8 napos nyaralás Máltán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal, csillagtúrákkal

Ajánlat kód: 39361
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

435.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39361

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj a lovagok szigetén, Máltán, és fedezd fel elképesztő természeti és kulturális kincseit!

Opciók

  • 2023. szeptember 15 - szeptember 22.: , 435.000 Ft
  • 2024. június 14 - június 21 .: , 435.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés busszal a program szerint, hajóval, komppal
  • Elhelyezés: középkategóriájú (hivatalosan 4*-os, viszont a magyar értékrendnek megfelelően 3-3+*) szállodában, kétágyas szobákban
  • Reggel
  • Magyar nyelvű idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 6.090 Ft (a bruttó alapárra)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 175 EUR

Felár

  • Az 5. napi fakultatív program: 9.800 Ft (Hajózás a Kék Lagúnához és Comino)
  • A 6. napi fakultatív program: 15.500 Ft (Gozo szigete)
  • Egyágyas felár: 119.800 Ft
  • 15-21 fő közötti létszámfelár: 29.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Valletta

Elrepülés Málta fővárosába. Érkezés, transzfer a sziget egyik leghangulatosabb tengerparti üdülővároskájába, Buggiba-Qawra körzetébe. Vacsora. Szállás Buggiba-Qawra körzetében, a Bella Vista Hotelben vagy hasonlóban.

2. nap: Szigettúra – Mosta – Mdina – Valletta

Reggeli, majd egész napos autóbuszos szigettúra helyi idegenvezetővel: felkeressük a máltai lovagrend által alapított, középkori hangulatot árasztó fővárost, Vallettát. Séta a szűk utcácskákban. Ellátogatunk a Felső Barakka kertekhez, ahonnan lenyűgöző látványként tárul a szemünk elé, a Földközi-tenger legnagyobb természetes kikötője. Ezt követően megcsodáljuk a Szent-János (társ)Katedrálist, melynek belső díszítése és padlózata rendre kivívja a látogatók csodálatát. Szabadidő Vallettában, majd továbbindulunk a régi fővárosba, Mdinába, ahol egy szintén rendkívül hangulatos, ám Vallettától teljesen eltérő városképpel találkozunk. A városban olyan szuperprodukciókat forgattak, mint a Monte Christo grófja, vagy a Trónok harca. Meglátogatjuk a Szent Pál (társ)Katedrálist, majd elsétálunk a városfalhoz, ahonnan tiszta időben a sziget nagy részét beláthatjuk. Végezetül a Mosta városában található dómot keressük fel. Vacsora. Szállás az előző napi szállodában.

3. nap: Tengerpart

Reggeli, szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora. Szállás az előző napi szálláshelyen.

4. nap: Öblök és szigetek

Reggeli után transzfer a Sliema-i kikötőbe és hajókázás a Nagy Kikötő zegzugos öblei és három „kisvárosa” mentén (Vittoriosa, Senglea, Manoel sziget, Lazzaretto, Felső Barakka kertek, kórház, hajóépítő dokkok, stb.). Délután szabad program. Vacsora. Szállás az előző napi szállodában.

5. nap: Hajózás a Kék Lagúnához és séta Cominón

Reggeli után szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: elhajózunk az északi part mentén az egykor kalózoknak menedéket nyújtó, híres Kék lagúnához, mely Comino és Cominetto szigetek között található. Néhány órán át élvezhetjük a kristálytiszta vizet a lagúnában, megmártózhatunk az öbölben. Séta Málta harmadik legnagyobb szigetén, Cominón, mely szinte lakatlan, csak pár bejelentett lakossal rendelkező sznorkel- és búvárparadicsom. A Gozo és Málta között található sziget természetvédelmi terület és madárrezervátum. Szt. Pál Kr.u. 60-ban itt szenvedett hajótörést. (A program ára: 9.800 Ft.) Vacsora. Szállás az előző napi szállodában.

6. nap: Gozo szigete

Reggeli, szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás Gozo szigetén. Komppal átkelés Gozora és a sziget történelmi, építészeti és természeti nevezetességeit keressük fel. Először a sziget fővárosába, Rabatba látogatunk el, melyet az angol királynő tiszteletére 1897-ben Victoriára változtattak, ma is ez a hivatalos neve, de a helyiek ma már egyre többen használják a város régi nevét. Felsétálunk a citadellához, a városfalról lenyűgöző a kilátás. Felkeressük a Ta’ Pinui szűz kisbazilikáját, amihez számos csodatétel kötődik és egy ilyen csoda kapcsán a bazilikában II. János Pál pápa is celebrált szentmisét. Felkeressük a sziget nyugati partján található Dwejrát, ahol a sziget páratlan természeti adottságait csodálhatjuk meg. Itt állt egykor a híres gózói Azúr-ablak, mely a természet erejének esett áldozatul. Ha szeles időben érkezünk, magunk is láthatjuk a hatalmas erejű hullámokat, amelyek a szikláknak csapódva alakítják, formálják a sziget partvidékét. Érdemes egy pillantást vetnünk a tengerben álló Generális-sziklára, mely 1992 óta védett terület. Lesétálunk a beltengerhez, amely egy kb. 400 méter átmérőjű mélyedésben kialakult öböl, ami egy 60 méter hosszú alagúton át van összeköttetésben a nyílt tengerrel. Fontanaban felkeresünk egy üzletet, ahol helyi készítésű finomságokat kóstolhatunk, és ha szeretnénk hazavinni belőlük, meg is vásárolhatjuk őket. Késő délután visszautazás Máltára. (A program ára: 15.500 Ft.) Vacsora. Szállás az előző napi szállodában.

7. nap: Palazzo Parisio – Marsaxlokk

Reggeli, majd Nixxarban megtekintekintjük a Parisio Palotát. Ezt a nemesi építményt három évszázadon keresztül bárók, márkik, jezsuita papok, francia komisszárok és brit tisztek uralták. Ma pompás, szicíliai barokk stílusban kialakított szalonok várják a látogatókat az eredeti bútorokkal és dekorációval. A palota körül gyönyörű olasz kert található. A palotalátogatás után átkelünk a szigeten és Dél-Málta legrégebbi és leghíresebb halászfaluja vár ránk. A több mint két évezredes múltra visszatekintő Marsaxlokk különleges hangulatú: a kikötőben színes, érdekes díszítésű „luzzu” hajókat láthatunk. Vacsora. Szállás az előző napi szállodában.

8. nap: Valletta – Budapest

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos nyaralás Máltán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal, csillagtúrákkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére