8 napos nagy izlandi körutazás, repülőjeggyel, reggelivel, idegenvezetéssel, városnézésekkel, kirándulásokkal – vár Reykjavik, a Dettifoss-vízesés és a Jökulsárlón-gleccserlagúna

Ajánlat kód: 35788
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

439.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35788

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Izland gyönyörű tájaival és különleges természeti képződményeivel, mint a Dettifoss-vízesés és a Jökulsárlón-gleccserlagúna!

Időpontok

  • 2020.06.23. - 2020.06.30.: , 439.000 Ft
  • 2020.06.30. - 2020.07.07.: , 439.000 Ft
  • 2020.07.14. - 2020.07.21.: , 439.000 Ft
  • 2020.07.21. - 2020.07.28.: , 439.000 Ft
  • 2020.08.04. - 2020.08.11.: , 439.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Reykjavík útvonalon, közvetlen járattal
  • Személyenként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm)
  • Magyar idegenvezetés Izlandon
  • A programban leírt összes városnézés és kirándulás (kivéve a külön jelzett fakultatív programok)
  • Utazás Izlandon különbusszal
  • Szállás 7 éjszakára középkategóriás szállodákban, kétágyas szobában
  • Büféreggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetékek kb. 49 000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,7 %
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár
  • Félpanzió (6 db kétfogásos vacsora vidéken) 89 000 Ft
  • Fakultatív programok
  • Poggyász (max 10 kg) 25 900 Ft/ db
  • Poggyász (max 20 kg) 37 900 Ft/ db

Program

1. nap: Reykjavik

Elutazás Budapestről közvetlen Wizzair járattal Izlandra (06.40-09.15). Transzfer a központba, majd városnézés: Hallgrímskirkja (templom), Sun Voyager (szobor), Harpa (kulturális központ), régi kikötő, Tjörnin (tó), Rádhús (városháza), Dómkirkja (katedrális), Alþingishúsið (parlament), Stjórnarráðshúsið (miniszterelnöki hivatal). Szállás Reykjavíkban: Hotel Smári.

2. nap: Arany Kör

Ma Izland leghíresebb látnivalóihoz megyünk az Arany Körben. A Þingvallavatn Izland legnagyobb tava, melynek a partjainál található a Þingvellir Nemzeti Park. Ez egyrészt arról ismert, hogy már 930-tól kezdve itt ülésezett a parlament, másrészt arról, hogy itt található az eurázsiai és az észak-amerikai tektonikus lemez közötti törésvonal. A későbbiekben megállunk Laugarvatnban egy tóparti hőforrásnál, ahol olyan meleg a föld, hogy kenyeret lehet benne sütni. A néhány percenként kitörő Gejzír a következő állomásunk; itt lesz az ebédszünetünk is. Utána továbbmegyünk a világ egyik legszebb vízesésének tartott Gullfosshoz (Arany Vízesés). Délután megállunk Skálholtban, mely Izland egyházi székhelye volt a középkorban. Szállás Hellában: Hotel Stracta.

3. nap: Dél-Izland

Az ország talán legszebb részének, Dél-Izlandnak a látnivalóit keressük fel. Megállunk az Eyjafjallajökull vulkán oldalán található Seljalandsfoss vízesésnél, majd a Skógafoss vízesésnél. Kimegyünk a Dyrhólaey sziklára, ahol - ha szerencsénk van - lundákat is láthatunk, majd következik a Reynisfjara fekete lávahomokos tengerpart. A délután további részében megállunk a világ legnagyobb lávaföldjén. Szállás: Gerdi Guesthouse.

4. nap: Jökulsárlón gleccserlagúna - Höfn - Eskifjörður

Eddig is szép helyeken jártunk, de az utazás egyik csúcsaként a Jökulsárlónhoz, azaz a gleccserlagúnához érünk. Fakultatív hajókirándulás a jéghegyek között (50 euró/fő vagy 6500 ISK/fő, helyben fizetendő). Ebédidőben Höfn kikötővárosban leszünk. Délután a keleti fjordokban megállunk a Hvalnes világítótorony közelében, majd átmegyünk Stöðvarfjörður és Fáskrúðsfjörður falvakon - ez utóbbiban egykor francia halászok laktak. Szállás: Hotel Eskifjörður vagy 14.900 Ft/fő felár ellenében: Fosshotel Eastfjords Fáskrúðsfjörður.

5. nap: Dettifoss vízesés - Mývatn tó

Északkelet-Izland lakatlan tájain haladva jutunk el a száz méter széles, különösen látványos Dettifoss vízesésig. A Mývatn tó közelében felfedezzük a Námafjall geotermikus területet és a Dimmuborgir sziklaformációkat, majd a Goðafoss, az Istenek Vízesése lesz a következő megállónk. Szállás: Hotel Laugar.

6. nap: Húsavík - Goðafoss - Akureyri

Délelőtt fakultatív bálnales Húsavíkban (75 euró/fő vagy 10 000 ISK/fő, helyben fizetendő). Délután szabadidő a nagyon szép fekvésű Akureyriben, mely Izland leghosszabb fjordjának, a 60 km hosszú Eyjafjörður végén fekszik. Szállás Nyugat-Izlandon: Hotel Laugarbakki.

7. nap: Nyugat-Izland

Délelőtt Nyugat-Izland legérdekesebb látnivalóit fedezzük fel: előbb a Deildartunguhver geotermikus területnél állunk meg, majd a Hraunfossar és a Barnafoss vízeséseknél. Kora délután átmegyünk a Bálnafjord alatti alagúton, majd fakultatív fürdési lehetőség a lávaföldek között található Kék Lagúnába (75 euró/fő vagy 10 000 ISK/fő, helyben fizetendő). Szállás a Kék Lagúna és a repülőtér közelében: BB Keflavík.

8. nap: Reykjavik - Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd elutazás Budapestre közvetlen Wizzair járattal (10.00-16.25).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos nagy izlandi körutazás, repülőjeggyel, reggelivel, idegenvezetéssel, városnézésekkel, kirándulásokkal – vár Reykjavik, a Dettifoss-vízesés és a Jökulsárlón-gleccserlagúna

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére