8 napos nyaralás Görögországban, az Olymposzi Riviérán, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 38767
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

214.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38767

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj Görögországban, a varázslatos Olymposzi Riviérán!

Opciók

  • 2024.07.11.-18.: , 214.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 7 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív programok
  • Belépőjegyek (változhat)
    • Meteora kolostor: 3 Euro/kolostor (megfelelő öltözet szükséges: uraknak hosszú nadrág, hölgyeknek: fedett váll, hosszú szoknya, melyet kérésre a bejáratnál adnak)
    • Platamonas vára: 2 Euro/fő
    • Dion (Régészeti Park + Múzeum): 8 Euro/fő
  • Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő
  • Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 430 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,5%-a

Program

1.nap: Indulás a kora hajnali órákban (~ 01:00) Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Határátlépések függvényében érkezés az Olymposzi Riviérára a kora esti órákban. Szállások elfoglalása Paralián az esti órákban.

2. nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton.

3.nap: Délelőtt szabadprogram, pihenés a tengerparton. Kora délután felkeressük Platamonas várát, majd tovább utazunk a közeli hegyi faluba – Agios Panteleimonasba. A 700 méter magasságban épült falu házai a 14. századot idézik. Macskaköves utcái és kőházai minden látogatót elvarázsolnak, szűk utcáiban üzletek, tavernák várják az idelátogatókat. Esti fakultatív program: zenés – táncos görög est, program díja: 28 Euro/fő; (min. létszám: 30 fő).

4. nap: Délelőtt ellátogatunk Dionba, mely a makedónok fővárosa volt, ősi szentélyében mutatott be áldozatot Nagy Sándor is, miután legyőzte a perzsákat. Az ókori város maradványai ma egy régészeti parkot alkotnak. Később kirándulás az Olymposz hegyre, mely Görögország legmagasabb hegysége, az ókori görögök hite szerint az istenek lakhelyéül szolgált. Kirándulásunk során ellátogatunk Litochoroba, ahonnan az Enipeasz-folyó mentén elsétálunk a Vythosi vízesésig. A gyalogtúra kb. 1,5 órát vesz igénybe. Majd ezután Stavrosz menedékházig megyünk föl (944 m), ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Este visszautazás a szállásra.

5.nap: Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulási lehetőség a Meteorákhoz. Kirándulást teszünk Kalambakába, a Meteorák lélegzetelállító fekvésű sziklakolostoraihoz, mely a legnevezetesebb látnivalók egyike Görögországban. A csendes és fenséges sziklaóriások tetején alakult és virágzott keresztény szerzetesi állam kolostorai közül utasaink két kolostort belülről, míg a többit kívülről tekinthetik meg. Ellátogatunk egy ikonfestő műhelybe is. Kirándulás ára: 40 Euro/fő (min. 30 fő esetén).

6.nap: Szabadprogram, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Skiathosra. Utazás autóbusszal a Pagasitikoi-öbölig, a kikötőig, hajózás a gyönyörű partszakaszairól, kristálytiszta vizéről híres, mindig napfényes Skiathosra, ahol kétszer köt ki a hajó, először a sziget székhelyén, Skiathos városában, ahol felfedezhetik a fehérre meszelt házak közötti szűk utcákat, hangulatos kis tereket. A városnézés után újra hajóra szállunk, és áthajózunk a sziget délnyugati csücskébe, Kukunaries strandjára, mely kristálytiszta vizéről, az ’arany homokról’ és a strandot övező fenyőerdőről nevezetes. A hajó fedélzetén a legénység mindig gondoskodik a jó hangulatról. Kirándulás ára: feltöltés alatt, min. 30 fő esetén).

7.nap: Ellátogatunk Verginába, ahol megtekintjük a világszerte híres föld alatti makedón királysírok múzeumát. Itt tárták fel Nagy Sándor édesapjának, II. Philipposznak, a híres makedón hadvezérnek, valamint unokájának 2500 évig a föld mélyén pihenő monumentális kriptáját, melyekben felbecsülhetetlen értékű kincsekre bukkantak. Ezt követően egy 700 éves kolostorhoz látogatunk, mely az Aliakmonas folyó vadregényes völgyében bújik meg, ahol betekinthetünk a világtól elzárt életet élő orthodox szerzetesek autentikus világába.

8.nap: Délelőtt elbúcsúzunk az Olymposzi Riviérától, s hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Határátlépések függvényében, hazaérkezés Magyarországra a késő éjszakai/hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos nyaralás Görögországban, az Olymposzi Riviérán, buszos utazással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére