8 napos városnézés Moszkvában és Szentpéterváron, repülőjeggyel, reggelivel, 3-4*-os szállással

Ajánlat kód: 38617
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

248.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38617

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Oroszország két legfontosabb városát, Moszkvát és Szentpétervárt!

Opciók

  • 2021. május 29.: , 265.000 Ft
  • 2021. július 25.: , 248.500 Ft
  • 2021. augusztus 21.: , 248.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • 7 éjszaka szállás 3-4*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb. 65.000 Ft
  • Vízumdíj: kb. 15.000 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 4600 RUB (alapprogram) + 4500 RUB (fakultatívok)
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 250 RUB + 41 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP): 4.560 Ft
  • CL PLUS biztosítás: 18.570 Ft

Felár

  • Egyágyas felár (V.29): 92.500 Ft
  • Egyágyas felár (VII.25., VIII.21.): 72.000 Ft
  • 7x vacsora felár (szállodákban): 44.200 Ft
  • 15-24 fő esetén: 21.000 Ft/fő (V.29.)
  • 15-24 fő esetén: 19.500 Ft/fő (VII.25., VIII.21.)

Fakultatív programok (10 főtől)

  • Orosz balett előadás: 42.000 Ft/55.000 Ft
  • Szergijev Poszad vezetéssel: 18.500 Ft + belépő
  • Ermitázs vezetéssel: 9.000 Ft + belépő
  • Kreml megtekintése vezetéssel: 9.500 Ft
  • Kreml Fegyvertár vezetéssel: 12.500 Ft
  • Petrodvorec szárnyashajóval: 25.000 Ft+belépő
  • Hidak megnyitása és hajózás a Néván: 15.000 Ft
  • Orosz folklór-show: 18.500 Ft
  • Osztankinoi tévétorony: 8.500 Ft (előre jelezni kell)

Program

1. nap: Budapest – Moszkva

Elutazás menetrendszerinti repülőjárattal (átszállási lehetőséggel) Moszkvába, transzfer a szállodába. Menetrendtől függően autóbuszos városnézés keretében ismerkedünk az orosz fővárossal. Szállásunk 3 éjszakán át Moszkvában lesz.

2. nap: Moszkva – a metropolisz: Novogyevicsij Kolostor és a Kreml

Reggelinket elfogyasztva a No­vogyevicsij kolostorhoz igyekszünk, mely a világörökség része. A ko­lostor-erőd Szmolenszk város 10 évvel korábbi visszafoglalásának évfordulójára épült, sokáig szinte a cárok udvari kolostorának számított és nagyon gazdag volt. Városné­zésünket a Lomonoszov egyetem épületével folytatjuk, mely szintén a világörökség része, majd az or­szág szívével, fejedelmek, cárok és a mai államvezetés székhelyével, a Kremllel ismerkedünk (fakul­tatív). Központja a Székesegyhá­zak tere, ahol a cári katedrálisok emelkednek. Az Uszpenszkij, Bla­govescsenszkij és Arhangelszkij Székesegyházak – valamennyi olasz építészek keze munkája. Nagy Péter koráig temetkezési hely is volt. Az erődítmény zárt területén találhatóak a Cár-harang és a Nagy Kreml palota híres épületei. A Kreml a hajdani birodalmi hatalom és az ortodox egyház tökéletes egységé­nek jelképe (világörökség része). A Kremlben ellátogatunk a Fegyver­tárba (fakultatív), mely jelenleg kincstárként működik. Megtekintjük a Vaszilij Blazsennij székesegyhá­zat, mely meghatározó képe a Vö­rös térnek. Szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: Moszkva és Szergijev Poszad (150 km)

A reggelit követően a város felett magasodó osztankinói TV torony­ba igyekszünk (megrendeléskor foglalni szükséges!), ahonnan gyönyörködünk a város panorámá­jában. Töltse szabadidejét az orosz fővárosban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív kirándulásra indulunk a Moszkva környéki Szergijev Po­szad-ba, ahol a szmolenszki Iste­nanya Templomát, az orosz ortodox egyház szellemi központját láthat­juk. Délután folytatjuk ismerkedé­sünket a várossal: városnézésünk folyamán utazunk a különleges moszkvai metrón, melynek egy-egy állomása mintha földalatti palota lenne. Egyénileg ellátogathat a hí­res GUM áruházba a Vörös téren, kedvére vásárolhat. A napi progra­mot követően szabadidő a város­ban. Fakultatív ajánlatunk: jöjjön velünk a méltán világhírű orosz bal­ett előadására (jegyek korlátozott számban). Fakultatív vacsoránk a szállodában fogyasztjuk el.

4. nap: Moszkva: Tretyakov képtár, majd vonattal Szentpétervárra (750 km)

Reggelit követően helyi idegenve­zető ismertet meg bennünket a vi­lághírű alkotásokat őrző Tretyakov Képtárral. A múzeum gyűjteményé­ben találhatók a legnagyobb orosz mesterek művei: Andrej Rubljov és Feofan Grek alkotásai. Város­nézésünket folytatva helyi idegen­vezető ismertet meg bennünket a világ egyik legnagyobb városával: a Szófia rakpart, Megváltó Krisz­tus székesegyház (mára Moszkva jelképévé vált). A délutáni órákban vonatra szállunk és búcsút veszünk az orosz fővárostól. Szentpétervár­ra Sapsan gyorsvonattal utazunk, élvezzük annak gyorsaságát és kényelmét. Szentpétervárra megér­kezve a pályaudvarról a szállodába vezet utunk, ahol 4 éjszakán át lesz szálláshelyünk.

5. nap: Szentpétervár

Reggelinket elfogyasztva találko­zunk helyi idegenvezetőnkkel és informatív városnézés keretében is­merkedünk a 110 szigetre épült vá­rossal, melyet mintegy 700 híd köt össze. Különlegesen szép fekvésű város a Balti-tenger finn öblében, a Néva torkolatánál, jellegzetesen széles utcákkal, tág terekkel. Au­tóbuszos városnézés során láthat­juk a Nyevszkíj sugárutat, a Téli Palotát, az Izsák székesegyházat, az Admiralitás épületét és a Szent Péter-Pál katedrálist. Itt láthatjuk a történelemből ismert Auróra cirká­lót és I. Péter híres lovas szobrát. Folytatjuk városnézésünket, mely során láthatjuk II. Sándor emlék­múzeumaként épült Vérző Megváltó templomot. A templom féldrágakő díszítése igazi remekmű!

6. nap: Szentpétervár: az Ermitázs

Reggeli a szállodában, majd kedvé­re sétálhat Szentpétervár belváro­sában, vagy jöjjön velünk! Fakulta­tív ajánlatunk: a világ leghíresebb képzőművészeti gyűjteményét őrző Ermitázsba látogatunk (világörök­ség). A Téli Palotával egységes stílusban épült a Kis Ermitázs, a Régi Ermitázs és a Cári Színház. Az Ermitázs 125 termét foglalják el a nagy európai művészet remekei: Van Gogh, Michelangelo, Rubens, El Greco, Leonardo da Vinci, Raffaelo, Tiziano több, mint nyolcezer alkotás látható itt. Látogatást teszünk a Pa­lota tér másik oldalán lévő Vezérka­ri épületben megrendezésre kerülő impresszionista kiállításon is! Ezt követően szabadidő a városköz­pontban, mely alatt egyénileg más oldaláról ismerheti meg e különös várost. Fakultatív ajánlatunk: késő este a Néva partjára érkezünk és hajóra szállunk. A hidak megnyi­tását ajánljuk a Néváról! A folyóról Szentpétervár egy másik arcát ismerheti meg, körpanorámaként élvezheti a kivilágított város látvá­nyát. A hidak megnyitása a nyári éjszakák csúcspontját jelenti, mi­közben a városban sétáló turisták és szentpéterváriak tömegei még késő este is elidőznek a kiülős te­raszokon, söröznek, élvezik ezt a furcsa életet, amikor „a nap sosem végződik”…

7. nap: Szentpétervár – Petrodvorec és Puskin (100 km)

Reggelit követően töltse szabadi­dejét az orosz Velencében, vagy jöj­jön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Tartson velünk Petrodvorecbe, mely I. Péter cári nyaralójából alakult ki, melyet egyedülálló módon közelí­tünk meg! A tenger felöl szárnyas­hajóval érkezünk a palota ’vízi bejá­ratához’! Páratlan panorámát nyújt a csodálatosan megkomponált park díszesen aranyló szökőkút­jaival, mely I. Péter cár nyári rezi­denciája volt a tengerpartra épített palota lépcsőjével, vízesésekkel és nagyszerű szobraival. A gyönyörű park, több száz szökőkúttal, ligetes sétányokkal kellemes időtöltés. Lát­hatjuk I. Péter cár magánszálláshe­lyeként szolgáló Monplaisir Palotát. Autóbusszal utazunk tovább II. Ka­talin kedvelt palotájához, az orosz „Versailles”-hoz, ahol világhírű festményeivel, gyönyörű szobraival, szökőkútjaival és a pompás Boros­tyán teremmel ismerkedünk meg. Szállodánkba visszatérve vacsorá­zunk, majd igény szerint készülő­dünk az esti programra. Fakultatív programot ajánlunk: jöjjön velünk egy tradicionális zenés folklór estre, nézze meg az orosz népviseletbe öltözött előadóművészeket, mulasson ve­lünk! (apró étel falatok a fakultatív program árában). Szállodánkba térünk vissza.

8. nap: Szentpétervár – Budapest

Reggeli a szállodában, majd menetrendtől függően szabadidő és transzfer a repülőtérre. Hazautazás (átszállási lehetőséggel) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos városnézés Moszkvában és Szentpéterváron, repülőjeggyel, reggelivel, 3-4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére