8 napos nyaralás 2 személyre Görögországban, Míkonosz szigetén, a Corfos Hotel*** vendégeként, reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel

Ajánlat kód: 36377
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

285.090 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36377

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazuljatok Míkonosz szigetén, a görögök paradicsomában!

Időpontok

  • Augusztus (bővebben)
    • elfogyott 2020.08.04-11: 460.590 Ft
    • elfogyott 2020.08.11-18: 519.790 Ft
    • elfogyott 2020.08.18-25: 675.790 Ft
  • Szeptember (bővebben)
    • elfogyott 2020.09.01-08: 553.890 Ft
    • elfogyott 2020.09.08-15: 561.690 Ft
    • elfogyott 2020.09.15-22: 437.790 Ft
    • elfogyott 2020.09.22-29: 389.290 Ft
    • elfogyott 2020.09.29-10.06: 285.090 Ft
  • Október (bővebben)
    • elfogyott 2020.10.06-13: 310.890 Ft
  • Az ár tartalmazza 2 személyre

    • 7 éjszaka szállás Míkonoszon, Corfos Hotel*** vendégeként
    • Reggelis ellátás
    • Retúr repülőjegy illetékkel, Budapest – Míkonosz – Budapest útvonalon
    • Egymás mellé szóló ülőhelyek
    • 2 db kis kézi pogyasz
    • 1 db 10 kg-os feladott pogyássz

    Az ár nem tartalmazza

    • Transzfer (Privát transzfer rendelhető 13.500 Ft-tól/fő oda/vissza)
    • Utasbiztosítás
    • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő)
    • Extra szolgáltatások (plusz csomag, elsőbbségi beszállás, stb.)
    • Egyágyas felár
       

    Mykonos: Az isteni strandok és a végtelen szórakozás szigete

    Szikrázó napsütés, azúrkék hullámzó tenger és hatalmas szélmalmok a távolban. A görög Mykonos mindenkit kellően lázba hoz. Az aranybarna homokos strandok, hagyományos kükladikus építészet és a kiváló éjszakai élet otthona. Mykonos a görög változata Ibizának, napnyugta után egy igazi szórakozó paradicsom.

    A családi éttermek és az apró templomok egymást váltva húzódnak, amiket fehér házikók és aprócska üzletek dobnak fel. Ha nyaralásodba szívesen vinnél egy csipetnyi kultúrát számos múzeumban elütheted az időd és a nyár folyamán utcai művészek lepik el a várost. Akarva akaratlanul is a Kis Velence negyedben kötsz majd ki, ahol lépten-nyomon festői olasz nyaralókba botlasz majd.

    Mykonos elsőszámú nagyágyúi a strandjai. Ha igazi finomszemcsés homokos strandon henyélnél, akkor látogass el a sziget déli részén elterülő Elia strandra. Különösen népszerű a gyermekes családok körében, míg a Platys Gialos és a Kalafatis többnyire a vízi sportok kedvelőinek ajánlott. Az északi öblök kavicsos partjai tökéletes menekülést biztosítanak a tömegek elől.

    Egykor, pontosabban a 16. században, Mykonos a liszt és a friss Koulouri (szezámmaggal megszórt péksütemény) fontos gyártója volt, nem csak lakói, hanem a környező szigetek számára is. Azóta sok idő telt el, de a tipikus szélmalmok mindig büszkén emelkednek ki a város felett, és szerves részét képezik a sziget panorámájának. Érdemes innen gyönyörködni a lélegzetelállító naplementében.

    Mykonoson nyaralni annyit jelent, hogy a forró nyári napokat a tengerparton és a forró nyári éjszakákat .. a strandon töltheted! Ha a főszezonban döntesz a sziget mellett, a nyaralásod egy hatalmas bulivá változik. A népszerű tengerparti szórakozóhelyek délután nyitnak és van, hogy napkeltéig szórakoztatják a nagyérdeműt. Ha minket kérdezel, mindenképp ajánljuk Paradise Beach-et, amely egy rövid sétára fekszik a várostól vagy a híres Scandinavian-t közvetlenül a központban.

    Corfos Hotel *** Mykonos 

    Mindössze 150 méterre a Corfos strandjától és 200 méterre az Ornos strandtó található a hotel. A Corfos kükladikus stílusú, légkondicionált szobákat kínál ingyenes wifivel. A helyszínen egy nagy, tengervízi szabadtéri medence található. Mykonos kozmopolita városa 2,5 km-re található.

    A Corfos Hotel szobái minimalista dekorációval rendelkeznek, világoskék és fehér bútorokkal. Minden szoba műholdas TV-vel és hűtőszekrénnyel rendelkezik.

    A medence kiváló helyszínt kínál a nap folyamán történő kikapcsolódáshoz és hogy gondtalanul élvezzük a kellemes napsütést. Esténként a diszkrét világítás és a gyertyák, romantikus kilátást nyújtanak, így élvezhetitek az erkélyetekről is.

    Egy szupermarket, éttermek és strandkávézó rövid sétával elérhető. A személyzet hajóutakat szervezhet Delos szigetére. Mikonosz repülőtere 3,5 km-re, Mikonosz kikötője pedig 4 km-re található. Ingyenes parkolás lehetséges a helyszínen.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás 2 személyre Görögországban, Míkonosz szigetén, a Corfos Hotel*** vendégeként, reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére