8 napos nyaralás 1 főre Máltán, a lovagok szigetén, a Hotel Coralban, repülővel, félpanzióval, programokkal és kirándulásokkal, strandolással és városnézésekkel

Ajánlat kód: 34367
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

169.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34367

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vakációzz a Földközi-tenger gyönyörű szigetén, Máltán, ahol kiváló strandok, mesés tájak és történelmi emlékek egész sora vár!

Időpontok

  • 2019. júliustól októberig (pontos dátumok és árak a ’Megveszem’ gombra kattintva láthatók)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet fejenként 1 db fedélzetre vihető kézipoggyásszal (40 x 30 x 20 cm) és 1 db feladható 20 kg-os bőrönddel
  • 7 éjszaka szállást a Hotel Coralban, amely légkondicionált szobákkal és úszómedencével rendelkezik. Központi fekvésű, néhány perc sétányira a tengerparttól.
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • 3 kirándulást magyar nyelvű idegenvezetéssel, belépőkkel. Az egyik kirándulás esetében ebédet is.

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri és egyéb illetékek: 39.900 Ft
  • Reptéri transzferek: 7.900 Ft
  • Idegenforgalmi adó: 0,5 Euro/fő/éj (helyszínen kötelezően fizetendő)  

Program

1. nap

Délelőtti órákban utazás Máltára, érkezés kora délután, majd transzfer a szállodába.

2. nap: BUGIBBA

Pihenés, fürdési lehetőség Bugibba sziklateraszos strandjain vagy egyénileg utazás a helyi buszokkal Észak-Nyugat Málta valamelyik gyönyörű homokos strandjára (Mellieha Bay, Golden Bay). További programok foglalhatóak a helyszínen, pl. hajókirándulás Comino szigetéhez, a csodaszép Kék Lagúnához vagy hajó/busz túra Szicíliába.

3. nap: HAGAR QIM – BLUE GROTTO – MARSAXLOKK – VITTORIOSA

Hagar Qim megalitikus templom meglátogatása, amely a Világörökség listáján is szerepel (belépő az árban), Blue Grotto vagyis a Kék Barlang, a természet lélegzetelállítóan szép alkotása. Fotószünet és az időjárás függvényében csónakázási lehetőség (8 €/fő külön fizetendő). Marsaxlokk: Málta legeredetibb halászfaluja piaccal és a színes halászhajókkal. Séta és vásárlási lehetőség a helyi piacon. Ezután Vittoriosa meglátogatása következik, amely az egyik legidősebb település, ahol a lovagok is megtelepedtek.

4. nap: GOZO FELFEDEZÉSE

Dwejrán, vagyis a 2017. márciusában a tengerbe beomlott „Azúr Ablak” helyén tekintélyt parancsoló sziklavilágot találunk. A belső tavat szűk szurdokkijárat köti össze a nyílt tengerrel. Időjárás függvényében fakultatív csónakázási lehetőség (4 €/fő külön fizetendő). Xlendi Bay-t, az idilli tengeröblöt és halászfalut is útba ejtjük. Likőr- és sajtkóstolás, vásárlási lehetőség, fotószünetek elbűvölő megállókkal. Ezután Victoriával a kis sziget fővárosával ismerkedünk, ahol a Citadella csábít sétára. Visszaérkezés a szállodába kora este.

5. nap

Szabad program, ajánlott: úszás delfinekkel, vagy szórakoztató papagáj-, fóka- és delfin show, nem messze Bugibbától.

6. nap: VALLETTA – MDINA

Valletta a lovagok egykori és a köztársaság mai varázslatos szépségű fővárosának felfedezése: Szent János katedrális belülről (belépő az árban), Barakka Kert: csodás kilátás a festői városra és a tengerre. Majd Mdina, a régi főváros következik az arabok idejéből, lenyűgöző palotákkal, hangulatos, sikátoros utcákkal és fantasztikus kilátással a várfalról. (Érdekesség: a Trónok harca című világhírű sorozat egyes jeleneteit itt forgatták).

7. nap: SLIEMA – VALLETTA

Fürdési, pihenési és vásárlási lehetőség Bugibbában. Egyéni bejutás helyi buszjáratokkal Sliemába vagy Valletta főváros további felfedezése. Ajánlat Vallettában: Nagymesterek Palota, Régészeti Múzeum, St. Elmo Erőd, Málta 5D Show stb. További programok foglalhatóak a helyszínen, pl. hajókirándulás Comino szigetéhez a csodaszép Kék Lagúnához, úszás delfinekkel, vagy szórakoztató papagáj-, fóka- és delfin show valamint hajó/busz túra Szicíliába.

8. nap

Transzfer a reptérre, hazautazás a kora délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nyaralás 1 főre Máltán, a lovagok szigetén, a Hotel Coralban, repülővel, félpanzióval, programokkal és kirándulásokkal, strandolással és városnézésekkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére