8 napos egzotikus nyaralás Bali szigetén, a Melia Bali Villas & Spa***** hotelben reggelivel és angol/magyar nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

125.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34858

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a romantikus naplementében és vakációzz paradicsomi körülmények között Indonéziában, Bali elbűvölő szigetén!

Bali a dél-kelet-ázsiai szigetvilág gyöngyszeme. Pálmafás tengerpartok, több száz éves templomok, meseszép tájak várnak felfedezésre, ha idelátogatunk. Finom tengeri halak és friss gyümölcsök közt válogathatunk kedvünkre, vagy koktélozhatunk Kuta tengerpartján, miközben a naplementét nézzük valamelyik négy- vagy ötcsillagos szállodából.

Az indonéz konyhaművészet igen gazdag és változatos. Az ősi indonéz és a jövevény kínai, illetve európai konyha ötvözete. Ételeik fűszeresek, de nem túl erősek. Az egyik legkedveltebb indonéz étel a száté (sate), a pálcikára tűzött, parázs felett sütött húsdarabok, amit fűszeres mogyorószósszal és főtt rizzsel (nasi putih) kínálnak. Kihagyhatatlan!

Melia Bali Villas & Spa*****

Melia Bali Nusa Dua tengerpartján található, a félsziget déli részén, 15 perc autóútra a Ngurah Rai Nemzetközi repülőtértől.

A komplexumot egzotikus növényekből álló park veszi körbe. 4 étterem, 3 bár, kávézó, úszómedence, vízi sportolási lehetőségek, fitneszterem, teniszpálya, boltok, szépségszalon, business center áll a vendégek rendelkezésére.

Standard, erkéllyel vagy terasszal rendelkező szobái keleti stílusban épültek, felszereltsége: egyénileg szabályozható légkondicionáló, telefon, tv, internet (felár ellenében), kávé- és teakészítési lehetőség, minibár, széf, valamint hajszárító. Mindegyik szoba kertre néző.

A főépület és a villák lakói külön medencét és külön tengerparti részt használhatnak. A csodás környezetnek és szolgáltatásainak köszönhetően kedvelt szálloda. Családosoknak, nászutasoknak, baráti társaságoknak szintén megfelelő szálloda, mindegyik korosztály megtalálja a számára megfelelő programot és szórakozást.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 211.000 Ft helyett 125.000 Ft-tól - 8 nap/7 éjszaka / fő + repülőjegy

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást Balin, 2 ágyas szobákban (Melia Bali Villas & Spa*****)
  • Reggelis ellátást
  • Angol/magyar nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 240.000 Ft-tól
  • Útlemondási biztosítás 1,5%

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére