8.800 Ft helyett 3.290 Ft: 4 alkalmas arctorna bérlet, amellyel akár 20 évet is fiatalodhat az arcod, elsajátíthatod a legjobb ránctalanító mozdulatokat az Arctorna-Arcmestertől

Arcmester
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.290 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.800 Ft 63% 5.510 Ft
Arcmester
1108 Budapest, Dombtető u. 10
csengi.gaby@gmail.com
www.facebook.com/Arctorna-Arcmester-oldal-189518617751324/?fref=ts

Akció Leírása

Válassz egy 100%-ig természetes módszert ráncaid eltüntetésére, arcbőröd kisimítására!

Van plasztikai sebész telefonszáma a telefonodban? Akkor nyugodtan kitörölheted, mert ha mai tippünket igénybe veszed és gyakorlod, soha többé nem lesz szükséged arcplasztikára, botoxra, feltöltésekre és egy idő után arcod akár 20 évet fiatalodhat! Az öregedés és a ráncok elleni küzdelem sem kizárólag drága krémek használatával oldható meg!

Most beavatkozások nélkül, a világ legtermészetesebb módját adjuk a kezedbe és az arcodnak, amelynek eredményeképpen:

  • Profilod feltöltődik, feszesebb lesz
  • Homlokod ráncai kisimulnak
  • Megereszkedett szemhéjad visszahúzódik
  • A szem alatti "szürke füst" eltűnik, fittebb lesz
  • A mély orr-ajak barázda kisimul
  • A toka visszahúzódik

Az arctorna, ahogyan a neve is mutatja, az arc izmait erősíti, mozgatja meg és kisimítja a bőrt, illetve eltünteti a ráncokat. Ugyanúgy lehet edzeni az arc izmait is, mint mondjuk a bicepszet vagy a combizmokat a konditeremben, ám természetesen a módszer teljesen más. Ezt a módszert tudod különleges tippünkkel gyakorolni és elsajátítani.

Aki részt vett már ilyen képzésen, tudja, hogy otthon, újságokból vagy internetről nem ajánlott elkezdeni ezt a fajta edzés- és szépészeti módszert, mert könnyen lehet, hogy az ember nem eltünteti, hanem beletöri a ráncokat az arcába. A tanfolyam első óráján csodálkozni fogsz, mert az arctorna tényleg torna, és attól még, hogy egy viszonylag kis izomcsoportot mozgattok át, bizony könnyű kimelegedni, sőt utána az izomláz sem ritka jelenség.

De a szépségért meg kell dolgozni! A bőröd simább, feszesebb lesz, ez önbizalmat ad és javíthat az önértékeléseden! Sőt, a fokozódó vér- és nyirokkeringés hatására tisztább lesz az arcbőröd is!

Ha szeretnél fiatalodni vagy maradnál a mostani korodnál, de nem kívánod a botoxot, a szikét, és a drága krémeket, akkor válaszd az arctorna képzést most 63% kedvezménnyel!

Legyen szép napod!

1108 Budapest, Dombtető u. 10
csengi.gaby@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 alkalmas ránctalanító arctorna az Arctorna-Arcmestertől. Az arctorna az arc izmait erősíti, mozgatja meg és kisimítja a bőrt, illetve eltünteti a ráncokat. Egy alkalom időtartama 45-50 perc. Érkezés kényelmes öltözetben, lehetőség szerint smink nélkül

Fontos

Beváltható: 2017.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: csengi.gaby@gmail.com • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • 1 személy 1 Alkupont vásárolhat, és 1-et ajándékozhat! • 1 ember, 1 Alkupont tud felhasználni! • 24 órás lemondási idő érvényesül, különben a kupon felhasználtnak minősül

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére