84% kedvezménnyel, most 3.990 Ft: Karácsonyi szuper fiatalító, kombinált, speciális, 4-fázisú kezelés peelinggel, vitamin, kollagén és hyaluron bevitelével - arcra, nyakra, dekoltázsra

Látványos eredményű, szuper fiatalító, kombinált, 4-fázisú kezelés arcra, nyakra, dekoltázsra
Megvalósítható Álom Studió
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.500 Ft 84% 20.510 Ft
Megvalósítható Álom Studió
1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
www.megvalosithato.hu/

Vélemények

R. Katalin

Én gerinctornán voltam, mert nagyon sokat fájt a hátam, de kitartó munkával javult a tartásom és csökkent a fájdalom is. Nagyon hálás vagyok érte.

A. Pálma

Én vákuummasszázsra jelentkeztem, jó volt, de a tökéletes eredményhez még további kezelésekre lett volna szükség.

Z. Réka

Mindenki egyénre szabott kezelési terv alapján dolgozhat a gépekkel, így nagyobb az esély a sikerre. Persze az is fontos, hogyd hagyd el a nasit!

Akció Leírása

Kés nélkül fiatalabban! Használd négy, egyenként is fantasztikus hatású kezelés együttes erejét a ránctalanításban! Feszesítsd bőröd a Megvalósítható Álom Stúdió kivételes csomagjával!

A kezelésen elsőként egy Biogél peeling segítségével távolítják el az elhalt hámsejteket, a bőrön lévő szennyeződéseket. Alkalmazása közben elkezdődik a bőr feltöltése, hidratálása. Beindul természetes regenerációja és megteremtődik a hatóanyagok gyors felszívódásának lehetősége.

A következő fázis az A-, E-, C-vitamin bejuttatása hőterápiával. A vitaminok alapvető fontosságúak az élet szempontjából, nagy szerepet játszanak a jó közérzet és a természetes szépség kialakulásában. Mint értékes ápolóanyagok szolgáltatják a bőr számára szükséges energiát, az idő látható nyomait hatásosan csökkentik, frissességet adnak.

Az A-vitamin élénkíti a sejtmegújulást és hatékony a bőr öregedésének megelőzésében. A C-vitamin gyulladáscsökkentő hatású, javítja a sejtfunkciókat, és védelmet nyújt a szabad-gyökök okozta károsodások, valamint a fény ellen. Az E-vitamin hatásosan megóv azoktól a környezeti hatásoktól, amelyek a bőr idő előtti öregedéséhez vezetnek.

A hatóanyagok bejuttatása intenzív ápolást eredményez a nedvességszegény, regenerációigényes bőr számára. Javul rugalmassága, hámtakarónk újra életre kel. A hőterápia élénkíti az anyagcsere-folyamatokat és serkenti a vér körforgását a hajszálerekben (még a rákgyógyításban is használják kiegészítő terápiaként.)

Harmadikként következik a kollagén hatóanyag bevitele masszázzsal. A kollagén a fiatalság őre. Termelődése lelassul a kor előrehaladtával. Ez a folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a termelődés 30-40 év körül lecsökken és szinte teljesen leáll 50-60 éves korig. A kollagénhiány a fő oka az öregedési folyamatoknak. Termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz és megjelennek az első ráncok. A bőr elvékonyodik, törékennyé válik, szárazsága fokozódik. Csökken feszessége, a kötőszövetek meglazulnak. Ma már azonban szerencsére megfelelően lehet pótolni: a kollagénnel való kezelés javítja a bőr minőségét, hogy újra fiatalságtól sugárzó lehessen.

Utolsó fázisként következik az arc, nyak, dekoltázs hyaluronos feltöltése tű nélküli mezoterápiával. A hyaluron a szervezetben természetesen – és idővel egyre kevésbé – megtalálható anyag, amely biztosítja a kötőszövetek nedvesség-felvevő képességét, rugalmasságát. Pótlása nagyon fontos.

A hyaluron erőteljesen hidratál, amely révén a bőr már rövid idő elteltével rugalmasabb, feszesebb lesz. Javul az arc, nyak és dekoltázs kontúrja. A hyaluron erősíti a szemkörnyéki laza kötőszövetet. A kezelésen belüli hyaluronpótlás a Nobel-díjas felfedezésen alapuló elektroporáció segítségével történik. A készülék speciális rádiófrekvenciával juttatja a hatóanyagot a legmélyebb rétegekbe. Folyamatos használata kitölti a ráncokat.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
Hétfőtől csütörtökig: 11.30-21.30

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szuper fiatalító, kombinált, speciális, 4-fázisú csomag arcra, nyakra, dekoltázsra egy főnek egy alkalommal, a belvárosban. Biogél peeling; A-, E-, C-vitamin bejuttatása hőterápiával; kollagén hatóanyag bevitele masszázzsal; hyaluronos feltöltés tű nélküli mezoterápiával

Fontos

Beváltható: 2017.02.08.-ig
A kezelésre be kell jelentkezni. FONTOS! Bejelentkezni hétfőtől-csütörtökig 9.00-tól 11.00-ig lehet. Kérjük a bejelentkezési idő betartását, a már kezelt vendégek nyugalmának érdekében • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 229 8935 (hétfőtől csütörtökig, 9.00-11.00) • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók • Egy fő egy Alkupont vehet saját részre és bármennyit ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére