A Süss Édes Élet műhelyében egy tokaji borral a kezedben, a naplementét csodálva szívhatod magadba a mennyei csoki elkészítéséhez szükséges tudást!
Az ajánlat tartalma
- Gasztronómiai kiruccanás csokikészítéssel 1 főre a Süss Édes Élet műhelyében
Időpontok
- 2018.03.17. (szombat) 16:00 óra, 2018.03.24. (szombat) 16:00 óra, 2018.03.31 (szombat) 16:00 óra
Tematika
- Ismerkedés a magyar borvidékekkel, kóstolóval egybekötve
- Közös bornyitás és ismerkedés a borokkal
- Csokoládékrém főzés, csokoládé temperálás
- Bonbon hüvelyek megtöltése a főzött krémmel, majd talpazásuk
- A kész bonbonok összekóstolása a borokkal, pálinkával
Izgalmas ízutazásra hívunk, ahol a finomabbnál-finomabb borokat és kézműves csokoládékat összekóstolva találhatsz új ízélményekre! Vidd haza Magyarországot egy csokis kincsesládában! Úgy gondoltad, csak a vörösborok mellé való a csokoládé? Dehogy! A workshopon megtudhatod, milyen borokkal, pálinkákkal házasítható a csokoládé! Képzeletben bejárjátok a magyar borvidékeket és megismeritek a csokoládékészítés fortélyait.
Mesés ízkavalkád: pálinkás, passiókaramellás, sósmogyorós, málnás, sült meggyes, virágos, bonbonok, de a sor itt még nem ér véget…
A tanfolyamot vezeti
- Juhász Lilla csokoládéigazgató (A zürichi-i Csokoládé Akadémia tanítványa)
- Benkocs Bella csokoládékészítő
Süß – Édes Élet
A Süß – Édes Élet elkalauzol a mennyei csokoládék és bonbonok világába. Valamennyi termékük kézzel készül, belga csokoládé pasztillából (Callebaut), az alapanyagok közül pedig kizárólag kiváló minőségű kézműves termékeket használnak fel. Fő profiljuk a bonbon és a figurális csokoládék készítése. A mesés ízkavalkádban olyanok is szerepelnek, mint például a pálinkás, a boros, a passiókaramellás és a sósmogyorós.
Jó étvágyat kívánunk!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról