8 napos skandináv körutazás a norvég fjordok érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42606
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42606

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a skandináv városokat és a norvég fjordokat!

Időpont

  • 2023. július 13.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek a Budapest-Koppenhága, a Stockholm-Bergen és az Bergen-Budapest útvonalakon közvetlen járatokkal
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász oda-vissza úton
  • Utazás Skandinávián belül különbusszal
  • Két éjszaka szállás Malmőben, a Quality Hotel Mill szállodában
  • Két éjszaka szállás Stockholmban, a Hotel Globe szállodában
  • Egy éjszaka szállás Bergenben, a Hotel Augustin szállodában
  • Egy éjszaka szállás Ulvikban, a Brakanes szállodában
  • Egy éjszaka szállás Noresundban, a Norefjell Resort&Spa szállodában
  • Gazdag skandináv büféreggeli a hotelekben
  • Skandináviát jól ismerő, magyar idegenvezető
  • Városnézés Malmöben, Koppenhágában, Stockholmban, Bergenben és Oslóban
  • Sétahajózás Stockholmban

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól /fő/nap

Felár

  • Fakultatív hajókirándulás a Nærøy-fjordon és a Sognefjordon 60 EUR /fő
  • Félpanziós felár 7 db menüvacsora a szállodákban 99 000 Ft /fő
  • Egyágyas felár: 140 000 Ft

Program

július 13. csütörtök

Elutazás Budapestről Koppenhágába közvetlen járattal (09:25-11:15). Érkezés után utazás Malmőbe majd gyalogos-buszos városnézés a városban (Forgó Torzó, Városháza, főtér, régi piactér (Lilla torg) és a Szent Péter templom). Délután szobák elfoglalása a Quality Hotel The Mill szállodában.

július 14. péntek

Reggeli után busszal Koppenhágába utazunk Európa egyik leghosszabb hídján, az Öresundsbronon keresztül. Ismerkedés a dán fővárossal: Kis Hableány szobra, Citadella és a rokokó stílusban épült Amelienborg tér, Nyhavn (újkikötő), séta a Strøgeten (Európa leghosszabb sétálóutcája), Kerek torony; majd szabad program és késő délután visszautazás Malmőbe. Szállás Malmőben.

július 15. szombat

Reggeli után elutazás busszal Stockholmba. Félúton megálló és ebédszünet a Vättern-tó partján fekvő grännai várromnál. Stockholmban a szállásunk a központhoz közeli Quality Hotel Globe-ban lesz.

július 16. vasárnap

Egész napos városnézés a svéd fővárosban: Városháza, sétahajózás a város csatornáin, Királyi Palota és őrségváltás, Storkyrkan katedrális valamint Djurgården szigetén felkeressük a világhírű Vasa Múzeumot és a Skanzent is. Szállás Stockholmban.

július 17. hétfő

Reggeli után a város egyik legújabb attrakciójához, a Stockholm Skyview-hoz látogatunk. A látványos panorámagondolákkal a világ legnagyobb félgömb alakú építményének, az Avicii Arénának a tetejére juthatunk fel, 130 méter magasra, ahonnan megcsodálhatjuk Stockholm látképét.

Délután transzfer a stockholmi repülőtérre, majd elutazás közvetlen járattal Bergenbe (15:10-16:30). Érkezés után transzfer a bergeni szállodánkhoz, a Hotel Augustinhoz, este szabadidő.

július 18. kedd

Reggelit követően gyalogos városnézésre indulunk: ismerkedünk a Bryggen színes parti házaival (Világörökségi helyszín) és a halpiaccal, de meglátogatjuk a 12. századi katedrálist, a Mária templomot is. A Fløibanen siklóval felkapaszkodva Fløyen hegyére, a kilátóteraszról is megtekintjük a kiváló panorámát. Délután a Hardanger Nemzeti Park vidékén keresztül faljuk a kilométereket. Szállásunk egy bájos fjordparti városkában, Ulvikban lesz, a Hotel Brakanesban.

július 19. szerda

Reggel egy hatalmas függőhídon - a kecses Hardanger-hídon - keresztül jutunk el az ország leglátványosabb szakadék-vízeséséhez, a 182 méteres Vøringsfossenhez, majd a Nærøy-fjordhoz indulunk. Gudvangen városkában fakultatív program keretében hajóra szállunk (Fakultatív hajókirándulás a Nærøy- és Aurlands-fjordon 60 EUR/fő, helyben fizetendő) és az 1700 méteres hegyek között húzódó, helyenként csupán 250 méter széles fjordon hajókázunk egy kiadósat (2 óra). Később a vikingkori építészet rajongóinak nagy örömére a borgundi dongatemplomot látogatjuk meg, majd pazar hegyvidéki tájakon keresztül érjük aznapi szálláshelyünket, a ritka szép környezetben található Norefjell Ski&Spa Resort hotelt.

július 20. csütörtök

Kijelentkezés a szállodából majd utazás Oslóba. Érkezés után a város múzeumnegyedébe, Bygdoy szigetére látogatunk, ahol a világhíres Kon-Tiki és Fram múzeumok színvonalas tárlatát ismerhetjük meg. Később gyalogosan folytatjuk az ismerkedést a norvég fővárossal. Ellátogatunk a Királyi palotához, a Parlamenthez és a Nobel-békedíjak átadásának helyszínt biztosító Városházához, de sétálunk a város főutcáján, a Karl Johans gaten is. Délután transzfer az oslói repülőtérre és hazautazás közvetlen járattal Budapestre (18:25-20:45).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos skandináv körutazás a norvég fjordok érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére