8 napos körutazás az Azori-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3 ebéddel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42608
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

699.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42608

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz az Atlanti-óceán mesés szigetvilágában!

Időpont

  • 2023. július 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest-Ponta Delgada útvonalon, egy átszállással, a Lufthansa légitársaság járataival
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként egy kézipoggyász (max. 55*40*23 cm és 8 kg) és egy feladott poggyász (max. 23 kg)
  • Szállás hét éjszakára Ponta Delgadában, a VIP Executive Azores**** hotelben, kétágyas szobában
  • Büféreggeli
  • Az összes leírt program belépőkkel
  • Ebéd italfogyasztással a második, negyedik és hetedik napon
  • Magyar nyelvű csoportkísérő és helyi idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Ajánlott szervizdíj (a helyszínen fizetendő): 20 EUR/fő
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Colonnade ATLASZ biztosítás 650 Ft-tól/fő/nap
  • Fakultatív programok
    • Bálna-, delfinles és hajózás Vila Franca szigetre 130 EUR /fő
    • Fakultatív kirándulás és Faial da Terra túra 100 EUR /fő
    • Fakultatív kirándulás (Tűz-tó és Caldeira Velha) 55 EUR /fő
    • Fakultatív úszás a delfinekkel 120 EUR /fő

Felár

  • Félpanzió (7 vacsora a szállodában) 129 000 Ft /fő

Program

július 9. vasárnap
Elutazás Budapestről Ponta Delgadaba a Lufthansa légitársaság járataival, frankfurti átszállással (06:30-08:15, 09:45-12:40). Érkezést követően gyalogos városnézés São Miguel szigetének székhelyében (Baixa - óváros, városkapu, Szent Sebestyén-templom, Október 5. tér, kikötő) és séta a Jardim António Borges botanikus kertben. Délután szállás elfoglalása.

július 10. hétfő
Egész napos kirándulás São Miguel sziget nyugati felébe. Hegyi utakon kanyarogva érjük el a Vista do Rei kilátóhelyet, ahonnan lélegzetelállító a kilátás Sete Cidades kék és zöld színekben pompázó krátertavaira. Ezután lemegyünk a kráter aljába, ahol megállunk a híres tavak partján. Utunkat folytatva kiérünk a nyugati tengerpartra, majd Bretanha község érintésével jutunk el egy helyi étterembe, ahol a házigazdák tipikus azori ételekkel várnak minket. Délután Capelas hangulatos településén keresztül vezet az utunk egy ananászültetvényhez, ahol betekintést nyerhetünk ennek az egzotikus gyümölcsnek a termesztésébe és megkóstolhatjuk az ananászlikőrt is. Késő délután érünk vissza a szállodába. 

július 11. kedd
Reggelit követően szabadprogram, vagy egész napos kiránduláson vehetünk részt, mely során a program: fakultatív bálna- és delfinles, ebéd helyi étteremben és hajókirándulás Vila Franca szigetre. A 2,5-3 órás bálna- és delfinles után helyi étteremben ebédelünk, ezt követően pedig az 1983 óta természetvédelmi területnek nyílvánított Vila Franca szigetére hajózunk. A hajózás gumicsónakkal vagy katamaránon történik. A világhírű Red Bull Cliff Diving sziklaugró verseny helyszíneként is híres, szépsége és gazdag madárvilága miatt közkedvelt szigeten kiélvezhetjük a különleges óceánpartot és a napsütést.  A program díja: 130 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

július 12. szerda
Délelőtt Európában unikumnak számító teaültetvénnyel és a Gorreana teagyár működésével ismerkedhetünk meg. Délben a termálvizéről és gejzírjeiről híres Furnasba érkezünk. Ebédünk a földben főtt Cozido das Furnas lesz, majd sétálunk a szigetcsoport legszebb botanikus kertjében és fürdünk a magas vastartalmú termál tóban. Délután a sziget déli partján vezet utunk, és megállunk a sziget legszebb tengerpartján, Agua de Altóban. 

július 13. csütörtök
Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás és Faial da Terra túra. A sziget délkeleti részén található Faial da Terrából kiinduló kirándulás látványos természeti környezetben; szubtrópusi erdő, gyümölcskertek, patakok és a fürödhető Salto do Prego vízesés érintésével tart a Sanginho "szellemfaluhoz". Ez a régi település a 60-as és 70-es években teljesen elhagyatottá vált, az azóta felújított házai betekintést nyújtanak a helyi farmok akkori mindennapjaiba. A túra nehézségi foka közepesen megterhelő, ezért jó fizikai állapotú, gyakorlott túrázók részére ajánlott; hossza 4,5 km, az ár piknik ebédet tartalmaz. A program díja: 100 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

július 14. péntek
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív úszás a delfinekkel, mely során gumicsónakkal hajózunk ki a delfinek természetes élőhelyéhez. A program limitált létszámban vehető igénybe,  időtartalma 2,5-3 óra, az úszás ideje 8-10 perc/fő, javasolt biztos úszástudással és 8 év felett. A program díja: 120 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

Délután félnapos fakultatív kirándulás a Tűz-tóhoz és a paradicsomi Caldeira Velha Nemzeti Parkhoz. Először felkeressük Ribeira Grandét, mely a sziget második legnagyobb városa, majd ellátogatunk a Caldeira Velha Nemzeti Parkba. Ez a szubtrópusi terület buja növényzetben és sziklaszirtekben gazdag, a geotermikus tevékenységnek köszönhetően hőforrások, vízesés és termáltó otthona, ahol lehetőség szerint meg is mártozhatunk. Ezt követően 900 méter magasságból tekintünk le az érintetlen Tűz-tóra. A program díja: 55 EUR/fő (helyszínen fizetendő).

július 15. szombat
A mai napon São Miguel északi, északkeleti részét látogatjuk meg. A szigetnek ezen része is őshonos, egzotikus növényvilágban, meredek óceánba futó sziklafalakban és csodálatos panorámájú kilátópontokban gazdag. Utunk során érintjük a Ribeira dos Caldeirões nemzeti parkot és régi vízimalmait, Nordeste települését, utána helyi étteremben ebédelünk. A napunkat a különleges hegyek-völgyek bejárásával folytatjuk, majd elérünk a sziget első telepeseinek lakhelyére, Povoaçãoba, végül a déli parton térünk vissza Ponta Degadába.

július 16. vasárnap
Szabadidő, majd hazautazás Budapestre, frankfurti átszállással (13:30-20:15, 22:05-23:40)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás az Azori-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3 ebéddel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére