8 napos nyaralás Jesolóban fakultatív kirándulásokkal, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 39151
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

268.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39151

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az Adria partján, a népszerű Jesolóban és fedezd fel a környéket: Velencét, Padovát, Vicenzát!

Időpontok

  • 2024. június 22.: , 268.000 Ft
  • 2024. augusztus 21.: , 288.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: légkondicionált autóbusszal
  • Szállás Lido di Jesoloban középkategóriás szálloda 2-3 ágyas, fürdőszoba / WC-s, légkondicionált szobáiban. A homokos tengerparton két személy részére egy napernyő és két nyugágy használatát a teljes ár tartalmazza!
  • Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %
  • Szervizdíj / borravaló: 10 € (Helyszínen fizetendő!)

Felár

  • Egyágyas felár: 70.000 Ft
  • Garancia felár: 30-34 fő esetén: 40 EUR

Fakultatív programok (min. 20 fő esetén)

  • Velence helyi busszal és hajóval: kb. 45 € /fő
  • Murano-Burano-Torcello helyi busszal és hajóval: kb. 45 € /fő
  • Treviso: 5.000 Ft/fő (GARANTÁLT indulás, nincs minimum létszám)
  • Padova: 8.000 Ft/fő + kb. 15 € belépő
  • Verona: 10.000 Ft/fő + kb. 20 € belépő

Program

1. nap: Budapest – Lido di Jesolo (kb. 700 km)
Utazás Budapestről Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel Olaszországba. Kedvező forgalom esetén még vacsora előtt megmártózhatunk a tengerben! Vacsora, szállás Lido di Jesoloban.

2 – 7. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulások (min. 20 fő esetén)

• Velence
Egész napos kirándulás VELENCÉ-be, a páratlan műemlékekben tobzódó városba. "La Serenissima" - a legfenségesebb -, így nevezte magát évszázadokon keresztül Velence. És joggal, mert a lagúnák városa egykoron az Adria királynője volt: flottája büszkén uralta a tengereket, a kereskedelem és a hódítások mérhetetlen gazdagságot teremtettek számára. Mindmáig az e korból származó nemesi paloták övezik a csatornákat. 118 szigeten és szigetecskén alakult ki ez a város, az összeköttetést több mint 400 híd biztosítja. Titokzatos utcácskák nyílnak váratlanul festői terekre, 100 templomát világhírű mesterek, művészek freskói, falfestményei díszítik.
FIGYELEM! Velence városa napi turista adó bevezetésén dolgozik. Ha ez létrejön, ennek költségéről tájékoztatást adunk!

• Murano – Burano – Torcello
Hajókirándulás a festői szigetekre. MURANO hasonlóan Velencéhez több kisebb szigetből áll, hidakkal összekötve. A XIII. századtól az üvegkészítés központja, néhány vízparti épület ebből a korból maradt fenn. BURANO a lagúnák legfestőibb szigete, már messziről felismerhető templomának megdőlt tornyáról. A népes sziget vízpartja mentén élénk színű házak sorakoznak. TORCELLO mondhatja magáénak a lagúnák legrégebbi épületét, a VII. század elején épült Santa Maria dell’Assunta dómot.

• Verona
Kirándulás a „szerelmesek városába”, VERONÁ-ba. Festői szépségű reneszánsz paloták, ódon hangulatú, szűk sikátorok, falakról sugárzó középkori történelem, évszázados legendák és operafesztivál. Mindez Verona, Rómeó és Júlia városa. Rengeteg szépség, mediterrán életöröm és az ehhez társuló feledhetetlen élmény vár arra, aki a szerelem olasz városába látogat. Verona látnivalói, a történelmi épületeinek értéke és fontossága révén 2000-ben UNESCO Világörökségi státuszt kapott.

• Treviso
Félnapos kirándulás a Velencénél kisebb léptékű TREVISO-ba. A Velencétől mindössze néhány kilométerre északra fekvő városka Veneto régió rejtett gyöngyszeme. Az áramló csatornák és íves hidak hálózatával Trevisót szeretettel nevezik kis Velencének. Bár rendelkezik a „nagytestvér” bájával, a városban sokkal kevesebb a turista. Az impozáns védőfalaktól kezdve a díszes katedrálisokig és templomokig történelme nagyrészt a Velencei Köztársasághoz kötődik. Treviso középkori központját élmény felfedezni! A bájos terekkel, kőpalotákkal és kanyargós macskaköves sikátorokkal tarkított város mindenki szívébe belopja magát.

• Padova
Félnapos kirándulás a művészeti és építészeti emlékekben gazdag PADOVA-ba, a tudományok történetében kiemelkedő jelentőségű, ősi egyetemi városba. 1222-ben alapított egyeteme Európa egyik első felsőoktatási intézménye volt, itt tanított többek között Galileo Galilei is. A Szent Antal Bazilikában őrzik Páduai Szent Antal ereklyéit. 2021-ben a város 14. századi freskóit az UNESCO Világörökség részévé választották. A Scrovegni-kápolna vagy Madonna dell’Arena-kápolna Giotto di Bondone 38 csodálatos freskóját rejti. Az 1303 és 1306 között készített freskók Mária és Jézus életét mutatják be, Mária szüleinek, Annának és Joachimnak a történetétől kezdve, Mária és Jézus gyermekségén át, egészen a Passióig.

8. nap: Lido di Jesolo – Budapest (kb. 700 km)
Hazautazás Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos nyaralás Jesolóban fakultatív kirándulásokkal, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
31 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére