8 napos last minute nyaralás a török riviérán, Belekben, repülőjeggyel, ultra all inclusive ellátással, tájra néző standard szobában, az IC Hotels Santai Family Resortban*****

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

358.990 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34420

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Élvezd az ultra all inclusive ellátást és ötcsillagos luxust a mesés török riviérán! Kérj ajánlatot a last minute időpontra, s nemsokára csomagolhatsz!

A beleki turisztikai régió a gyönyörű türkizkék tenger látványával, aranyszínű strandokkal, zöld fenyvesekkel és golfpályákkal csalogatja a látogatókat. Igényes szállodák sora épült fel a széles, homokos/kavicsos, lassan mélyülő part mentén. A nagy, gondozott kertekkel kialakított szállodák többsége belesimul az eredeti fenyvesekkel borított tájba.

A festői szépségű Belek ideális a gyermekes családok, a pihenésre vágyók, valamint az amatőr sportolók számára. Az egzotikus hangulat, az aranyszínű homokos tengerpart és a türkizkék tenger közelsége, a zöldellő fenyvesek és a golfpályák minden bizonnyal segítenek kipihenni és elfelejteni a mindennapok problémáit.

IC Hotels Santai Family Resort***** Belek

A 508 szobával rendelkező szálloda kb. 30 km-re található a repülőtértől, kb. 6 km-re Belek városközpontjától, közvetlenül a homokos tengerparton. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sportprogramok, esti show műsorok gondoskodnak. A szállodát elsősorban pihenni vágyó utasaink figyelmébe ajánljuk. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (olasz, távol keleti, mexikói, török, tengergyümölcsei – előzetes foglalás szükséges), bárok (lobby bár, medence bár, diszkó bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedencék találhatók.

Ellátás

Ultra all inclusive ellátás, amely 00:00-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, snack, délutáni kávé, tea és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), késői vacsora. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, az a’la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Részvételi díj
Indulás Ellátás Szobatípus Ár/fő
Július 18., Budapest Ultra all inclusive Tájra néző standard szoba 358.990 Ft

 

Indulás

  • 2019. július 18., Budapest

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 7 éjszaka szállás tájra néző standard szobában, a beleki IC Hotels Santai Family Resortban*****
  • Ultra all inclusive ellátás
  • Repülőjegy – július 18-i indulás Budapestről
  • Transzfer
  • Telepített magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték 27.000 Ft/fő
  • Kötelezően megkötendő útlemondási biztosítás (az alapár 1,3 %-a)
  • BBP biztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére