8 napos nyaralás Montenegróban, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 41285
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

169.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41285

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Téged is vár a nyár közepén Montenegró, a mediterrán térség csodája!

Időpont

  • 2022. július 9-16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az utazást luxus autóbusszal
  • 7 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Félpanziót
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi illeték: 4.200 Ft/fő
  • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 430 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás (standard): a részvételi díj 2,5 %-a
  • Útlemondási biztosítás (Z1 covid kiegészítéssel): a részvételi díj 4,5 %-a
  • Fakultatív kirándulások
  • Belépőjegyek

Felár

  • Egyágyas felár: 72.900 Ft/fő

Program

1. nap: Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Az esti órákban a szállás elfoglalása Budván, a tengerparttól 900 méterre.

2. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton fakultatív kirándulási lehetőségekkel.

3. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton. Fakultatív program lehetőség: Kirándulás a Kotori-öbölben. Perast reneszánsz palotáiról híres. Innen egy kis hajóval meglátogatjuk a helybeliek csodatévő ikonját a Szirti Madonna szigeten. Ezután a mesés Kotor városába látogatunk, mely Horthy és a magyar tengerészek emlékeit őrzi (Tengerészeti Múzeum). Szűk, sikátoros utcái, mediterrán hangulatú terei igazán egyedülállóvá teszik az UNESCO által világörökséggé nyilvánított települést. Délután Tivat érintésével visszautazás a szállásra. A kirándulás díja: 20 euro/fő (min. 25 fő)

4. nap: Városnézés Montenegró leghangulatosabb városában, Budvában. Kicsiny félszigeten fekszik, a kulturális örökség bölcsője. Ódon utcácskák, barátságos üzletecskék és hangulatos vendéglők, kávézók várják az idelátogatókat.

5. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton. Fakultatív program lehetőség: hajókirándulás Mamula-Zanjice-Kék barlang útvonalon. Žanjice gyönyörű nyílttengeri strand, melyet olajfaliget szegélyez; hangulatos, teraszos vendéglői finom helyi specialitásokat kínálnak. A Kék-barlang - kb. 18 m magas cseppkőbarlang, melynek foszforeszkáló türkizkék vize egyedülálló látvány, egy kis fürdőzéssel egybekötve mindenkinek maradandó élményt nyújt. A Mamula sziget - a Kotor-i öböl bejáratánál található, csodálatos erődítménnyel, történelmi látnivalókkal. A programok sorrendje az időjárástól függően változhat. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt a program egy része módosul, illetve elmarad. Ez azonban ritka és a program árát nem befolyásolja. A kirándulás díja: 30 euro/fő (min. 25 fő)

6. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton. Fakultatív program lehetőség: Hajókirándulás a Skodra-tavon – egy nap az Édenben: A Skodra-tó a Balkán legnagyobb tava, egy valóságos madárrezervátum, több mint 250 különféle madárfaj otthona. Ráadásul édesvízű tó, amelynek hőmérséklete nyáron eléri a 26-28 fokot is, lehet benne úszni, fürdeni, jobb, mint a tenger.

A hajókirándulás alatt nem csak a Skodra-tavat és a tavat övező fantasztikus hegyeket csodálhatjuk meg, hanem felhajózunk a Rijeka Crnojevića folyón is. Itt lesz alkalmunk fürdeni is. A hajózás alkalmával több száz madarat, kormoránokat, vízityúkot, íbiszt, gémeket, kócsagokat, pelikánokat isláthatunk. Gyönyörködünk a tavirózsákban, tündérrózsákban, a vízi tökben, vízililiomokban és más úszó növényben. A hajózás végén pazar kóstoló vár minket a balkáni konyha remekeiből: hús és halételek, finom borok, édesség. Program díja: 40 euro/fő

7. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton fakultatív kirándulási lehetőségekkel.

8. nap: Reggeli után hazautazás, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a késő éjjeli/másnap hajnali órákban, a határátlépésektől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás Montenegróban, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére