8 napos körutazás Provence-ben és a francia riviérán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42562
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

499.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42562

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj Provence-ben és a riviéra eleganciájában!

Időpont

  • 2024. június 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Nizza útvonalon, közvetlen járattal
  • Repülőtéri illeték
  • Egy db kézipoggyász (max. 40x30x20 cm)
  • Különbusz a franciaországi tartózkodás során
  • Szállás hét éjszakára, 4*-os szállodákban, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Magyar idegenvezető
  • Városnézés Nizzában, Cannes-ban és Avignonban

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 25 Euró/fő

Felár

  • Félpanzió (3 menüvacsora Provence-ban) 45 000 Ft /fő
  • Egyágyas felár: 220 000 Ft
  • Elsőbbségi beszállás - Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 45 000 Ft /fő
  • Feladható poggyász (max. 10 kg) 49 000 Ft /db
  • Feladható poggyász (max. 20 kg) 65 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás oda-vissza - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását 22 000 Ft /fő

Fakultatív programok

  • Fakultatív kirándulás - Luberon régió, Provence Helyszínen fizetendő 75 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás - Monaco és Eze Helyszínen fizetendő 85 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás - Opio, Saint-Paul-de-Vence, Grasse 35 000 Ft /fő

Program

június 28. péntek
Elutazás Budapestről közvetlen Wizz Air járattal Nizzába (14:05-16:15). Érkezés után transzfer Nizza központjába, a szállás elfoglalása: Mercure Nice Centre Grimaldi****. A kedvelt szálloda Nizza belvárosában fekszik, a közelben több étterem és gyorsétterem is található. Légkondicionált szobái saját fürdőszobával, wi-fi hozzáféréssel, telefonnal, tévével várják a vendégeket.
Este séta keretében ismerkedünk a hangulatos városközponttal.

június 29. szombat
Reggeli után Provence felé indulunk. Útközben megállunk a régió szellemi központjaként ismert Aix-en-Provence-ban, sétálunk a XVII. századi paloták, a szökőkutas terek és a platánokkal szegélyezett sugárutak mentén. Délután az Alpilles Nemzeti Parkot érintve utazunk tovább észak felé. Szállás Avignon közelében: Novotel Avignon Nord****. A hangulatos design szálloda Avignon külvárosában található, nagyszerű kiindulópont Provence látnivalóinak felfedezéséhez. Saját étteremmel és bárral rendelkezik, a napi kirándulások után pedig igazi felfrissülést nyújt a kültéri medence.  A célszerűen berendezett standard szobákban saját fürdőszoba, hajszárító, légkondicionáló, wi-fi hozzáférés található. A közelben bevásárlóközpont és néhány gyorsétterem található.

június 30. vasárnap
Mai időutazásunk első állomása Avignon. A városnézés során sétálunk a középkori városfallal körülvett óvárosban és felkeressük a Pápák Palotáját (Palais des Papes). Provence leglélegzetelállítóbb látnivalója adott otthont a száműzött pápáknak a XIV. században. Megismerkedünk a híres avignoni híd (Pont Saint-Bénezet) történetével is. Délután továbbutaztás a Pont du Gard-hoz, a világ legszebb épen maradt római kori vízvezetékéhez, amely több mint 2000 éve íveli át a Gardon folyót.

július 1. hétfő
Reggeli, majd szabadidő. Szállás Avignon közelében.

Egész napos fakultatív kirándulás a levendulák hazájában: 75 Euró/fő, helyben fizetendő.
Reggeli után keletre, a Lubéron Nemzeti Park felé indulunk, ahol utunkat illatozó levendulamezők kísérik. Első megállónk alkalmával közelebbi ismeretséget kötünk ezzel az évszázadok óta népszerű aromanövénnyel: a Levendula Múzeumban megtudjuk a termesztés, az aratás és a feldolgozás, hasznosítás különböző módjait. Később megpihenünk az egyik legszebb fekvésű, még működő kolostornál, az Abbaye de Senanque-nál. Következő állomásunk Gordes, a hegyoldalra épült romantikus település. Délután L'Isle-sur-la-Sorgue hangulatos utcáin barangolunk: a Sorgue folyó mellett épült kisváros rendkívüli báját a csatornák fölött ívelő középkori kőhidaknak, a fából épült malomkerekeknek, a zegzugos utcákon sorakozó kávézók és galériák sokaságának köszönheti.
Az ár tartalmazza a transzfereket és a felsorolt programokat magyar idegenvezetéssel. Minimum létszám: 20 fő.

július 2. kedd
Kijelentkezés a szállodából, majd visszautazás a Riviérára. Útközben pihenő, majd délután érünk Cannes-ba, és elfoglaljuk szállásunkat: Best Western Le Patio des Artistes****. A szálloda a belvárosban fekszik, kb. 500 méterre a homokos parttól és a La Croisette tengerparti sétánytól. A vendégek kényelméhez étterem, bár, napozóterasz jacuzzival, szauna és gőzkabin, valamint egy hangulatos belső kert járul hozzá (a wellness szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe). A célszerűen berendezett szobák szigorúan nem dohányzóak, saját zuhanyzós fürdőszobával, légkondicionálóval, kávéfőzővel, tévével, telefonnal és ingyenes wi-fi hozzáféréssel rendelkeznek. Elhelyezés standard szobában.
Gyalogos városnézés Cannes-ban: Le Suquet a provence-i piaccal, vár, kikötő és környéke, Boulevard de la Croisette, Palais des Festivals.

július 3. szerda
Reggeli, majd szabadidő és fürdési lehetőség Cannes-ban. Szállás Cannes-ban. 

Egész napos fakultatív kirándulás - Monaco és Eze: 85 Euró/fő, helyben fizetendő.
Reggeli után kelet felé utazunk és felkapaszkodunk a tenger fölé magasodó, parányi faluba, Èze-be. A teljes mértékben helyreállított település egy valóságos ékszerdoboz, amely minden utcasarkon tartogat látnivalót: évszázados kéményekre, román kori ablakokra vagy apró tetőkertekre bukkanhatunk. Felkeressük az egzotikus kertet (Jardin Exotique) is, amely egy hajdani erődítmény helyén létesült, közel 500 méterre a tengerszint felett. A különleges növényei mellett helyi műalkotásokkal díszített kertből tiszta idő esetén még Sant Tropez-ig is ellátni. Délután Monacóba, a világ második legkisebb országába és legsűrűbben lakott városállamába látogatunk. A hegyek és a tenger közé teraszosan épült település a kaszinóiról, az autóversenyeiről híres, illetve egész évben kellemes klímájáról ismert. Megállunk a hercegi palotánál és a katedrálisnál, majd a jachtokkal tarkított kikötő mentén átsétálunk Monte Carlóba.
Az ár tartalmazza a transzfereket, a felsorolt programokat magyar idegenvezetéssel és a szükséges belépőjegyeket. Minimum létszám: 20 fő.

július 4. csütörtök
Reggeli, majd szabadidő és fürdési lehetőség Cannes-ban. Szállás Cannes-ban. 

Egész napos fakultatív kirándulás - Opio olajmalom, Saint-Paul-de-Vence és Grasse: 35 000 Ft/fő.
Ma több érzékszervünket is próbára tehetjük, dél-francia ízekkel, illatokkal és színekkel gazdagodhatunk egy nap alatt. Reggeli után a régió egyik legrégebbi olajmalmát keressük fel, a Moulin d'Opio-t. A többszörös díjnyertes üzemben - amely 1848 óta működik és már 7 generáció óta egy család tulajdonát képezi - megismerkedünk a "folyékony arany" előállításával, megkóstoljuk a különböző ízesítésű olivaolajokat és helyben készült provence-i termékeket is. Továbbutazás Saint-Paul-de-Vence-ba. A hegyoldalba épült falu a középkorban védelmi szerepet töltött be és rendkívüli fekvésének, eredeti bájának köszönhetően sok festőt és művészt is megihletett, többek között Matisse-t, Chagallt és Picassót. A település ma is fontos kulturális és művészeti központ. Délután Grasse-ba, a francia parfümök fellegvárába utazunk, ahol felkeressük az egyik legrégebb óta működő parfümkészítő műhelyet.
Az ár tartalmazza a transzfereket, a felsorolt programokat magyar idegenvezetéssel és a belépőjegyeket. Minimum létszám 20 fő.

július 5. péntek
Reggel kijelentkezés a szállodából, majd városnézés Nizzában: Colline du château, Promenade des Anglais, Place Massena, piac, óváros, régi kikötő. Délután transzfer a repülőtérre. Hazautazás közvetlen járattal Budapestre (16:50-18:40).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás Provence-ben és a francia riviérán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére