8 napos körutazás Szardínián és Korzikán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42556
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

539.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42556

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Szardínia és Korzika varázslatos tájain!

Időpont

  • 2023. 06. 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Alghero útvonalon, közvetlen járattal
  • Utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Különbusz a kint tartózkodás során
  • Oda-vissza kompút Szardínia és Korzika között
  • Szállás hét éjszakára, 3*-os és 4*-os szállodákban, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Városnézések és programok a szükséges belépőkkel
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 20 EUR/fő

Felár

  • Félpanzió - 6 háromfogásos vacsora a szállodákban és helyi éttermekben 99 000 Ft /fő
  • Egyágyas felár
  • Elsőbbségi beszállás - Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kisméretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 37 000 Ft /fő
  • Feladható poggyász (max. 10 kg) 36 000 Ft /fő
  • Feladható poggyász (max. 20 kg) 52 000 Ft /fő

Fakultatív programok

  • Félnapos kirándulás - Calvi és Balagne régió falvai Helyszínen fizetendő  60 EUR /fő
  • Fakultatív, bőséges szárd vacsora 25 000 Ft /fő
  • Egész napos kirándulás - barangolás a nuraghék világába 25 000 Ft /fő

Program

június 19. hétfő

Elutazás Budapestről a Wizzair légitársaság közvetlen repülőjáratával (10:25-12:35) Algheróba. Utunk első állomása Szardínia legdrámaibb fekvésű városa, Castelsardo. A tenger felé magasodó sziklára épült település zegzugos középkori utcái, színes házai magával ragadóak, a városka felé emelkedő fellegvárból pedig csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a környék kis strandjaira. Délután továbbutazunk Santa Teresa di Gallurába. Szállás a kedvelt Spiaggia di Rena Bianca strand felett található Hotel Corralaro 4* szállodában.

június 20. kedd

Kora reggel indulunk, hogy a délelőtt első sugarainál érjük el Korzikát. Az alig egyórás kompút (7:30-8:20) alatt lenyűgöző képet kapunk a 60 méteres mészkősziklák szélén egyensúlyozó csodás városkáról, Bonifacióról és a környék világítótornyairól. Első állomásunk egy kilátópont, ahonnan csodás kilátás nyílik a Rocher du Lion oroszlánalakot formázó sziklaképződményre, majd  Sarténe hegyi falvát látogatjuk meg, ahol ismerkedhetünk a helyi élettel, szűk, középkori utcákkal, finomságokkal. Továbbutazunk Ajaccióba, ahol a délutánt városnézéssel töltjük. A sziget legnagyobb városa igazi mediterrán oázis pálmafás terekkel, szűk, sikátorszerű utcákkal és meglepően hangulatos, homokos strandokkal. Sétánk során megnézzük Napóleon bronzszobrát a Place de Gaulle-n, a mai napig katonai célokat szolgáló Citadellát, a Katedrálist és Napóleon szülőházát. Késő délután szabadprogram a városban. Szállás a belváros közelében: Hotel Mercure Ajaccio 4*.

június 21. szerda

Reggeli után Porto felé vesszük az irányt, hogy az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Calanques de Piana rózsaszín gránitképződményeiben gyönyörködhessünk. A csodálatos hegyek közt megbúvó Portóban hajóra szállunk, hogy a környék nemzeti parkjait, rejtett barlangjait a tenger felől is megcsodálhassuk. Fantasztikus élmény! Délután a sziget belseje felé, csodás kis falvak és égbetörő hegyek között, a Col de Vergio hágón át haladunk, majd kora este érjük el a sziget északi részén található L’Ile Rousse települést, ahol az elkövetkező két éjszakát töltjük. Szállás két éjszakára a városka strandjától csupán pár perc sétára található: L'Escale Côté Sud‎ 3*.

június 22. csütörtök

Egész napos szabadprogram L’Ile Rousse, és a környék homokos tengerpartjainak felfedezésére, pihenésre.

Félnapos kirándulás - Calvi és Balagne régió falvai: 60 EUR/fő (helyben fizetendő)

A Calvi és L'Ille Rousse felett található dombvidéket Korzika kertjeként is emlegetik. Füge- és citromfák, olivaültetvények és dombtetőkre épült, szűk sikátoros középkori kis falvak teszik üdítő pihenővé kirándulásunkat. Utunk során megnézzük Pignát és Aregnót, majd sétálunk Franciaország egyik legszebb falvaként aposztrofált Sant' Antoninoban. Csavargunk a középkori köves utcákon, megkeressük a bájos Lavasina kápolnát és a 11. századi Boldogasszony templomot és harangtornyát. Utunkat Calviban zárjuk, ahol megmásszuk a Citadellát, majd sétálunk az alsóváros szűk utcáin.

június 23. péntek

Reggeli után Korzika szívén át haladva érjük el a keleti parton fekvő festői kisvárost Porto Vecchiot, majd a sziget legszebb strandjaként nyilvántartott, több kilométer hosszú, pinea erdővel határolt Palombaggia strandot, ahol rövid pihenőt tartunk. Délután térünk vissza Bonifacio csodás városába. Séta, majd szabadprogram a felsőváros középkori hangulatot árasztó utcáin. Szállás a központhoz közeli Hotel La Caravelle 3* szállodában.

június 24. szombat

Reggeli után visszatérünk Szardínia tájaira (10:30-11:30), ahol a híres Smaragd-part fényűző világának meglátogatásával kezdjük a programunkat. A sziget világhírű, luxusszállodákat és magánvillákat; kristálytiszta, 55 km hosszú partszakasza csodás öblöket, yacht kikötőket rejt. Délutánra érünk a sziget leglátogatottabb városába, Algheróba. A várost az erős katalán befolyás miatt a helyiek kis Barcelonának (Barceloneta) hívják. Szállás két éjszakára a várostól néhány percre található Hotel Oasis 4* szállodában.

június 25. vasárnap

Egész napos szabadprogram, lehetőség fürdőzésre a szálloda közvetlen közelében, vagy egész napos fakultatív program barangolás a nuraghék világába: 25 000 Ft

Délelőtt ellátogatunk a sziget belsejében található Saccargia Bazilikába, mely a régió legfőbb román stílusú műemléke. Ezután felfedezzük a sziget egyik legjelentősébb nuraghéjeként számon tartott Santu Antine romjait. A jól megérdemelt szieszta óráit a különleges hangulatú tengerparti Bosa városkában és a környékén töltjük, mielőtt délután visszatérünk Alghero környékére.

Este fakultatív, bőséges szárd vacsora a csodálatos Azienda di Samandra családi gazdaság farmján: 25 000 Ft. A vacsora igazi lucullusi élvezeteket rejt: előételnek  gazdag választékú sajt és helyi kolbász, szalámi különlegességeket kóstolhatunk, majd a helyi tészták után, malac és báránysült lesz a főétel. Az étkezést szardíniai édességek, gyümölcsök várnak ránk. A vacsora ára 1 aperitif, bor és vízfogyasztást tartalmaz.

június 26.

Délelőtt szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre (13:10-15:10).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Szardínián és Korzikán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére