8 napos körutazás a Benelux országokban és a Rajna-vidéken, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország

Ajánlat kód: 33719
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

295.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33719

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Benelux országokban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban!

Opciók

  • 2024. máj. 6-13.: , 299.000 Ft
  • 2024. júl. 21-28.: , 295.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Sétahajózások ára
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: 77.500 Ft (7 vacsora)
  • Egyágyas felár: 102.000 Ft (lekérésre)

Szállás

7 éjszaka kétágyas, fürdőszobás szobákban. A németországi tranzitszállás odaúton 3 csillagos, visszaúton emelt szintű 3 csillagos; Hollandiában és Belgiumban 4 csillagos szállodákat biztosítunk; a Saarbrücken környékén található szálloda (6. éj) a máj. 6-i csoport esetében 4 csillagos, a júl. 21-i csoport esetében pedig emelt szintű 3 csillagos.

Program

1. NAP:
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban (1 éj).

2. NAP: RÜDESHEIM, HAJÓKIRÁNDULÁS A RAJNÁN

Ismerkedés a Rajna völgyének Mainz és Koblenz közötti kanyargós szakaszával, ahol szinte kilométerenként látható egy-egy vár vagy nevezetesség. Séta Rüdesheimban, a Rajna-völgy talán legbájosabb kisvárosában. A város egyik fő nevezetessége a Drosselgasse, egy mindössze 2 méter széles sétálóutca, melyet gyönyörű favázas házak szegélyeznek, a házakban szuvenír boltok, éttermek, borozók. (Rüdesheim a rajna-vidéki bortermelés központja.) Ezt követően lehetőség kb. 2 órás hajókirándulásra a Rajnán Rüdesheimtól Sankt Goarshausenig. A körutazás egyik csúcspontja ez a program, hiszen a hajóról élvezhető a legjobban a vidék páratlan szépsége. Délután továbbutazás a közép-hollandiai szállodába (2 éj).

3. NAP: AMSZTERDAM, VOLENDAM / KEUKENHOF VIRÁGPARK (TAVASSZAL)
Utazás Amszterdamba, Hollandia sajátos hangulatú fővárosába. Lehetőség sétahajózásra a csatornákon és a Rijksmúzeum megtekintésére is. Ezt követően szabadidő a Dam tér környékén. A délutáni órákban utazás tipikus holland tájon át Volendamba, a népviseletéről és a halászairól híres kisvárosba. Séta a hangulatos kikötőben és környékén.
Figyelem: A májusi csoport esetében délután Volendam helyett a Keukenhof virágparkba látogatunk, amely Hollandia egyik legnagyobb turistaattrakciója.

4. NAP: GOUDA, HÁGA, ANTWERPEN
Délelőtt séta egy elragadó holland kisvárosban, Goudában: főtér, városháza (az egyik legszebb Hollandiában), mázsaház (ahol a sajtot mérték) stb. Gouda után Hága, a holland parlament székhelye a következő állomás. Ismerkedés a várossal, lehetőség a világhírű Mauritshuis képtár megtekintésére. Továbbutazás a belgiumi szállodába (2 éj). Útközben séta Antwerpenben, a Schelde torkolatánál épült kikötővárosban.

5. NAP: BRUGES, GENT
Kirándulás Flandria két gyöngyszemébe, Bruges-be és Gentbe, melyekhez hasonló gyönyörű városokat nagyon keveset lehet látni a világon. Mindkét városban közös séta a legfontosabb nevezetességekhez, majd szabadidő, hogy mindenki felfedezhesse a középkorból ránk maradt utcákat, házakat. Bruges-ben lehetőség nyílik részt venni a városnéző csónaktúrán.

6. NAP: BRÜSSZEL, LUXEMBURG
Délelőtt Brüsszelben, az egyesült Európa fővárosában az óváros főbb nevezetességeinek megtekintése (Fő tér a városházával, Manneken Pis szobor, Székesegyház), majd utazás az Ardenneken keresztül Luxemburgba. Ismerkedés a nagyhercegség szép fekvésű fővárosával, melyet hatalmas erődrendszere és fekvése miatt észak Gibraltárjának is szoktak nevezni. Szállás Saarbrücken környékén (1 éj).

7. NAP: HEIDELBERG, MAINZ
Délelőtt városnézés Heidelbergben, Németország ősi egyetemi városában (vár, Öreg híd, egyetemi épületek, lovagház stb.).
Továbbutazás Mainzba, Rajna-vidék-Pfalz tartomány székhelyére, Gutenberg szülővárosába. Séta a belvárosban (román kori császárdóm, gyönyörű favázas házak), majd szabadprogram, lehetőség a Chagall üvegablakok megcsodálására a Szt. István-templomban, valamint a város egyéni felfedezésére. Szállás Németországban (1 éj).

8. NAP: ROTHENBURG
Rövid látogatás egy romantikus, festői kisvárosban, Rothenburgban (sokan Németország legszebb kisvárosának tartják). Ezután hazautazás a Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 főre a Benelux országokban és a Rajna-vidéken, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére