ismerj meg egy egzotikus világot – körutazás Thaiföldön és Kambodzsában 4*-os szállással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 28267
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

711.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28267

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel velünk Thaiföld és Kambodzsa, e két különleges ország csodáit!

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 9 nap / 8 éj szállás 2-ágyas szobában, 4*-os szállodában - 5 éj Bangkokban (Thaiföld), 3 éj Siem Reapben (Kambodzsa)
  • Reggeli
  • A felsorolt programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt
  • VIP autó, belső repülőjegy, repülőtéri illeték, transzferek

Fontos tudnivalók:

  • Figyelem! Az ár nem tartalmazza a BBP- és sztornóbiztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest – Bangkok – Budapest között!
  • Helyszínen fizetendő: kambodzsai vízum (50 USD / fő), vacsora igény esetén, belépőjegyek (összesen kb. 60 USD / fő)
  • Igény esetén tengerparti nyaralással hosszabbítható a körút (Phuket / Pattaya)
  • VIP fakultatív programok, magyar nyelvű idegenvezetéssel: Bangkok Tour I., II., III., Ayutthaya, Bangkok úszópiac, Kanchanaburi (ezek részleteiről, árairól érdeklődj az utazási irodánál!)

Thaiföld az a hely, ahol az utazó mindent megtalál, ami egy tartalmas kalandozáshoz szükséges. Egzotikus keleti kultúra, gyönyörű építészeti emlékek, buddhizmus, északon hegyi túrák a civilizációtól elzártan elő törzsekhez, délen festői szigetek. Az ország szomszédságában mesés világ tárul elénk, amely csak a közelmúltban vált elérhetővé a turizmus számára.

Kambodzsa szélesre tárt ajtószárnyain belül ma olyan ritka kincsekhez „juthat hozzá” az utazó, mint a dzsungel fogságából kiszabadított Angkor fenséges romjai (Angkor Wat). Bőven van még mit felfedezni ebben az országban – rántsuk hát le együtt a leplet az ismeretlenről, s induljunk el erre a csodálatos utazásra!

Íme, a részletes program!

  • 1. nap: Bangkoki érkezés (Thaiföld)

Menetrendtől függően érkezés Bangkokba. A repülőtéren találkozó partnerünkkel, aki az idegenvezető lesz a Thaiföld-Kambodzsa körutazás során. A Suvarnabhumi repülőtérről privát transzferrel utazunk a szálláshelyre. Bangkok belvárosához közelítve már érezhetjük a nyüzsgő város ritmusát. A szálláshely elfoglalása után szabad program, hogy kipihenhessük az út fáradalmait (5 éj).

  • 2. nap: Bangkok városnézés + úszópiac (Thaiföld)

Thaiföld-Kambodzsa körutunk első igazi programokkal teli napján a korai reggeli után 7 órakor elindulunk az úszópiacra, mely Bangkoktól kb. 100 km-re dél-nyugatra helyezkedik el. A híres Damnoen Saduak Floating Marketen az árusok csónakjaikról illetve a part szélén felállított bódéikból árulják portékáikat. Megkóstolhatjuk a különleges gyümölcsöket, zöldségeket, ételeket, melyeket frissen az orrunk előtt a csónakban készítenek el az asszonyok. Természetesen helyi szuveníreket, faragásokat, legyezőket, képeket is vásárolhatunk az úszó piacon. A piaci forgatag után visszaindulunk Bangkokba. Délután az első állomásunk a Királyi palota lesz, ahol megcsodálhatjuk a Smaragd Buddhát. Ezután átsétálunk a Wat Pho-hoz ahol megcsodálhatjuk az óriási fekvő Buddha szobrát. Wat Pho a legismertebb tradicionális masszázs iskola. A templomegyüttes meglátogatása után visszatérünk a szállodába. Este szabad program.

  • 3. nap: Ayutthaya + Bang Pa In (Thaiföld)

Reggeli után autóba ülünk és elindulunk Ayutthayába, mely az Ayutthayai Királyság idején az ország fővárosa volt. Ayutthaya 1991 óta az UNESCO világörökség része. Ez a város évszázadokon keresztül az egyik legjelentősebb ázsiai civilizáció központja volt, mígnem a burmaiak az 1760-as években kifosztották. Kirándulásunk során fakultatív lehetőség nyílik majd elefánt háton bejárni az ősi városrészt (400 THB/15 perc). Megtekintjük a főbb látnivalókat Wat Mahathat, Wat Ratchaburana, Royal Palace Ayutthaya, Wat Phra Ram, Elephant Palace, Wat Chai Wattanaram templomait. Délután utunkat a Nyári Palota, a Bang Pa In felé folytatjuk. A Bang Pa In a Chakri dinasztia királyainak nyári rezidenciája volt korábban, de már a XVII. században Ayutthaya királyai is használták. A palota megtekintése után elindulunk vissza Bangkokba, este szabad program.

  • 4. nap: Kanchanaburi (Thaiföld)

Egész napos kirándulás a Bangkoktól kb. 140 km-re lévő Kanchanaburi városába. Kanchanaburi, Thaiföld nyugati, Burmával határos tartománya, mely stratégiailag fontos volt a történelem folyamán. Legnagyobb nevezetessége a Kwai folyó és a rajta lévő híd, amely főképp a háborús film folytán vált híressé.

Először a Kwai folyón 45 perces „long tail” hajós kirándulást teszünk, majd a legendás hídon gyalogosan átkelünk. Ezt követően a második világháborús múzeumot keressük fel. Ebéd egy úszóétteremben a Kwai folyón. (italfogyasztás külön fizetendő)

Ezt követően a Wat Tham Sua-hoz, vagyis a tigris barlang templomhoz utazunk. Ez a különleges, egyedi thai templom, melyre egy hegy csúcsán lévő drótkötélpályán jutunk fel, gyönyörű a kilátás, fantasztikus épületek, alul pedig megnézzük a sziklába vájt barlang templomot.

  • 5. nap: Bangkok (Thaiföld)

Reggeli után találkozás magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Utazás hajóval a Wat Sakethez, melynek fő látványossága az 1800-as években épült Aranyhegy, amelynek aranyozott kupolája kiemelkedik a szürke belvárosi forgalomból és a Ratchadamnoen Avenue-ra néz. Az arany chediben Buddha földi maradványait őrzik, a tornyából gyönyörű kilátás nyílik Bangkokra. Következő állomásunk az Aranyhegy szomszédságában levő Wat Ratchanadda, azaz a “Fém Kastély” lesz. Ez a 37 tornyú építmény építészeti stílusát illetően egyedülálló a világon. Utunk következő állomása a Demokrácia emlékmű. Az emlékművet az 1932-es forradalom emlékére emelték 1939-ben. Innen tuktukkal az Ananta Samakhon palotához robogunk a Dusit negyedben. A nap szabad programmal zárul.

  • 6. nap: Bangkok – Siem Reap (Kambodzsa)

Reggeli után privát autóval utazás Kambodzsába, Siem Reapbe. Érkezés kb. 16 óra felé, ezt követően elfoglaljuk szállodai szobánkat. Délután szabad program, fürdőzés a szálloda medencéjében vagy séta Siem Reapben, ellátogathatunk Pub Streetre vagy az éjszakai piacra is (3 éj)

  • 7. nap: Siem Reap (Kambodzsa)

Reggeli után tuk tukra pattanunk és egész napos kirándulásra indulunk Angkorba. A Déli Kapun át belépve megtekintjük a Bayon templomot, melyet VII. Jayavarman építtetett a XII. században, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Phimean Akas templomot, egyéb látványosságokat. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik. Ezután a Banteay Kdeibe, a klasszikus khmer építészet gyöngyszemébe, melynek rózsaszín homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Megtekintjük Kbal Speant, majd a délután folyamán felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait. Este svédasztalos vacsorával egybekötött tradicionális apsara táncesten vehetünk részt.

  • 8. nap: Siem Reap (Kambodzsa)

Reggeli után Siem Reap közelében található a Tonle Sap tó-hoz utazunk le, amely Délkelet-Ázsia legnagyobb tava. A tó mentén rengeteg ember él csónakokra épített faházakban, viskókban. Egy ilyen úszó faluval ismerkedünk délelőtt egy kis hajókirándulás keretében. A kikötőből motoros bárkán utazunk a Siem Reap folyón egészen a hatalmas Tonle Sap tóra. A vízről kiválóan szemügyre vehető egy jellegzetes kambodzsai „úszó” falu élete. A halászok otthonai mellett érdekes megfigyelni a falu egyéb vízre települt épületeit (iskola, rendőrség, pártház stb.)

A Tonle Sap-tó túra alkalmával más csoporthoz való csatlakozással valósul meg a program!

Délután szabad program, vagy pihenés a szálloda medencéjénél.

  • 9. nap: Siem Reap – Bangkok (Thaiföld)

Reggeli után közös séta Siem Reap város főterére. Megnézzük a kolonális épületeket, a városvédő Istenség szent szobrát. Felkeressük a khmer stílusú Királyi Palotát, sétálhatunk az óváros folyópartjánál és vásárolhatunk a helyi piacon. Menetrendtől függően transzfer a siem reapi repülőtérre, majd menetrend szerinti repülőjárattal visszautazunk Bangkokba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thaiföld - Kambodzsa körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel 2 főnek. 9 nap / 8 éj szállás 2-ágyas szobában, 4*-os szállodában, reggeli, a felsorolt programok, magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt, VIP autó, belső repülőjegy, illeték 2 fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére