8 napos körutazás Marokkóban, szállás 4*-os szállodákban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel – Marrakesh, Rabat, Atlanti-óceán

Ajánlat kód: 34854
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

750.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34854

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz az Atlanti-óceán partjától a rejtélyes királyi városokig Marokkóban!

Időpontok

  • 2023.10.31 - 2023.11.07.: , 750.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: májusban kb. 195.000 Ft, augusztusban kb. 235.000 Ft, októberben kb. 260.000 Ft)
  • 7 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • A félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)
  • A megadott programokat
  • A helyszíni transzfereket
  • A szükséges belépőket a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Borravalókat kb. 50 EUR/fő
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
  • BBP biztosítás (EUB Biztosító)
    • Top: 790 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 97.000 Ft

Program

1.nap: Budapest - Casablanca 
Elutazás Budapestről átszállással Casablancába. Délután megismerkedünk Marokkó legnagyobb városával. Vacsora és szállás Casablancában (1 éj).

Szállás: Idou Anfa Hotel 4*

2.nap: Casablanca - Rabat - Fez 
Reggeli után városnézés Casablancában, majd megnézzük a II. Hasszán mecsetet is, mely a nyüzsgő és kozmopolita város legkülönlegesebb látványossága, a világ egyik legnagyobb mecsetje.  Ezután Marokkó fővárosába indulunk, a szintén az óceán partján található Rabatba, a „királyi városok” egyikébe. Ismerkedés Rabat nevezetességeivel. Marokkó sokszínűségét éppen ez a város jelképezi a legjobban, komoly történelmi múltra tekint vissza, hangulatos óvárossal rendelkezik, de a modern városrészei is figyelemreméltóak. Legismertebb látnivalója a Hasszán torony. Ezután megtekintjük az V. Mohamed mauzóleumot, a Chellah romvárost, majd sétálunk a Kasbah des Udayas kék-fehér falai között, végül megcsodálhatjuk a virágokkal és szökőkutakkal tarkított Andalúz kerteket. A városnézés végeztével továbbutazunk Fezbe. Vacsora és szállás Fezben (3 éj). 

Szállás: Hotel Nour Plazza 4*

3.nap: Fez
Reggeli után Marokkó északi részének legkülönlegesebb és legérdekesebb városát, Fez-t fedezzük fel. Az óvárosba a várost körbevevő 17 km hosszú fal egyik kapuján jutunk be. A híres medreszék közül a Bou Inania Madrasa-t keressük fel. Természetesen meglátogatjuk a Moulay Idriss mauzóleumot (a nem iszlám hitűek csak kívülről csodálhatják meg) és a Karaouyne mecsetet is. Fezben járva nem hagyhatjuk ki a bőrfestők műhelyeit sem. A napi programunkat a Fez el Jedidben zárjuk, ahol a királyi palota is található. Vacsora a szállodában.

4.nap: Fez - Meknes – Volubilis
Reggeli után Meknes felé indulunk. A 44 kilométeres városfallal körbevett óvárosba, az egykori medinába a Bab el–Mansour kapun át jutunk be. A szultán fogadó pavilonja, a Mulej–Izmail mauzóleum (kívülről) és a Dar Jamai Múzeum megtekintése is része a programunknak. Továbbutazunk a Meknestől 27 km-re található, két nagy dombra épült Moulay Idriss felé. A próféta egyik családtagjának végső nyughelyet adó várost a marokkóiak szent helyként tisztelik, I. Idriss Mauzóleumába csak muszlimok léphetnek be. Továbbhaladunk Volubilisbe, a római időkből származó városba, amely az i.sz. I. században, Claudius császár alatt élte a virágkorát. Leginkább itt maradtak meg jó állapotban régi épületek, mozaikok és vízvezetékek. A program végeztével továbbutazás Fezbe. Vacsora a szállodában.

5.nap: Ifran - Beni Mellal - Marrakesh
Reggeli után Marokkó legmegkapóbb városa, Marrakesh felé indulunk. A Középső-Atlaszon átkelve vízesések, fennsíkok, cédrus és tölgyerdők tarkítják a tájat. A marokkói síterepet, Ifrant is érintjük. Útközben megállunk Beni Mellalban, a Középső-Atlasz szívében, a 625 méter magasan fekvő városban, melyet piacai és a várost körbevevő olajfa ültetvényei tesznek híressé. A késő délutáni órákban érkezünk Marrakeshbe. Vacsora és szállás Marrakeshben (3 éj). 

Szállás: Kech Boutique Hotel 4*

6.nap:  Marrakesh
Az Almoravid dinasztia közel ezer éves városa számtalan műemlékkel büszkélkedhet. Megnézzük az egykor pompás El Badi Palota romjait, majd a Koutoubia mecsetet, a város egyik jelképét keressük fel. Következő helyszínünk a Bahia palota, az egykori nagyvezíri palota, és a Slat al Azama zsinagóga. Természetesen a híres souk, a bazár sem maradhat ki a napi programunkból. Érdekessége, hogy nemcsak az üzleteket, hanem a régi karavánszerájokat is látni fogjuk. Késő délután Jemma El Fna-ra, Marrakesh főterére megyünk, ahol a vásári forgatagban kígyóbűvölők, mutatványosok szórakoztatják a látogatókat. Vacsora a szállodában. 

7.nap: Marrakesh
Reggeli után folytatjuk a városnézést Marrakeshben. Ellátogatunk a Saadian sírokhoz és a Majorelle kertbe, amely Marrakesh egyik legnépszerűbb látnivalója, az itt található Berber Múzeum tárlatát is megnézzük. A gazdag botanikai gyűjteménnyel rendelkező „kék oázis” igazi művészi alkotás. Ezután ellátogatunk a Menara kertbe is, mely Marrakesh óvárosával együtt szintén az UNESCO világörökség része. Ha időnk engedi megtekintjük a Ben Youssef Madrasa, a XIV. századi vallási iskola épületét is, mely ma múzeumként üzemel. Búcsúvacsora egy helyi étteremben.

8.nap: Marrakesh - Budapest
Reggeli csomag és kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre és utazás Budapestre menetrend szerinti járattal, átszállással.*

* Az októberi időpontban várhatóan délutáni hazautazás lesz.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Marokkóban, szállás 4*-os szállodákban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel – Marrakesh, Rabat, Atlanti-óceán

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére