8 napos nyaralás 1 főre a török riviérán, Kemerben, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Larissa Sultans Beach Hotelben****

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

146.328 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33770

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Irány a varázslatos török riviéra egyik legszebb városkája, Kemer, ahonnan izgalmas kirándulásokra is indulhatsz!

Kemer a repülőtértől kb. 50 km-re helyezkedik el. A város szívében található egy kis kikötő, amelynél a kirándulásról visszatérő hajók állnak meg. A kikötő környékén számos bár, étterem és üzlet található. Kemer egy csodálatosan tiszta vizű, kavicsos tengerparton fekszik. A szállodák a városban, illetve a környező településeken (mint Kiziltepe, Göynük, Beldibi, Camyuva vagy Tekirova), nagyrészt közvetlenül a parton helyezkednek el. A fenyvesekkel körülvett nyaralóhelyek természeti szépsége páratlan, a szállodákat úgy alakították ki, hogy harmóniában legyenek a természettel.

A környék nevezetességei közé tartoznak Phaselis ókori városának romjai, valamint Olympos, a híres lykiai város, amely csodálatos tengerpartjáról, az érintetlen természetről valamint ókori romjairól (fürdő, szentélyek, római színház és temető) híres. Olympostól északra, Ciraliban található a világhírű Yanartas hegy, amelyet „Lángoló Sziklaként” ismerhetünk, s ahol egy különleges természeti képződmény hatására soha nem alszik ki a tűz.

Larissa Sultans Beach Hotel**** Kemer

A szálloda 65 km-re található Antalya repülőterétől, 80 km-re Antalya központjától, 8 km-re Kemer központjától, 50 m-re a tengerparttól. A szállodában központi étterem, a'la carte éttermek, bárok, a kertben medence, gyermekmedence található. A szórakozásról animációs-és sportprogramok gondoskodnak.  A szállodát családosoknak és pihenni vágyóknak egyaránt ajánljuk.

Ellátás

All inclusive, amely 07:00 22:00-ig vehető igénybe az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, kávé, tea, sütemény, éjjeli snack. A helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos-és alkoholmentes italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Felhasználható

  • 2019. szeptember-október

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Larissa Sultans Beach Hotelben****
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 27.000 Ft/fő (változhat)
  • Utasbiztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére