8 napos körutazás Spanyolországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – Madrid, Sevilla, Málaga, Córdoba, Costa del Sol

Ajánlat kód: 33686
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

548.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33686

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Járd be Spanyolországot, sétálj a királyi Madrid utcáin, strandolj Costa del Sol tengerpartján és ismerkedj Gibraltárral, az Ibériai-félsziget legdélebbi részén!

Opciók

  • 2024. jún. 29 - júl. 6.: , 549.300 Ft
  • 2024. aug. 20-27. : , 548.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel
  • A helyi autóbuszt Spanyolországban
  • 7 éjszaka szállást 4*-os szállodákban
  • Félpanziót
  • Az Alhambra foglalási díját
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 545 Ft/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 143.500 Ft

Szállás

7 éjszaka 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.
Megjegyzés: az okt. 22-i csoport kivételével a torremolinosi szálloda szabályozása miatt 12 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt az utazáson.

Program

1. NAP: MADRID
Elutazás a Ferihegyi repülőtérről egyszeri átszállással Madridba. Érkezés a menetrend függvényében, majd autóbuszos városnézés a spanyol fővárosban: óváros, a Habsburg és a Bourbon dinasztiák Madridja, a Királyi Palota, a modern Madrid a hivatali negyeddel stb. Szállás Madridban (a máj. 4-i csoport esetében Madrid mellett) – 2 éj.
* Megjegyzés: az aug. 20-i csoport esetében a repülőjárat későbbi érkezése miatt a madridi városnézésre a 8. napon kerül sor.

2. NAP: EL ESCORIAL, SEGOVIA
Egész napos kirándulás: először az El Escorialt, a világ nyolcadik csodájának tartott kolostorpalotát látogatjuk meg (II. Fülöp királyi lakosztályai, nagytemplom, a spanyol királyok mauzóleuma stb.), majd utazás Segoviába a Guadarrama-hegységen keresztül. A városnézés során megtekintjük a híres római vízvezetéket, valamint az óvárost ősi nemesi házaival és román stílusú templomaival. Lehetőség a csupa torony Alcázar palota és a katedrális megtekintésére is (mind az El Escorial, mind Segovia része az UNESCO világörökségnek).

3. NAP: TOLEDO, LA MANCHA VIDÉKE
Félnapos városnézés Toledóban, a spanyol királyok ősi székvárosában: XIV. sz-i katedrális, Kincstár, El Greco-emlékek, zsinagóga stb. Toledót a világ műemlékekben egyik leggazdagabb városának tartják.
Továbbutazás Granada felé. A Toledótól délre fekvő La Mancha vidékét, Don Quijote kalandjainak földjét átszelve, majd hatalmas szőlőskertek és olajfaligetek között haladva megérkezés Granadába a kora esti órákban. Szállás Granadában (1 éj).

4. NAP: GRANADA, MÁLAGA
Granadában ismerkedés a várossal, majd az utolsó szultáni rezidencia, a világhírű Alhambra palota megtekintése. (Az Alhambra belépőfoglalásával kapcsolatos szabályozás szerint a belépők csak két hónappal a látogatás napját megelőzően foglalhatóak. Ezért partnerirodánk is a fenti feltételekkel tudja a csoportbelépőket lekérni, és nagy eséllyel visszaigazolni. Az elmúlt 15 év alatt – a fenti szabályozás bevezetése óta – a több mint 150 spanyolországi körutazásunk során egyszer sem fordult elő, hogy valamelyik csoport ne tudta volna az Alhambrát meglátogatni.)
Továbbutazás Spanyolország szubtrópusi tengerpartjára, a Costa del Solra, a „Napospart”-ra. Rövid városnézés Málagában, a Costa del Sol „fővárosában". Szállás egy tengerparti üdülőhelyen, Torremolinosban (2 éj).

5. NAP: TORREMOLINOS, GIBRALTÁR
Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Kirándulás Gibraltárba, az Ibériai-félsziget legdélibb részébe, amely 1704 óta brit felségterület.
A fakultatív program ára: 23.500 Ft, mely tartalmazza a városnéző kisbusz árát is (garantált indulás).

6. NAP: SEVILLA
Utazás Sevillába, Andalúzia fővárosába. Szabad program, majd autóbuszos és gyalogos városnézés: Plaza de España, Alcázar palota, Santa Cruz negyed (az egykori zsidó negyed), a világ egyik legnagyobb katedrálisa a híres harangtoronnyal (a Giraldával) stb. Szállás Sevillában (1 éj).

7. NAP: CÓRDOBA
Délelőtt városnézés Córdobában, a Córdobai Kalifátus egykori fővárosában. A Nagy Mecset megtekintése, mely a város legfőbb látnivalója, valaha a nyugati iszlám főmecsetje volt (20 000 négyzetméter alapterület, 850 márványoszlop). Ezt követően séta az óváros szűk utcáin, illetve a Zsidó negyedben. Délután továbbutazás a madridi (a máj. 4-i csoport esetében Madrid melletti) szállodába (1 éj).

8. NAP: MADRID
Szabadidő Madridban, ezalatt lehetőség Európa egyik leggazdagabb képtárának, a Pradónak a megtekintésére. A délutáni órákban transzfer a repülőtérre, elutazás egyszeri átszállással Budapestre, érkezés a késő esti órákban.
* Megjegyzés: az aug. 20-i csoportnál a repülőgép késői érkezése miatt a madridi városnézésre a 8. napon kerül sor, a szabadidő és a Prado meglátogatásának lehetősége helyett.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás Spanyolországban, repülőjeggyel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – Madrid, Sevilla, Málaga, Córdoba, Costa del Sol

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére