8 napos körutazás Norvégiában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38586
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

584.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38586

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a fjordok varázslatos országában, Norvégiában!

Opciók

  • 2023. július 6.: , 584.500 Ft
  • 2023. augusztus 10.: , 584.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 7 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Félpanzió
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 1200 NOK
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 90 NOK
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 5.200 Ft
    • (Prémium): 6.800 Ft 
    • (Privileg): 8.720 Ft 

Felár

  • Kis csoportos létszám felár: 42.000 Ft / 108 EUR/fő
  • Egyágyas felár: 135.000 Ft / 346 EUR

Fakultatív program (15 főtől)

  • Hajózás a Sognefjordon: 18.500 Ft

Program

1. nap: Budapest – Oslo

Elutazás Budapest- Liszt Ferenc Repülőtérről menetrendszerinti repülőjárattal Oslóba, transzfer a szállodába. Menetrendtől függően lehetőség van a város felfedezésére.

2. nap: Oslóból Lillehammerig (190 km)

Reggeli után Norvégia legnagyobb tava, a MjØsa-tó mellett érkezünk Hamar városába. Rövid séta a városban, láthatjuk a dóm romjait a katedrálist formázó üvegtető alatt, a Viking Hajót, az Olimpiai Arénát, a Néprajzi Múzeumot a régészeti feltárással és a botanikus kerttel együtt. Az olimpia város, Lillehammer felé utazunk tovább. Ismerkedés a várossal: olimpiai létesítmények, szabadtéri skanzen (a Maihaugen dombon mintegy 125 épület, XII. sz-i árboctemplom, parasztudvar). Vacsora és szállás Lillehammerben vagy környékén.

3. nap: Gudbrands völgye és a Lang-fjord, Ringebu (320 km)

Reggel Gudbrands völgyébe indulunk, útközben pihenőt tartva Ringebu városában, melynek oszlopos, bazilikaszerű árboctemploma a XIII. sz.-ból való. Dombas városán keresztül, Andalsnes érintésével utazunk Moldéba. Afarnesnél komppal kelünk át a Lang-fjordon. Vacsora és szállás Moldéban vagy környékén lesz.

4. nap: Óriások ösvénye, Geiranger-fjord hajóval (300 km)

Trollstigen Norvégia legszebb hegyi útja, lélegzetelállító sziklafalakkal, szirtekkel, szerpentinekkel és 1400- 1500 méterről alázúduló vízesésekkel. Komppal kelünk át Lingéből Eidsdalba, a fjord menti faluba, majd a mai nap csúcspontja, a Geiranger-fjord felé vesszük utunkat. A „SAS” úton keskeny, kanyarokkal teli hegyvidéken utazva tűnik elénk Norvégia legszebb fjordja, a 18 km hosszú, 1600 m magas sziklafalak közé szorított Geiranger-fjord. Geirangernél hajóra szállunk, és élvezzük a játékos természetet, ahogyan a fjord összeölelkezik a sziklafalakkal. Egy órán át utazunk a vízesésekkel tarkított fjordon, közben fotózhatjuk a fjord partja fölé emelkedő meredek sziklafalakat. Hellesylttől autóbusszal utazunk tovább a Nord-fjord vidékére, Forde (vagy környéke) felé, ahol vacsoránk és szállásunk lesz.

5. nap: Sognefjord és Bergen (310 km)

Ezen a napon a Sognefjord mentén haladunk Lavikba, ahol kompon kelünk át a fjordon Oppedalba. Bergen irányába utazva tovább élvezzük az út menti panorámát. Bergen felé közeledve a híres zeneszerző Edvard Grieg emlékének zenéjét hallgatva adózunk, aki később trollok dombjára költözött elvonulva csendes magányába. A fjordok fővárosaként ismert, két hegy határolta Bergen szépsége megszédíti a látogatót. Városnézésünket a kikötő negyednél kezdjük. Megtekintjük Bergen várát, a halpiacot, láthatjuk a híres Mária templomot (nyitva tartás függvényében), a Dómot. Bryggennél, a Hansa rakparton folytatjuk sétánkat, melynek jellegzetes fa épületei a kikötőre néző hangulatos oromfalakkal a világörökség része. A városnézést követően felvonóval (felvonójegy!) a város felett magasodó Floyfjellet kilátóba érkezünk, ahonnan páratlan kilátásban gyönyörködünk a városra, valamint az előtte elterülő Bergen kikötőre és az azt körülvevő hegyekre, szállás Bergenben.

6. nap: Hajóval a Sognefjordon, Gudvangen, Borgund és Gol (280 km)

Utazásunk másik csúcspontjához érkeztünk. Izgalmas utakon utazunk a csodálatos vossi tó partjánál Voss településre, ahol lehetőség van a XIII. sz-i kőtemplom megtekintésére, a Stalheim kanyonon át a Sognefjord melletti Gudvangenbe. Fakultatív ajánlatunk: Élvezze a fjordok királyának egyedülálló természeti szépségét! Mintegy másfél órán át hajózunk a fjord legszűkebb ágán, lélegzetelállító sziklafalak és lezúduló vízesések között. (Aki nem vesz részt a hajóúton, autóbusszal folytatja az utazást.) Élményteli hajóút után Flamból autóbusszal utazunk az eredeti és a legszebbnek tartott Borgund árboctemplomához (belülről lehetőség függvényében). A téli üdülőközpontba, Golba az esti órákban érkezünk. Gol környéki szállásunkon vacsora várja utasainkat.

7. nap: Goltól Oslóig (240 km)

Reggeli után a Hallingdal völgyben utazunk Oslo felé, rendkívül szép, változatos tájon keresztül. Útközben pihenőt tartunk a Kroderfjord partján, ahonnan szebbnél-szebb képeket készítve folytatjuk utunkat a főváros felé. Oslóba érkezve ismerkedünk a fővárossal: Királyi Palota, Parlament, városháza, Vigeland park, Bygdöy Múzeumsziget a viking hajókkal. Szabadidőben ismerkedhet a város titkaival. Vacsora és szállás Oslóban lesz.

8. nap: Oslo – Budapest

A reggeli elfogyasztása után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Norvégiában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére