8.000 Ft helyett 4.990 Ft: 60 perces energetikai gyógyítás, betegségek lelki hátterének feltárása, kezelése és feloldása, kapcsolati problémák kezelése a Test Lélek Szellem Stúdióban

Test Lélek Szellem Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 38% 3.010 Ft
Test Lélek Szellem Stúdió
1039 Budapest Szindbád utca 3 X/107
+36 30/986-4418
www.enlelkem.eoldal.hu/

Akció Leírása

Tárd fel és kezeld hatékonyan betegségeid vagy más problémáid lelki okait!

Minden fizikai betegségnek megvan a lelki kiváltó oka. De nem csak a betegségeknek van oka, hanem minden viselkedésnek és cselekedetnek is. Ha ezen szeretnénk változtatni vagy megtudni, hogy mi volt az az indíttatás, ami minket vezérelt, akkor ezt megtudhatjuk meditáció során.

A relaxáció során passzívak vagyunk (pl. lefekszünk és zenét hallgatunk, vagy csak becsukjuk a szemünket és álmodozunk valamiről), ezzel ellentétben a meditáció ennél összetettebb, aktívabb cselekvés, mert ilyenkor az alfa szint elérése után tudatosan irányítjuk gondolatainkat, „megyünk” valahova, valamilyen céllal, indokkal (pl.: megtalálni egy helyzet vagy betegség lelki eredetét, kiváltó mozzanatát).

Ha már meditálunk és teszünk magunkért, akkor nem mehetünk el Dr. Simonton mellett, aki imagináció (vizuális képzelés) technikával dolgozott daganatos, rákos betegek kezelésével. Az irányított imagináció során az ember maga előtt látja (vizualizálja) a betegségét, s annak gyógyulási folyamatát, elképzeli a daganatot, majd a daganatellenes kezelést, tehát immunrendszerét, amint eredményesen győzi le a betegséget. Persze ez a technika nem csak ilyen súlyos betegségek esetében hatásos, hanem természetesen minden más lelki eredetű betegség esetében is. Erre a módszerre megtanítanak mindenkit, aki kéri a technika elsajátítását.

Az ember nem csak a fizikai testből áll, hanem lélek és szellem is alkotja. Az energetikai rendszerünkben vannak csakrák, aurák, meridiánok. Ezen energetikai rendszereink „elhangolódhatnak” a saját vagy környezetünk viselkedése miatt.

Az energetikai gyógyítás során ezen energetikai rendszereket állítják vissza jól működő rendszerré és megtudhatod, mindez mitől romlott el. A Test Lélek Szellem Stúdióban oki gyógyítást végeznek, tehát felismerheted az okát a betegségnek és azt is, hogy miben kell változnod ahhoz, hogy az a betegség ne üsse fel többé a fejét!

Miben segíthet Neked a 60 perces kezelés?

  • Betegségek lelki hátterének feltárása, kezelése, feloldása (oki gyógyítás)
  • Kapcsolati problémák kezelése
  • Test, Lélek, Szellem harmóniába kerülése
  • Stressz kezelése, traumák feloldása
  • Tartalék energiák előhozása
  • Gyermekek gyógyítása
  • Állatok energetikai gyógyítása
  • Helyiségek, lakások, irodák energetikai tisztítása
  • Vállalkozások tisztítása, védelme

Legyen szép napod!

1039 Budapest Szindbád utca 3 X/107
+36 30/986-4418

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Energetikai gyógyítás, mely minden problémádat megoldhatja. 60 perces kezelés a Test Lélek Szellem Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2016.03.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes egyeztetés szükséges telefonon: 06 (30) 986 4418 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére