8 napos nyaralás Krk-szigeten, augusztus 20-án is, buszos utazással, félpanzióval, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 38200
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

189.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38200

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok a méltán népszerű Krk-szigeten, az Adriai-tenger gyöngyszemén!

Opciók

  • 2022. július 14-21.: , 189.900 Ft
  • 2022. július 29-augusztus 5.: , 189.900 Ft
  • 2022. augusztus 19-26.: , 189.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 7 éjszaka szállás - Omisalj - Hotel Adriatic 2* depandance részében (2-3 ágy, fürdőszoba, erkély, régebbi belső berendezés)
  • Félpanzió
  • Magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • Útlemondási biztosítás (2%)
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 23 EUR/fő
  • Belépőket

Fakultatív program (min. 25 fő esetén)

  • Krk-szigeti túra: 25 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő.
  • Rovinj és Lim fjord: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 10 EU/fő.
  • Hajókirándulás ebéddel: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 20 EUR/fő.
  • Plitvicei tavak 07.29-08.05. dátumban: 20 EUR/felnőtt + Plitvicei belépőjegy: felnőtt: 41 EUR/fő, 18 évig 20 EUR/fő.

Felár

  • Egyágyas felár: 36.500 Ft

Program

1. nap: indulás 06.00 órakor Budapestről, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a délutáni órákban, majd a szálláshely elfoglalása. Vacsoráig még jut idő a parton kipihenni az út fáradalmait, és megmártózni a tengerben.

2. nap: Krk-sziget: bor-, sajt és sonkakóstolóval, akvárium látogatással, strandolással az ismert baskai strandon 
Pihenés, strandolás, vagy egész napos fakultatív autóbuszos kirándulás: reggeli után felkutatjuk Krk-sziget látnivalóit, érdekességeit. Első megállónk a sziget fővárosa, Krk város. Ez a középkori, vastag falakkal körülvett város kővel burkolt utcákat és tereket rejt. Itt található a XII. századból származó Frangepán vár maradványa, az V. századból itt maradt katedrális, hangulatos kikötő, akvárium trópusi halakkal, számos bolt és étterem, melyeket mind-mind látni fogunk a városnézés folyamán. Ezután Vrbnik-be visz utunk, ahol felmegyünk a dombtetőn tündöklő, bűbájos középkori óvárosba, megkeressük a világ legszűkebb utcáját. Vrbnik település messze földön ismert a jó boráról, melyet mi is megkóstolunk pár falat sonka és sajt kíséretében egy jellegzetes helyi „konoba”-ban. Majd busszal elmegyünk a sziget végére, Baska-ra, melynek strandját nem lehet kihagyni! 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part hívogat minket egy frissítő fürdésre és mi engedünk a csábításnak: itt maradunk 2,5-3 órát. Benézünk az akváriumba is, ahol közelről is láthatjuk az Adria halfajtáit. A festői strand mellett kis óváros is található bazársorral, tengerparti sétánnyal, akváriummal, éttermekkel, cukrászdákkal, kávézókkal, csúszdával. Így, ha valaki nem akar strandolni, akad bőven szórakozási lehetőség is. Élményekkel gazdagodva térünk vissza vacsorára a szállodánkba. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig.

3. nap: Hajókirándulás ebéddel és fürdőzéssel
Pihenés, strandolás vagy fakultatív egész napos hajókirándulás a környező vadregényes öblökben. A hajókázás során nem csak a táj csodálatos látnivalóiban gyönyörködhetnek, hanem lehetőség lesz fürdésre is Soline részen, Cizici falucska lassan mélyülő homokos és gyógyiszapos strandján. Ezek után Crikvenica-ban is megállunk, hogy egy hangulatos, helyi „konoba”-ban elfogyasszuk finom ebédünket, amit egy pohár helyi borral öblítünk majd le. A program garantálja, hogy jókedvűen térjünk vissza a szállodába. Vacsoráig még marad idő strandolásra a szálloda előtti strandon. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek 12 évig.

4.nap: Rovinj és Lim fjord
Mai fakultatív kirándulás keretében megismerheti az Isztria legszebb városát, Rovinj-t. Megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt. Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Városnézés után mindenkinek lesz még szabad idő az óvárosban. A Rovinji strandon töltjük a délutánt. Hazaúton a Lim fjord látványa koronázza meg a kirándulást. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szálláshelyre. Részvételi díj: 20 EUR/felnőtt, 10 EUR/gyermek 12 évig.

5. nap: strandolás, nyaralás, pihenés

6. nap: Plitvicei tavak csak a 07.29-08.05. időpontban; többi dátum esetén ezen a napon pihenés és strandolás. 
Mai napon egy fantasztikus, élménydús kirándulásra invitáljuk Önöket, a közelben található Plitvicei Nemzeti Parkba. Reggeli után pár óra buszozással érjük el a Világörökség részeként, Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 10 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5-6 órás túra, kijelölt gyalogútvonalakon történik. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt. Visszaérzekés a szállásra pont vacsora időben. Részvételi díj: 20 EUR / fő + Plitvicei belépőjegy: felnőtt: 41 EUR/fő, 18 évig 20 EUR/fő.

7. nap: strandolás, nyaralás, pihenés

8.nap: Rijeka 
Reggeli után elbúcsúzunk Omisaljtól és megnézzük a legnagyobb Monarchia korabeli kikötővárost. Rijeka, magyar vonatkozású kikötőjével, hangulatos sétányával várja a látogatókat. Visszaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás Krk-szigeten, augusztus 20-án is, buszos utazással, félpanzióval, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére