Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

8.000 Ft helyett 3.990 Ft: 4 órás Napüdvözlet mini jógatanfolyam instrukciókkal és képekkel illusztrált jegyzetekkel a Buddha Stúdió jóvoltából

Buddha Studio
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 50% 4.010 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Kerülj egyensúlyba testeddel és lelkeddel, sajátítsd el a Napüdvözlet jóga gyakorlatsorát a Buddha Stúdió által a belvárosban!

A napüdvözlet gyakorlatsor a jógahagyományok szerves részét képezi. Tizenkét testtartást foglal magába, amelyeket egymás után kell felvenni dinamikusan, légzésszinkronnal. A mozgásfolyamat minden egyes ászanájához társul egy-egy légzés is.

A szúrjanamaszkár nem egyszerűen csak fizikai torna, hanem módszer is, amely egyesíti magában a jóga fontosabb elemeit. Az ászanák (testtartások) áldásos hatásainak köszönhetően megerősíti a testet, a pránájáma (légzésszabályozás) által feltölt energiával, a meditációval pedig kiegyensúlyozza az elmét.

A Szúrja Namászkár, vagyis a Napüdvözlet az egyik legismertebb gyakorlatsor, amit szinte minden jógatradíció tanít.

Az egymásra épülő 12 ászana rendkívül hatékonyan fejleszti a fizikai és energetikai testet, az állóképességet, kitűnően relaxál és segít az ideális testsúly elérésében is. Mivel rendszeresen végezzük az adott mozgássort, különösen fontos, hogy anatómiailag precízen, átgondoltan gyakoroljunk úgy az órákon, mint otthon. A tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolt.

A gyakorlatsor alkalmas a jó egészség visszaállítására és fenntartására, a szervekre és szervrendszerekre kifejtett jótékony hatása miatt több ezer ember gyakorolja nap, mint nap világszerte. Könnyen elsajátítható gyakorlatsor, amely azoknak is jelentős változást képes hozni az életébe, akik nem tudnak rendszeresen jógafoglalkozásra járni, de hajlandóak napjaikból 5-10 percet szánni a gyakorlat elvégzésére.

A tanfolyam után a résztvevők alkalmassá válnak arra, hogy biztonsággal gyakorolják a napüdvözletet, annak minden elemével együtt!

A foglalkozás tematikája:

  • A napüdvözlet gyakorlatsor ismertetése
  • Rövid átmozgatás, bemelegítés
  • Ászanaelemzés: napüdvözlet gyakorlatai
  • Légzőgyakorlat
  • A gyakorlatsor helyes kivitelezésének begyakorlása
  • Módosítások egyéni adottságok szerint
  • Az ászanák közötti átmenetek gyakorlása
  • A teljes napüdvözlet gyakorlása
  • Relaxáció
Buddha Studio
06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 órás Napüdvözlet mini jógatanfolyam a Buddha Stúdió által a belvárosban. Instrukciókkal és képekkel illusztrált jegyzetekkel. Kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott

Fontos

Beváltható: 2015.09.28. - 2015.10.09.
Időpont: 2015.10.09.(18.30-21.00) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 367 5055 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére