8 napos körutazás Skóciában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5 vacsorával, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42559
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

699.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42559

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Eredj a misztikus Skócia nyomába!

Időpont

  • 2023. 06. 24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Edinburgh útvonalon a Wizz Air járataival
  • Repülőtéri illeték
  • Személyenként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Hét éjszaka szállás a program szerint, középkategóriás szállodákban, kétágyas szobában
  • Büféreggeli és 5db vacsora a szállodákban
  • Utazás különbusszal a program szerint
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Belépő az Edinburgh-i várba 10 900 Ft /fő

Felár

  • Elsőbbségi beszállás oda-vissza útra - Korlátozott számban elérhető (a fedélzetre magával vihet egy kisméretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 40 900 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 10 kg) 42 900 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 20 kg) 46 900 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás oda-vissza útra - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását 20 000 Ft /fő

Program

június 24. szombat

Elutazás Budapestről a Wizz Air  járatával Edinburghba (14:40-16:45). Érkezést követően traszfer a szállodába: Premier Inn Edinburgh City Centre (Waverley).

június 25. vasárnap

Mai napunk a főváros felfedezésével telik. Az óváros és az újváros egyaránt látnivalókban gazdag: a nagyszerű kilátással bíró, 100 méterrel az óváros felé magasadó domb, azaz a Calton Hill, Charlotte Square, Georgian town, Holyroodhouse palota, Canongate. Fakultatív program keretében a Princess Street Gardens felett, egy kialudt vulkán bazaltkúpjára épült, Skócia talán leghíresebb épületét, az Edinburgh-i várat tekintjük meg.  A program ára: 10 900/fő. Itt többek között láthatjuk a Lovagtermet és a Szent Margit-kápolnát, illetve megcsodálhatjuk a skót koronaékszereket is. Felkeressük a gazdag gyűjteménnyel rendelkező Nemzeti Múzeumot, majd napunkat egy kellemes sétával zárjuk az Edinburgh-hoz tartozó Portobello hangulatos tengerpartján. Szállás Edinburgh-ban.

június 26. hétfő

Reggeli után a fővárost elhagyva áthaladunk a Firth of Forth-tengeröböl felett, ahol szép rálátásunk lesz a híres vasúti hídra, mely kecses formájával Skócia egyik jelképe lett. A továbbiakban St. Andrews ősi egyetemi városával ismerkedünk. Mindamellett, hogy a város az ország vallási központja (Szent András Skócia védőszentje), de a golf bölcsője is egyben, hiszen a tengerparton hosszan elnyúló pályák világszerte a legelegánsabbak közé számítanak. Ezt követően szállás elfoglalása Perth-ben: Premier Inn Perth City Centre.

június 27. kedd

Mai napon a Felföld kapuja, Inverness felé vesszük az irányt. Utunk első állomása Pitlochry bájos kisvárosában lesz, majd a Cairngorms Nemzeti Parkon keresztül buszozva a kifejezetten érdekes tárlattal rendelkező Blair kastélyt keressük fel. Panoráma városnézés Inverness-ben, majd a szállás elfoglalása: Premier Inn Inverness Centre River Ness.

június 28. szerda

A skót Felföld fővárosát magunk mögött hagyva elérjük Skócia leghíresebb és egyben leghírhedtebb tavát, a Loch Nesst. Végig a tóparton haladunk drámai tájakon át, közben megállunk Urquhart romantikus várromjánál, ahonnan elbűvölő a zöld hegyek közé beékelődött Loch Ness kék víztömege, és ahol kiderül, hogy megpillantjuk-e a szörnyet. Felkeressük a nyugati felvidék ikonikus vasúti hídját, a Glenfinnan Viaduktot, mely leginkább a varázsvilág által ihletett fantasy film által került be a köztudatba. Szállás Fort Williamben: Premier Inn Fort William.

június 29. csütörtök

Reggeli után a Loch Lochy-tó partján végighaladva és a lenyűgöző környezetben lévő Skye hídon keresztül közeledünk Skye szigete felé. Az ország nyugati partjainál elhelyezkedő sziget a Belső-Hebridák legnagyobb és legészakibb területe. A szigeten tartózkodva nem mindennapi látványban lehet részünk, a gaelek (skót kelták) birodalma megannyi vadregényes sziklaképződménnyel, végtelen smaragdzöld, olykor ködfelhőbe borult hegyvidékkel és élénk vadvilággal kápráztatja az utazókat. A kanyargós utak és lankás dombok között haladva, ahol a legendák szerint tündérek játszanak, felejthetetlen látványban lesz részünk, minden szeglete hálás fotótéma az utazók körében. A sziget északi részén tett látogatása során felfedezzük a Cuillin-hegység vonulata mentén fekvő Trotternish-félszigetet a magányosan álló Old Man of Storr bazaltképződményeivel, valamint a Kilt Rock és a Mealt vízesés együttesét. Szállás Fort Williamben.

június 30. péntek

Délelőtt ellátogatunk a nagy múltú Ben Nevis whiskyüzembe is. Itt megismerkedünk Skócia nemzeti italának történetével, és természetesen kóstolót is kapunk. Változatos, szép tájakat (többek között Loch Lomond híres golfparadicsomát, Glencoe és Ben Nevis-hegy) érintve jutunk el Glasgow-ba. Érkezés után Skócia legnagyobb városával ismerkedünk, mely méltán büszkélkedik viktoriánus és szecessziós épületeivel, ugyanakkor a lüktető, élettel teli hangulata és megannyi zöld területei teszik még inkább vonzóvá a Clyde folyó partján fekvő várost. Városnézésünk alkalmával felfedezzük a főbb látnivalókat: George Square, Városháza, Buchanan Street, Katedrális és a Necropolis, Provands Lordship. Szállás Glasgow-ban: Glasgow City Centre (St. Enoch Square).

július 1. szombat

Délelőtt szabadidő, majd transzfer Edinburgh repülőterére, hazautazás Budapestre a Wizz Air járatával (17:20-21:15).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Skóciában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5 vacsorával, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére