81.000 Ft helyett 64.200 Ft: Vadregényes kirándulás Kárpátalján a Vereckei-hágóhoz és a Szinevéri-tengerszemhez, 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és buszos utazással

Ajánlat kód: 28246
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

64.200 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28246

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kapaszkodj fel a Vereckei-hágóra, sétálj Ungvár és Munkács hangulatos utcáin, ismerkedj meg a kárpátaljai népi hagyományokkal!

A részvételi díj tartalmazza

  • utazást légkondicionált autóbusszal
  • szállást középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), valamint az utolsó napon ebédet
  • kirándulásokat a program szerint
  • idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza

  • a vacsorához az italt
  • belépőjegyek árát: kb. 3.000 Ft
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • 30 – 34 fő indulása esetén 4.300 Ft-os felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

1. nap: Budapest – Beregszász (kb. 330 km)

Indulás Budapestről a reggeli órákban. Határátkelés Beregsuránynál, találkozó a helyi idegenvezetővel. Utazás Beregszászra, az egyetlen máig magyarnak számító városba. Kárpátalja magyar közéleti, kulturális és oktatási központja műemlékekben és látnivalókban gazdag. A belvárosi séta során ismerkedés a település főbb nevezetességeivel: római katolikus plébániatemplom, egykori úri kaszinó épülete, a volt vármegyeháza és törvényszék épületei, Bethlen-Rákóczi kastély (Beregvidéki Múzeum). Vacsora, szállás Beregszász környékén.

2. nap: Szolyva – Vereckei-szoros – Vereckei-hágó – Felsőgereben (kb. 230 km)

Reggeli után utazás a Latorca folyó völgyébe. Szolyván rövid pihenő az 1944-ben elhurcolt kárpátaljai magyar férfiak egykori lágerének helyén kialakított emlékparkban, sírkertben. Ez volt az ún. „malenkij robot” egyik helyszíne. A festői Vereckei-szoroson keresztül vezet az út a Vereckei-hágó felé, ahol honfoglaló őseink Árpád vezetésével először léptek az új haza földjére. A Millecentenáriumi emlékmű megtekintése után továbbutazás a közeli Kanora-gerincre, ahonnan ismét páratlan kilátás részesei lehetünk. Ez a hely ihlette meg Feszty Árpádot körképének megfestésekor. Az felsőgerebeni bunkerrendszer meglátogatása. Itt húzódott az ún. Árpád-vonal, az alsóvereckei völgyzárának páncélelhárító bunker alagútrendszere. II. világháborús magyar katonai védelmi rendszer, kb. 500 méter felújított résszel, legmélyebb pontja 53 m a felszín alatt. Séta Beregváron a Schönborn-kastély parkjában, ahol az „örök fiatalság” forrása fakad. Vacsora, szállás Beregszász környékén.

3. nap: Szinevéri Nemzeti Park – Huszt (Iza) – Nagyszőlős (kb. 330 km)

Utazás a Nagyág- és az Ökrös-patak völgyében. Átkelés a Kamjanka-nyergen rövid pihenővel. A Gorgánokban található szurdokvölgy kedvelt látnivalói „Az asszonyok könnyei” fátyolvízesések. Továbbutazás a SZINEVÉRI NEMZETI PARK területére, séta a Szinevéri-tóhoz. Huszttól néhány kilométerre fekszik a kosárfonó hagyományairól messze földön híres Iza. Nagyszőlősön séta a vár romjaihoz és autóbuszos ismerkedés a település nevezetességeivel (XIV. századi római katolikus templom, Ferences kolostor és templom, történelmi vármegyeháza épülete, Perényi-kastély). Vacsora, szállás Beregszász környékén.

4. nap: Munkács – Ungvár (kb. 140 km)

Reggeli után utazás Munkácsra, Kárpátalja második legnagyobb városába. A XVII. század elejétől szorosan összefonódott a Rákóczi család nevével a település. A szabadságharc alatt a fejeledelem innen irányította hadműveleteit. Látogatás a várban, majd városnézés: városháza, Rákóczi-ház, valamint a város nagy szülötte, Munkácsy Mihály emléktáblája és mellszobra stb. Továbbutazás Ungvárra, amely gazdasági és kulturális központ az Ung folyó partján. Városnézés a belvárosban: egykori zsinagóga épülete, görög katolikus székesegyház. Látogatás a várban és a szabadtéri múzeumban. Rövid szabadidő.

Vacsora, szállás Beregszász környékén.

5. nap: Csetfalva – Tiszaújlak – Budapest (kb. 380 km)

Délelőtt kirándulás Csetfalvára, melynek XV. századi fakazettás temploma és haranglába megállásra készteti a kirándulókat. Tiszaújlak határában található a turulmadaras emlékmű, melyet a Rákóczi-szabadságharc első győztes csatájának emlékére emeltek. Ebéd után hazautazás Beregsurányon keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vadregényes kirándulás Kárpátalján. 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és buszos utazással, júliusban

Fontos

Indulás: 2018. július 3 • Amennyiben a vendég egyedül utazik és nem kíván osztozni senkivel a szállásán egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére