8.490 Ft helyett 6.990 Ft: Vegyél részt Te is a különleges Tihanyi Levendulafesztiválon – buszos utazás a félsziget látnivalóinak megismerésével

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

6.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Tihany, Balaton
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Utazz el hazánk egyik legszebb szegletébe, egy páratlan fesztivál helyszínére!

Fontos tudnivalók:

  • Találkozás: 6.00-tól a Blaha Lujza téren, indulás 6:30-kor
  • Hazaindulás Budapestre 17 órakor várható
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft / fő (kötelezően fizetendő)
  • Fix ülőhely az autóbuszon: 1.000 Ft / fő
  • Belépők: kb. 3.000 Ft / fő
  • Az utazási iroda fenntartja az útvonal változtatásának jogát!

A június-július fordulóján virágzó, tízhektárnyi levendulaültetvény különleges látnivaló Tihanyban. A levendula évszázadok óta fontos és kiemelt szerepet játszik a Balatonba mélyen benyúló félsziget életében, mai napig jeles hagyományai vannak termesztésének és feldolgozásának.

E nemes növény tiszteletére rendezik meg évről évre a Levendula Fesztivált – elsősorban a Belső-tó mellett. A rendezvényen fontos szerepet játszik a népművészeti kirakodóvásár, valamint a kézműves játszóház, ahol elsősorban a levendula feldolgozásának különböző módjait ismerhetik meg a látogatók.

A Levendulaház Látogatóközpontban levendulából készült vagy azzal ízesített finomságokat lehet megkóstolni. Sőt, van szedd magad akció is!

Utunk során először Balatonfüredre érkezünk, ahol egy sétát teszünk a móló környékén. Ezután hajóra szállunk és a Tihanyi-öböl átszelése után érkezünk meg a félsziget kikötőjébe. Itt újra autóbuszunkkal közelítjük meg a parkolót, ahonnan a nap további részében gyalogosan közlekedünk.

Még mielőtt elmerülünk a fesztivál forgatagában, megismerkedünk Tihany látnivalóival, köztük legszebb remekével, az Apátsági templommal. A Visszhang domb a félsziget híressége, és most mi is kipróbálhatjuk, halljuk-e visszhangunkat. A régi szép műemléki épületek közül figyelmet érdemel a Szabadtéri Néprajzi Múzeum és a Babamúzeum is.

Jó utat kívánunk!

Tihany, Balaton
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás egy főnek a Levendulafesztiválra, Tihanyba. Megtekintheted Balatonfüreden a partot, majd Tihany látnivalóit - köztük a híres apátságot -, és elvegyülhetsz a különleges fesztivál forgatagában. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.06.22.-ig
Választható időpontok: 2018. június 22. és 23 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft / fő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére