8.000 Ft helyett 2.990 Ft: Egyedülálló és hatékony rádiófrekvenciás tokaolvasztás Q-Frequency technológia segítségével, 1 vagy 5 alkalommal az Amazonit Szalonban

Amazonit Szalon
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 63% 5.010 Ft
Amazonit Szalon
1042 Budapest, Munkásotthon utca 18.
06 70 588 21 07
www.amazonitszalon.hu

Akció Leírása

Szabadulj meg a zavaró tokádtól és zsebeld be az ajándék kezelést is!

A Q-Frequency forradalmi áttörés a kozmetológia területén, hiszen egy készüléken belül két különböző rádiófrekvenciás eljárást alkalmaz, amelyek műtéti szintű eredményeket produkálnak az arc és a test különböző problémái ellen fájdalom- és szövődménymentesen.

A Q-Frequency által képviselt RF technológiákkal kimagasló eredmények érhetők el a zsírszövetbontásban, karcsúsításban, a cellulit megszüntetésében, a szövetek feszesítésében, tökéletes lifting és anti-aging hatást biztosítva az arcon és a testen. A Q-Frequency titka az egyedi bio-kompatibilis energiaátadásnak köszönhető, amely a felhámon és az alhámon keresztül éri el a problémás sejteket, azonnali reakciót kiváltva, amely szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető.

A Q-Frequency 500 kHz-es frekvenciát használ, maximális teljesítménye 100 watt. Technikai egyedülállósága pedig abban rejlik, hogy egy készüléken belül két, egymástól alapvetően eltérő rádiófrekvenciás lehetőséget nyújt a vendégeknek. Az egyik a négy pólust alkalmazó rezisztív rádiófrekvencia. Az rezisztív RF lényege, hogy az energiaátadása szigeteletlen fém pólusok testre helyezésével történik, amelyekből kettő pozitív, kettő pedig negatív töltésű.

A négy pólus biztosítja az egyenletes és pontos RF áramlást a kezelőfej teljes területén, viszont bio-energiáját kívülről adja át a kezelt területnek. Így elsősorban a felszíni szöveteket stimulálja. Ezt nevezzük rezisztív vagy más néven ellenálló rádiófrekvenciának. A legtöbb esztétikai készülék ezt a rádiófrekvenciás módszert használja.

A másik a kapacitív RF, ami technikai különlegesség, s igen kevés kozmetikai gép képes erre a fajta RF átadásra. Ebben az esetben a készülék úgy használja a rádiófrekvenciás mezőt a szöveteken, hogy az aktív elektródát egy különleges szigetelés segítségével elektromosan elszigeteli a bőrtől, így endogén hőfejlesztést hoz létre. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a hő nem a bőrfelszínen, hanem közvetlenül az emberi testben termelődik. Azonnal stimulálja az epidermiszt és a mélyben fekvő szöveteket, s mivel egyenletes hőt termel, így annak eloszlása is homogénebb a szövetben, főleg a kisebb ellenállású zsírszövetben. Másik fontos előnye, hogy a kapacitív energiaátadás automatikus nyirokserkentő, drénező hatást vált ki, a rezisztív RF viszont erre nem képes. Így a kapacitív RF technológiával a felszabadított fölös zsírok és toxinok akadálytalanul és automatikusan távozni tudnak a kezelés után, és nincs szükség további protokollra.

A két rádiófrekvenciás technológia külön-külön és egymással kombinálva is alkalmazható.

Opciók

  • 1 alkalom rádiófrekvenciás tokaolvasztás Q-Frequency technológia segítségével 8.000 Ft helyett 2.990 Ft-ért
  • 5 alkalom rádiófrekvenciás tokaolvasztás Q-Frequency technológia segítségével 40.000 Ft helyett 13.990 Ft-ért

Fontos információ!

  • Ha a vásárlásról számított egy héten belül beváltod a kuponodat, akkor ajándék kezelést kapsz!

Ellenjavallatok

  • Pajzsmirigy-megbetegedés
  • Ér- és veseproblém
  • Terhesség
  • Fém implantátum
  • Nem kezelt magas vérnyomás
  • Nem kezelt cukorbetegség
  • Daganatos megbetegedé
  • Kezelt területen bőrelváltozás

Legyen szép napod!

1042 Budapest, Munkásotthon utca 18.
06 70 588 21 07

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rádiófrekvenciás tokaolvasztás Q-Frequency technológia segítségével az Amazonit Szalonban. 1 vagy 5 alkalommal. Ha a vásárlásról számított egy héten belül beváltod a kuponodat, akkor ajándék kezelést kapsz!

Fontos

Beváltható: 2016.03.24.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 588 21 07 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére