8 napos nyaralás Bulgáriában, Naposparton, repülőjeggyel, illetékkel, all inclusive ellátással, a Barcelo Royal Beach***** Hotelben

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.046.800 Ft

Ajánlatkérés
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44392

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok a bulgáriai Naposparton, a Barcelo Royal Beach***** Hotelben!

Időpontok

  • 2024. július 6., 9., 13., 16., 20., 23., 27., 30., augusztus 3., 6., 10., 13., 17., 20.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Barcelo Royal Beach***** Hotelben (kérésre több éjszaka is elérhető)
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy illetékkel
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás és egyéb biztosítás
  • Egyéb, speciális igények

Elérhető szobatípusok

  • DELUXE SZOBA
  • MEDENCÉRE NÉZŐ DELUXE SZOBA
  • TENGERRE NÉZŐ DELUXE SZOBA

Repüljetek el Napospartra, a Fekete-tenger csodálatos partvidékére, ahol végeláthatatlan strandok várnak egy felejthetetlen nyaralásra! A bulgáriai Napospart már bőven felveszi a versenyt az Adriával vagy épp a spanyolországi mediterrán tengerparttal, izgalmas sportolási lehetőségek a vízen, gasztronómiai különlegességek az éttermekben, no és persze napsütés minden mennyiségben!

Barcelo Royal Beach Hotel*****

Az 5*-os hotel a Napospart szívében található, 303 szobával rendelkezik és Burgasz repülőtértől kb. 35 km-re helyezkedik el. A szálloda a homokos tengerpartól kb. 100 m-re található.

Szálloda felszereltsége és szolgáltatások: 2 db büféétterem, kültéri bár, lobby bár, sport bár, 24 órás recepció, széf, pénzváltó, Wi-fi a közös helyiségekben (ingyenesen) autókölcsönző, szobaszerviz (térítés ellenében), üzletek, mosoda (térítés ellenében), medencebár, bisztró, kert, bevásárlóközpont, fodrászat, szépségszalon, Spa központ, orvosi ügyelet

Szórakozás, sport és wellness szolgáltatások:

Térítésmentes: kültéri medencék, fűtött beltéri medence jacuzzival, szauna, gőzfürdő, infraszauna, fitnesz, napágyak és napernyők a medencénél, asztalitenisz.

Térítés ellenében: SPA központ, törökfürdő, aromaterápia, Kleopátra fürdő, romantikus jakuzzi, masszázsok

Gyermekbarát szolgáltatások: Gyermekágy (térítésmentes, előzetes kérésre), etetőszék az éttermekben, külön gyermek szabadtéri medence, játszótér, gyermekklub, gyermekanimáció heti 6 alkalommal, babakocsi (térítés ellenében)

Szobák általános felszereltsége:

Kétágyas szobák (max. 2+1, 2+2, 3 felnőtt): kb. 47 m2, két ágy (kérésre különálló ágyak), 1 kanapéágy, plazma TV kábel- és műholdas programokkal, erkély, telefon, minibár (felár ellenében kérésre feltöltve), ingyenes internet, asztal, szék, tükör, szekrény, 2 éjjeliszekrény, elektronikus széf, klímaberendezés, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, hajszárító.

Egy hálószobás apartmanok (max. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek): kb. 52-65 m2, hálószoba franciaággyal (kérésre különálló ágyakkal), nappali kanapéval, kávé- és teafőzési lehetőség, kábel- és műholdas TV, erkély vagy terasz, telefon, mini hűtőszekrény, ingyenes internet (Wi-fi és kábel), széf ingyenes használata, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, hajszárító.

Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba a szabad kapacitás függvényében, előzetes kérésre foglalható.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ. 

ELLÁTÁS

All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

07:30 - 10:00-ig gazdag és változatos reggeli a "Chefs" étteremben és 08:00 - 10:00-ig a "Cape Emine" étteremben:

Frissen sült zsemle, palacsinta, különféle tésztás snackek, frissen készített omlettek, a legjobb bolgár és importált ételek, sajt- és húscsemegék, friss gyümölcsök és zöldségek bolgár farmokról.

10:30 - 12:00 - késői reggeli a "Cape Emine" étteremben: hideg büfé - különféle sajt- és húskülönlegességek, friss saláták és gyümölcsök.

12:00 - 14:00: ebéd a "Chefs" étteremben: hús- és zöldséglevesek széles választéka, hideg és meleg ételek, frissen készített grillezett ételek, friss saláták bolgár farmokról származó zöldségekből, helyben készített desszertek, szezonális és egzotikus gyümölcsök választéka.

12:00 - 15:00: délutáni snack a medence bárban, frissen készített hamburgerek, különböző pizzák, friss saláták, sült krumpli és csirkefalatok;

15:00 - 17:00: friss szendvicsek, frissen sütött sütemények, muffinok, különféle péksütemények és torták a medence bárban;

18:00 - 21:00 - vacsora a "Chefs" étteremben és 18:30 - 21:00 a "Cape Emine" étteremben : a hagyományos bolgár és nemzetközi ételek gazdag választéka mellett lehetőségük lesz a mediterrán és görög konyha különböző hal- és tenger gyümölcseiből készült ételeket élvezni, az olasz és spanyol konyha romantikájából kóstolni, a fűszeres ételek kedvelőinek pedig a legnépszerűbb mexikói ételeket élvezni.

Italok:

Legmagasabb osztályú bolgár csapolt alkoholtartalmú italok: Alaska vodka, Sixth Sense gin, Peshtera menta, Peshtera mastic, Black Ram whisky, Peshtera szőlőpálinka, Yambolska szőlőpálinka, Machos tequila, Captain Fred sötét és világos rum, Peshtera brandy;

Válogatás a Villa Yambol bolgár boraiból: Merlot, Cabernet Sauvignon, Muscat, Chardonnay, Rosé; Mont Royal pezsgő, Bolyarka és Kamenitsa csapolt sör

Alkoholmentes és forró italok

Frissítő alkoholos és alkoholmentes koktélok választék:

08:00 - 23:00 - alkoholos, alkoholmentes és forró italok a Lobby bárban

10:00 - 23:00 - alkoholos, alkoholmentes és forró italok, alkoholos és alkoholmentes koktélok a medence bárban

19:00 - 23:00 - alkoholos, alkoholmentes és forró italok, alkoholos és alkoholmentes koktélok a "Mako" bárban.

Alkoholos, alkoholmentes és forró italok a "Chefs" étteremben és a "Cape Emine" étteremben az étkezések alatt.

Az import és prémium kategóriás italok fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.

Ingyenes szállodai szolgáltatások

  • TENGERPART: HOMOKOS TENGERPART
  • GYERMEKEKNEK: RÁCSOS KISÁGY, GYERMEKMENÜ, ETETŐSZÉK, MINI KLUB, GYERMEKMEDENCE, MINIDISZKÓ, JÁTSZÓTÉR
  • SZOLGÁLTATÁSOK: MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKNAK KIALAKÍTOTT SZOBA, LOBBY BÁR, KÜLSŐ MEDENCE, MEDENCE BÁR, KÖZPONTI ÉTTEREM, SZÉF, NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), Wi-fi
  • SZÓRAKOZÁS: ANIMÁCIÓS MŰSOROK, FITNESZTEREM, GYERMEK ANIMÁCIÓS PROGRAMOK, ASZTALITENISZ
  • WELLNESS: BELSŐ MEDENCE, SZAUNA, GŐZFÜRDŐ

Fizetős szállodai szolgáltatások

PÉNZVÁLTÓ, FODRÁSZAT, MOSODA, PARKOLÁS, AUTÓBÉRLÉS, SZOBASZERVIZ, ÜZLETEK, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ), VÍZI SPORTOK A TENGERPARTON, AROMATERÁPIA, SZÉPSÉGSZALON, MASSZÁZS, WELLNESS / SPA KÖZPONT, TÖRÖKFÜRDŐ

Jó utazást kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére