8 napos körutazás a Pireneusokban és Észak-Spanyolországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – vár Lourdes, Bilbao és Carcassone fallal körülvett óvárosa

Ajánlat kód: 35781
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

578.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35781

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Pireneusokban és Észak-Spanyolországban, látogass el a Szent Jakab zarándokút Franciaországra eső részére és az Altamirai-barlangba!

Időpontok

  • 2024. május 1.: , 578.900 Ft
  • 2024.09.08. : , 588.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel és csomagdíjjal Budapest – Barcelona és Madrid – Budapest útvonalon
  • Utazást a körutazás alkalmával légkondicionált autóbusszal
  • 7 éjszaka *** szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • BBP utasbiztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 3%.
  • Belépők, fülhallgató, helyi vezetések, foglalási díjak: kb. 150 € (Helyszínen fizetendő!)
  • Szervizdíj / borravaló: 10 €

Felár

  • Egyágyas felár: 110.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Barcelona – Lourdes 
Repülés Budapestről a reggeli órákban Barcelonába, továbbutazás autóbusszal a franciaországi LOURDES-ba, ahol Bernadette életének helyszíneit, a Mária-jelenések kegyhelyeit nézzük meg. Aki pedig zarándoklatként fogja fel santiagoi útját, itt részt vehet az esti fáklyás körmeneten is. Vacsora, szállás Lourdes-ban.

2. nap: San Sebastian – Bilbao – Suances 
Spanyolországba SAN SEBASTIAN-nál, az ország nyári fővárosánál térünk vissza, ahová korábban a madridi nyári hőség elől menekült a királyi család és a minisztériumok. BILBAO-ban megnézzük többek között a függőhidat (Puente Vizcaya), mely a Világörökség része. Vacsora, szállás Suances környékén.

3. nap: Suances – Altamira – Santillana – Oviedo – León 
Első állomásunk ALTAMIRA híres Barlang Múzeuma, amely a történelem előtti idők Sixtus kápolnájaként is ismert. A páratlan művészi alkotás több mint 15 ezer évvel ezelőtt készült és a dél-európai, ún. magdaléni kultúrák kivételes emléke. Következő állomásunk SANTILLANA a XV–XVII. századi nemesi paloták, festői utcák és terek kisvárosa. OVIEDO-ban megtekintjük a korai asztúriai építészet legnagyobb értékeit. San Julian de los Prados a legjobb állapotban fennmaradt IX. századi falfestéssel büszkélkedik, a katedrális ókeresztény kápolnájának X. századi kincsei után, az óváros felfedezése következik. Vacsora, szállás Leónban.

4. nap: León – Astorga – Ponferrada 
Ismerkedés a királyi várossal, LEÓN-nal: Plaza Mayor, városfalak, gótikus katedrális, román San Isidoro, a világ egyik legjelentősebb román mennyezetfreskója, királysírok, üvegablakok, a San Marco 100 méter hosszú platareszk homlokzata. Továbbutazás ASTORGA-ba, melynek fő látnivalói Gaudi palotája és a katedrális. Vacsora, szállás Ponferradaban.

5. nap: Ponferrada – Lugo – Santiago de Compostela 
PONFERRADA a templomos lovagok egykori székhelye, a XII. században alapított erődítmény még romjaiban is impozáns. Rövid pihenő LUGO-ban, ahol megtekintjük a rómaiak által épített városfalat. Irány Santiago de Compostela! Vacsora, szállás Santiago környékén. 

6. nap: Santiago de Compostela
Az egész napot Jakab apostol városában töltjük. Legyünk zarándokok, vagy csak esztéták, netán a városképek vagy a hangulatok kedvelői, itt megtaláljuk, amit kerestünk. Hogy mit? Ezt az előzetes program nem mondhatja el, de egy tanácsunk lehet: tessék jól felkészülni! A várossal egyszerűen nem lehet betelni! Vacsora, szállás Santiago környékén.

7. nap: Ourense – Valladolid 
Ismerkedés OURENSE főbb látnivalóival: XII–XIII. századi katedrális (Santiago után a legszebb Galiciában), óváros, festői terek. A későbbiekben ismerkedés VALLADOLID nevezetességeivel (Plaza Mayor, a San Gregorio és a San Pablo homlokzata kivilágítva is szép). Vacsora, szállás Palencia környékén.

8. nap: Valladolid – Burgos – Madrid – Budapest 
Utazás BURGOS-ba. A tartományi és érsekségi székváros a gótikus építészet fellegvára, itt áll a Szűz Mária katedrális, mely egyike Spanyolország legelső, legszebb és legegységesebb székesegyházainak. Transzfer a madridi repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos körutazás a Pireneusokban és Észak-Spanyolországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – vár Lourdes, Bilbao és Carcassone fallal körülvett óvárosa

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére