87.000 Ft helyett 44.500 Ft: 4 alkalmas páros anya-lánya szépség- és wellnessprogram Anyák napjára ajándék fotózással, portréfestéssel és közös, kreatív csillámtetoválás-készítéssel

Cascade Wellness&Beauty
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

44.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
87.000 Ft 49% 42.500 Ft
Cascade Wellness&Beauty
Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
smgrelax.wixsite.com/smgrelax

Akció Leírása

Hívd meg anyukádat egy tökéletes wellness kalandra, amely a pihenés és felfrissülés mellett vidám és kreatív programokat is tartalmaz!

Az ajánlat tartalma

  • 4 alkalmas páros anya-lánya szépség- és wellnessprogram a Cascade Wellness & Beauty-tól
  • Ajándék fotózás
  • Portréfestés
  • Közös, kreatív csillámtetoválás-készítés

1. alkalom: Ajándék fotózás, közös csillámtetoválás készítése egymásnak.

2. alkalom: Derma Life Spa Jet bőrfiatalító wellness masszázs program 90 perc a tökéletesen hidratált, selymes bőrért. A kezelés kíméletes, ám nagyon hatékony bőrradírral kezdődik, amely gyengéden eltávolítja az elhalt bőrréteget. A Derma Life Spa Jet különleges skin-rejuvenációs programja gondoskodik arról, hogy a bőr különlegesen bársonyos és puha tapintású legyen. A készülék egyesíti magában a gőzt és infraszaunát, az akupresszúrás hidromasszázst, a fény és aromaterápiát.

3. alkalom: Rádiófrekvenciás arckezelés, hullámmasszázs és az elkészült ajándék festmény átadása.

A rádiófrekvencia hatására az arcbőr ismét rugalmassá válik és a ráncok jól láthatóan csökkennek, az arcvonások újra kisimulnak és az arcbőr feszes lesz, mivel a kollagén és az elasztinrostok szintézise fokozódik, működésüket felgyorsítja és serkenti újratermelődésüket, ez által a bőr feszesebbé, simábbá, puhábbá és rugalmasabbá válik. A kezeléshez speciális kontakt gélt használnak, amely hyaluronsavat tartalmaz.

A hullámmasszázs, vagyis a gépi nyirokmasszázs eredménye könnyű láb érzet, körfogatcsökkenés, a kötőszövet feszesedése, a narancsbőr tüneteinek javulása, méregtelenítés, illetve a szövetekben felhalmozódott méreganyagok, zsírok és többletfolyadék távozása a szervezetből. Hatékony megoldás alvászavar, mozgásszervi problémák, ödémák kezelésében is.

4. alkalom: Páros wellness masszázsprogram 90 percben.

A program egy helyiségben történik, édesanya és leánya egymás mellett fekszik. Míg egyiküknek kényeztető, relaxációs, aromaolajos masszázsban lehet része, amelyet szakképzett masszőr végez, másikuk a Derma Life Spa Jet élménykabinban megkezdi különleges utazását az ellazulás és harmónia világába.

A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, a víz erejének ötvözete valamint a Spa Jet multi szenzoros holisztikus rendszere az, amitől igazán különleges és felejthetetlen ez az élmény. A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma- és fényterápia ad egyedi, vitalizáló, egész testet átfogó kezelést. A kabin belsejében végig kellemes, relaxációs zene szól, amely segíti a teljes ellazulást, oldja a stresszt, felmelegíti és ellazítja az izmokat. A program végeztével a zene elhalkul, a kabin és a szoba hőmérséklete kiegyenlítődik. Felnyílik a kabin ajtaja majd anyuka és leánya helyet cserél.

Cascade Wellness & Beauty

A Cascade Wellness & Beauty az alakformálás és a wellness terápia nagymestere. A szalon széles körű szolgáltatásokkal segíti, hogy igényeid szerint szépülj, fogyj, feszesítsd bőröd vagy éppen kellemesen ellazulj. Látogass el hozzájuk, és akár vidd magaddal barátnődet is, együtt ugyanis könnyebb és szórakoztatóbb mindez!

Legyen szép napod!

Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
Nyitvatartás: H-Sz· 9:00–21:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 alkalmas páros anya-lánya szépség- és wellnessprogram Anyák napjára. Fotózással, portréfestéssel és közös, kreatív csillámtetoválás-készítéssel

Fontos

Beváltható: 2018.06.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: cascadeinfowellness@gmail.com • A szabad időpontokról az alábbi telefonszámokon érdeklődhetsz: 06 (20) 9614 377 és 06 (70) 619 6612 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére