8 napos körutazás 1 személyre Izraelben, 3 éjszaka Tiberiasban, 4 éjszaka Betlehemben, reggelivel, repülőjeggyel, transzferrel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34396
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

229.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34396

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Szentföldön, ismerkedj Izrael fantasztikusan gazdag történelmi és kulturális értékeivel egy felejthetetlen körutazás során!

Időpontok

  • 2019. augusztus 29.: , 229.990 Ft
  • 2019. október 17.: , 229.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás ***szállodában (3 éj Tiberiasban, 4 éj Betlehemben)
  • Reggeli
  • Repülőjegy
  • 10 kg poggyász
  • Transzfer
  • A körutazás alatt légkondicionált autóbusz
  • Belépőjegyek
  • Helyi magyar nyelvű idegenvezetés
  • Utaskísérő Budapestről

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri illeték: 55.000 Ft/fő
  • Csomag díj: 23 kg poggyászra 30.000 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 4.400 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kor fölött): 8.800 Ft/fő
  • Kötelező borravaló 7 dollár/nap (sofőr, helyi idegenvezető)

Felár

  • Vacsora felár: 30.000 Ft/fő (7 vacsora)
  • Egyágyas felár: 70.000 Ft/fő

Fakultatív programok (legkésőbb 1 hónappal indulás előtt fizetendő)

  • Tiberiász – Boldogmondások hegye- Kafernaum – Tabghara: 29.000 Ft/fő
  • Qasr El Yahud – Qumran. Maszsada – Holt-tenger 32.000 Ft/fő (tartalmazza a Massada belépőt és a felvonót is)

Program

1. nap: Tel Aviv

A csoportot a helyi idegenvezető a Ben Gurion repülőtéren fogadja. Innen a Földközi-tenger partján fekvő Tel Avivba, Izrael kereskedelmi központjába utazunk: rövid buszos városnézés az UNESCO Világörökség részeként számon tartott belvárosban: megtekintjük a fehér város Bauhaus építészeti remekeit. Továbbutazás Tiberias városába. Érkezés a szállodába az esti órákban.

2. nap: Caesarea – Haifa- Akkó

Napunkat a Heródes építette Caesareában kezdjük. Az ásatási területen (nemzeti park) megtekintjük a római színházat, Heródes palotájának romjait, a hippodromot, valamint a többi régészeti kincset. Ezután Haifára utazunk, ahol felülről megtekintjük a páratlan szépségű Bahai kertet (UNESCO Világörökség, a bahai vallás első hirdetőjének síremléke és a vallás adminisztratív központja). Innen csodálatos kilátás nyílik a városra és a haifai öbölre. Délután felkeressük a világörökség részeként számon tartott Akkót. Az óvárosi sétánk során meglátogatjuk a híres fűszerpiacot, a török uralom alatt épült várfalakat és a halászkikötőt.

3. nap: Tiberiász – Boldogmondások hegye - Kafernaum – Tabghara

Délelőtt meglátogatjuk Tiberiász belvárosát, amelyet a keresztes lovagok és az Ottomán Birodalom formált a mai képére. Teszünk egy rövid sétát a Galileai-tenger (Genezáret-tó) partján, amelyhez a keresztény hagyomány többek között Jézus vízen járásának csodáját társítja. Ezt követően hajózás a tavon. Rövid buszozás a Boldogmondások hegyére (a hegyi beszéd színhelye). Majd Jézus városába, Kafernaumba utazunk: itt meglátogatjuk a régi zsinagógát, valamint Szent Péter házát. Ezután a kenyér- és halszaporítás helyszínére, Tabghába megyünk, ahol megnézzük a csoda helyén emelt templomot. A napot a közeli Primátus templomának kertjében, a Genezáret-tó partján zárjuk. Este visszatérés a szállásra.

4. nap: Kána- Cippori – Názáret- Megiddo- Betlehem

A napot Kánában kezdjük (a kánai menyegző emléktemplomát tekintjük meg). Utána Cipporiba, Mária esetleges születési helyére látogatunk (Szent Anna kolostor és a bizánci templom). Innen Názáretbe visz az utunk. Először felkeressük Mária kútját, majd rövid séta az Angyali Üdvözlet bazilikájához, ahol Mária az Örömhírt meghallotta (ide a belépés csak térdet és vállat eltakaró ruházatban lehetséges!). Továbbutazás az UNESCO Világörökség részét képező Megiddóba, amely az i.e. IV. évezredtől, a IV. századig fontos kereskedő város volt. 26 rétegben találtak itt ásatási leleteket. Itt található Izrael legrégebbi szentélykomplexumának maradványa (17 szentély 2000 év alatt). Továbbutazás Betlehembe, itt beköltözés a szállodába az esti órákban.

5. nap: Betlehem – Jeruzsálem (óváros)

Erre a napra vállat és térdet eltakaró ruházat, sapka és nagyon kényelmes cipő szükséges!

Délelőtt meglátogatjuk a Jézus születési helyén emelt betlehemi Születés templomát, valamint a kis Jézus Tejbarlangját. Ezt követően Jeruzsálembe utazunk. Az Olajfák hegyének tetején megcsodáljuk a panorámát, majd lesétálunk a Gecsemáni kerthez és a Nemzetek templomához. Innen átballagunk az óváros Oroszlán-kapujához és végigsétálunk a keresztúton, Via Dolorosán, majd megtekintjük a világ egyik legfontosabb zarándokhelyeként számon tartott Szent Sír templomot. E bazilika a Golgota-domb, Jézus keresztre feszítésének helyszíne és Jézus sírja fölé épült. Teszünk egy kellemes sétát az Óvárosban az arab bazáron keresztül. Végezetül megtekintjük a Sion hegyen az Utolsó vacsora termét, Dávid király sírját, valamint Mária elszenderülésének templomát.

6. nap: Qasr El Yahud – Qumran. Maszsada – Holt-tenger

Javaslat: nagyon kényelmes cipő, jól szellőző felsőruházat és sapka viselése, legalább 0,5 liter ivóvíz és naptej bekészítése.

Reggel meglátogatjuk Jézus keresztelkedésének eredeti helyszínét, a Jordán-folyó melletti Qasr El Yahudot. Ezután felkeressük a Qumran Nemzeti Parkot, a világhírű Holt-tengeri tekercsek megtalálásának helyszínét. Betekintést kapunk az esszénus közösség titokzatos világába. Ezután elmegyünk a Holt-tenger egyik szép strandjára, a Kalia partra, ahol élvezzük a holtbéli tájat és a sós vízben való lebegést. Továbbutazás a Massada-i sziklaerődhöz. Drótkötélpályán jutunk fel a Heródes korából származó ciszternákhoz, Heródes palotájához, a zsinagógához, a rómaiak ellen i.sz. 73-ban vívott utolsó nagy csata színhelyére. A hegyről csodálatos kilátás nyílik a Jordán-folyón túli moabita és amonita hegyekre és a júdeai sivatagra.

7. nap: Jeruzsálem (újváros)

E nap délelőttjére a vállat és térdet eltakaró ruházat, sapka és nagyon kényelmes cipő szükséges!

A napot a Siratófalnál kezdjük, amely a zsidó vallás jelenleg elérhető legfontosabb színhelye. Ezután felkeressük az Izrael Múzeumot (Jeruzsálem-modell, Holt-tengeri tekercsek). Ezt követően kívülről megtekintjük az izraeli parlamentet, a Knesszetet és az óriás menórát. Ezután áthajtunk Jeruzsálem egyik festői negyedén, a Nachlaton, s meglátogatjuk a híres és folyamatosan nyüzsgő Mahane Jehuda piacot. Ezután a főutcán, a Jaffa úton a csoport szabadidőt kap. A Városháza mellett találkozunk, ahonnan a gyönyörű bevásárló negyedhez, a Mamillához sétálunk. Innen a Moses Montefiore által emelt szélmalomhoz visz az utunk. Itt búcsúzunk Jeruzsálemtől. Vissza a szállodába.

8. nap: Ein Kerem- Jaffa

Reggeli után indulás Ein Kerembe, a Keresztelő János születési helyeként számon tartott festői faluba (most Jeruzsálem egyik városrésze). Utána továbbutazás Jaffába. Rövid séta a városban (Szent Péter templom, művésznegyed, Simon a tímár háza (kívülről)). Transzfer a Tel Aviv-i repülőtérre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás 1 személyre Izraelben, 3 éjszaka Tiberiasban, 4 éjszaka Betlehemben, reggelivel, repülőjeggyel, transzferrel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére