8 napos körutazás Madeirán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44530
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

695.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44530

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a varázslatos Madeirán, az óceán virágoskertjében!

Időpontok

 • 2024.10.19 - 2024.10.26.: , 695.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • a repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db kis méretű kézipoggyásszal (melynek értéke: kb. 200.000 Ft - változhat)
 • szállást 4*-os szállodában
 • a reggelis ellátást
 • a megadott programokat
 • a helyszíni közlekedést
 • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítást
 • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
 • A borravalókat kb.: 3-4 €/ fő/ nap

Felár

 • Egyágyas felár 165 000 Ft
 • Félpanziós felár 98 000 Ft

Fakultatív programok

Félnapos kihajózás a Santa Mariával, Kolumbusz Kristóf Amerikát felfedező vezérhajójának pontos másával. Vitorlázás a sziget déli partvonala mentén Camara de Lobos-ig, a már jól ismert halászfaluig, szerencsés esetben delfin és bálna- megfigyeléssel. Ismerkedés a nagy földrajzi felfedezések korának hajózási technikáival, az akkoriban használatos eszközökkel. A partot érés után délutáni szabad program és strandolási lehetőség. Ár:  24 000 Ft/fő

Egész napos séta az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Laurisilva őserdő (köderdő) mélyén. 14 km hosszú sétánkat a Queimadas erdei látogatóközpontból kezdjük. Sétánk során alagutak, levadák mentén haladva ismerhetjük meg a legtöbbször misztikus ködbe burkolódző erdők endemikus fajait. Sétánk egyik legszebb állomása a Caldeirao Verde örökzöldekbe öltöztetett vízesése. (A séta osztályozása könnyű-közepes, kicsiny szintkülönbséggel.) Ár: 26 000 Ft/fő

Program                  

1. nap:A szépséges Madeira – vagy Madeirák

Elutazás Madeirára, közvetlen járattal. A reptéri transzfer során rövid ismertető a szigetek földrajzáról, és igen szerencsés éghajlati viszonyaikról. Pár szó arról, miért és hogyan vált Madeira Európa első szubtrópusi nyaraló paradicsomává. Bejelentkezés fővárosi… és egyben belvárosi hotelünkbe. Szobáink elfoglalása, majd rövid pihenő. Este fakultatív séta lehetőség a magyar szakvezető részvételével az óceáni kikötőhöz. Éj Funchalban (7).

Tervezett szállás: Hotel quinta Penha De Franca de mar ****

2. nap: Funchal, a portugál felfedezések kulcsvárosa

Reggeli után rövid utazás Camara do Lobos halászfalvába. Fotószünet Sir Winston Churchill festőállványának pontjáról (innen festette rendszeresen a brit miniszterelnök élete legszebb helyének, Camara doLobos óceánpartjánaktájképeit), majd “aláereszkedés” a faluba. Rövid szabadidő, elsőközvetlen randevúnk az Atlanti-óceán végtelen víztömegével. Poncha kostólás majd visszautazás Funchal egyedülállóan elragadó fekvésű és építészeti múltú belvárosába. Városnézésünket a São Tiago tengeri erődnél kezdjük, ezt követően a Madeira Sztori Központban ismerkedhetünk a hajdan olyannyira gazdag portugál tengeri hatalom igen gazdag múltjával. Látogatás és szabadidő a Mercado-n, a jellegzetes portugál azulejokkal (kékfestésű fehér kerámiaburkolat) borított, patio-s épületben. Kóstoló az egzotikus helyi gyümölcsökből, séta a különleges, mélytengeri kínálatot is felvonultató piacon. A Sé, vagyis a gótikus katedrális megtekintése, majd sétán folytatása a Kormányzói Erődnél, s a Városház-tér környezetében. Tengerész Henrik, majdGoncalves Zarco, majd Kolumbusz Kristóf emlékműveinél rövid szemelvények a Portugál felfedezések koráról, a megannyi felfedezőről, aki átutazóban jártitt, vagy hosszabban tartózkodott Funchal- ban. Látogatás borászatban, madeira kóstolással, vásárlási lehetőséggel. Sétánk folytatása a Yacht Kikötő és a Santa Catarina Park irányába. Kiadós fővárosi szabadidőnket Erzsébet (Sissi) a magyarok királynéja szobránál kezdjük, a Casino épületénél.

3. nap: Monte kertjei és az utolsó magyar király emlékei

Reggeli utazás a Madeira Botanikus Kertbe.Az olasz stílusú kertépítészet és a mesés óceáni panorámák összhatásainak élvezete, sétával. Rövid leutazás az Óvárosba, ahonnan felvonóval jutunk fel Monte-be, a páratlan panorámával rendelkező barokk kegytemplomhoz. Boldog IV.Károly, az utolsó magyar király szobrának és sírjának megtekintése, látogatás a Monte Palota Trópusi Kertben, sétával a megannyi brazil, mozambiki, vagy éppen indiai trópusi növényritkaság között. (Fakultatív látogatási lehetőség a felújítás alatt álló Quinta Jardins do Imperador kertjénél.) Lejutás Funchalba toboggan-on, a régi madeirai “szánkón”. Utazás az Eira da Serrado kilátópontra, a hajdan szétrobbant kráterperemén található, csaknem 800 méter relatív szintkülönbségű kilátópontra. A lenyűgöző vulkáni tájak élvezete, rövid séta lehetőségével a hajmeresztő sziklákon. A hotelbe visszatérés után szabadprogram lehetőség.

4. nap: Porto Santo a “fehér arany” és az aranyhomok szigete

(Figyelem! Fürdőruha és strandfelszerelés hozatala nyomatékosan javasolt!)

Korai reggeli után igen rövid buszozás a kikötőbe. Behajózás a Madeira-szigetek második legnagyobb tagja, Porto Santo felé. Porto Santo, a néhai “fehér-arany”, vagyis cukorsziget természetföldrajzi képe Madeira szöges ellentéte: Az aranyló szaharai homokkal fedett, napfényes sziget 9 km hosszú (!) nyugati része Európa talán legszebb természetes strandja. Partraszállás után rövidkörbe utazás a szigeten, majd látogatás Kolumbusz Kristóf házában, ahol a nagy genovai felfedező (éscukor ültetvényes) az itt partravetett hordalékokból arra következtetett, hogy az óceán túloldalán rejtőzhet India… Óceáni fürdőzés és pihenő. Délutáni visszakompolás a főszigetre, immár bronzbőrrel, szubtrópusi- és óceáni energiákkal feltöltődve.

5. nap: Madeira nyugati tájképei

(Figyelem! Fürdőruha és strandfelszerelés hozatala nyomatékosan javasolt!)

Egész napos autóbuszos kirándulás a sziget nyugati tájaira: Fényképezés és séta a világ második legmagasabb függősziklája, a több mint 900 méteres Cabo Girao üvegteraszán. Továbbutazás Ribeira Brava partvidékén Ponta do Sol-ba, Madeira legnapfényesebb kikötőjébe. Napfürdőnk végeztével átutazás Madalena do Mar banánültetvényeihez, sétával a Banán-ösvényen, majd látogatással egy banánültetvényen. Szédítő szerpentineken kapaszkodás (busszal) 1.400 méteres magasság fölé, ahol a Paul da Serra körzetében szinte Skót-felföldi körülményekkel megáldott terepen autózik a csoport, az ÉNy-i partokig. Porto Moniz drámai szépségű vulkáni medencéinek és hullámtörő szikláinak fényképezése - nagyon magasból.A városka drámai vulkáni sziklák “csücskére” települt, az Atlanti-óceán hullámaisokszor feltartóztathatatlan, dühödt óriásokként ostromolják a partokat… Drámai döntésünk után “leereszkedés” Porto Moniz medencéihez, majd 1-2 órás strandolás a “félig nyílt”, óceánvízzel töltött medencékben. (A biztonságos nyitvatartást a helyi hatóságok határozzák meg. Túlzott hullámzás esetén a medencéket tilos megközelíteni.) Hazaúton rövid látogatás São Vicente városában.

6. nap: Köderdők és hegyóriások világa

(Figyelem! Esőkabát, zárt cipő hozatala javasolt!)

Reggeli utáni indulás a sziget központi hegyeibe. Utazás az éles sziklagerincekre épített, szédítő szerpentineken az 1.818 m (!) magas Picode Aireiro kilátópontjáig. Kb. 2 órás könnyített túra a felhők felett, s csak jól kijelölt útvonalon. Tiszta időben a csúcsok mögött több irányban is előbukkan az óceán végtelen víztömege, csak hogy mindannyian megtapasztalhassuk “az ilyen nincs is…” ámulatot. Továbbutazás a sziget leghidegebb völgyébe a Ribeiro Frio pisztrángos vizeihez. Séta a Balcoes táblaperemhez, az egyedi, a földtörténeti középidőből “itt maradt”, UNESCO világörökségi köderdőben (portugálul Floresta Laurissilva da Madeira). Utunk folytatása, immár lefelé, a Portela kilátóhoz, majd onnan Porto da Cruz városkájába. Erőnktől függően kiadós lépcsőzési lehetőség az óceán és az ég kékje között, vagy pihenő az óceánparti sétányon. Hazautazás Machico városkáján keresztül a fővárosba.

7. nap: Egy felejthetetlen nap a szigeten

A mai napon 3 különböző program között választhatunk, tetszésünk szerint:

1. /  Egész napos pihenés, szabadidő Funchalban, vagy a legközelebbi strandon

vagy

2. / Félnapos kihajózás a Santa Mariával, Kolumbusz Kristóf Amerikát felfedező vezérhajójának pontos másával. Vitorlázás a sziget déli partvonala mentén Camara de Lobos-ig, a már jól ismert halászfaluig, szerencsés esetben delfin és bálna- megfigyeléssel. Ismerkedés a nagy földrajzi felfedezések korának hajózási technikáival, az akkoriban használatos eszközökkel. A partot érés után délutáni szabad program és strandolási lehetőség.

vagy

3. /  Egész napos séta az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Laurisilva őserdő (köderdő) mélyén. 14 km hosszú sétánkat a Queimadas erdei látogatóközpontból kezdjük. Sétánk során alagutak, levadák mentén haladva ismerhetjük meg a legtöbbször misztikus ködbe burkolódző erdők endemikus fajait. Sétánk egyik legszebb állomása a Caldeirao Verde örökzöldekbe öltöztetett vízesése. (A séta osztályozása könnyű-közepes, kicsiny szintkülönbséggel.)

8. nap: Hazautazás

Reggeli után kijelentkezés. Csomagjaink elhelyezése a csomagszobában, majd szabadidő. Elbúcsúzási lehetőség az örökzöld szigettől, esetleg Sissi vagy Kolumbusz szobránál, a mindig üde Santa Catarina Parkban. Fakultatív strandolás, netán teázási lehetőség a Reid’s Palace Belmont Hotelben. Délutáni utazás a reptérre. Elrepülés közvetlen járattal Budapestre, hazaérkezéssel éjszaka.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás Madeirán, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére