80 kezelésből álló karcsúsító, alakformáló és méregtelenítő testkezeléses csomag a belvárosi Természet Patikájában

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

12.690 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
80.000 Ft 50% 40.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

A végére tuti álomalakod lesz és a szervezeted is megköszöni a méregtelítést!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 39.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 12.690 Ft, a fennmaradó 27.300 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 80 kezelésből álló karcsúsító, alakformáló és méregtelenítő testkezeléses csomag a belvárosi Természet Patikájában
    • Bőrfiatalító, testcsiszoló masszázs
    • Alakformáló és méregtelenítő cellulitmasszázs
    • Méregtelenítő és karcsúsító köpölyözések
    • Méregtelenítő mézmasszázs
    • Alakformáló méregtelenítő testtekercselés
    • Zsírégető frekvenciaterápiás kezelés
    • Ajándék a teljes ellazulásért, tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia

A bőrfelület előkészítése bőrfiatalító testcsiszoló masszázzsal és annak hatóanyagaival történik. Csokoládés bőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet.

Cellulitmasszázs: erősebb gyúró, csavaró masszázsfogások, vérpezsdítő professzionális krémekkel. Ha elkezdi a cellulit masszázsterápiát akkor az fontos, hogy egy kezelés sajnos nem elegendő, hogy eltüntessük a cellulitot,…

Köpölyözés: pumpával vákuumot hozunk létre üveg, vagy bambusz harangban (manapság a műanyag, gumi, kerámia, szilikon köpöly is elterjedt), és a kezelendő területre helyezzük. Az alakformáló - méregtelenítő köpölyözés során a professzionális krém és a speciális fogások segítségével szebbé varázsoljuk a bőrt, és a bőr alatti kötőszövetet.

Alakformáló és méregtlenítő mézes masszázsterápia, ereje az intenzív méregtelenítésben rejlik. A masszázs során alkalmazott technológia teljes mértékben eltér a többi, hagyományosnak tekinthető masszázsformától. A mézes masszázs alkalmával a masszőr teljesen más technikát alkalmaz, mint azt a hagyományosabbnak tekinthető masszázsok esetében megszoktuk. Kevesebb a gyúró, simító mozdulat. Ennek a masszázsnak a lényege egy speciális vákuumhatás elérése, melyet úgy idéznek elő, hogy a mézzel lekent felületre a masszőr erősen rányomja a tenyerét, majd a kezeit megemelve a vákuumhatás miatt szinte elemeli a bőrt. Ennek a mozdulatnak az ismételgetésével megnövekszik a véráramlás, vérbőség alakul ki, a pórusok kitágulnak, és a méz értékes hatóanyagai így sokkal mélyebbre képesek behatolni a rétegekbe. A méz hatóanyagai feloldják a méreganyagokat, a vákuumhatás pedig segíti azok eltávozását. Nem csoda hát, hogy ennek a masszázsfajtának rendkívül intenzív méregtelenítő hatása van. A kezelés során a méz színe teljesen megváltozik, melyet aztán letörölnek, és kezdődik elölről a méregtelenítő, kellemes, meleg, ellazulást nyújtó folyamat, egy újabb adag mézzel.

A tökéletes alakért az alakformáló, méregtelenítő testtekercselés mellett vegye igénybe a méregtelenítő, alakformáló cellulitmasszázst és köpölyözést is.

Lemérjük a kezelendő területet

Előkészítjük a kezelendő bőrfelületet - Bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikák és hatóanyagok tisztító, méregtelenítő erejével (peeling- off masszázsok: sómasszázsok, kókusz,- kávé, - mák - masszázs - speciális hatóanyagaikkal). Professzionális krémmel a cellulitmasszázs fogásait alkalmazva kezeljük a bőrfelületet. Speciális fóliával körbetekercseljük a kezelt területeket. Kitekercseljük, lemérjük.

Zsírégető frekvenciaterápiás kezelés: EWS Frekvenciaterápia - EWS FREQ PRO kezelésssorozat: A készülékbe előzetesen beprogramozott rezonancia-frekvenciákra jellemző paraméterek, (frekvencia, intenzitás, amplitúdó) több éves kutatás eredménye.

Ajándék a teljes ellazulásért, tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia.

Egészségmegőrző táplálkozási rendszerek személyreszabva, speciálisan Önnek: Megtaláljuk meg az Ön számára megfelelőt a táplálkozási rendszert!

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

80 kezelésből álló karcsúsító, alakformáló és méregtelenítő testkezeléses csomag a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére