79.900 Ft helyett 59.900 Ft: Lazíts a tengerparton, Jesolóban, és kirándulj el Velencébe a híres regatta idején - 4 nap utazással, 3*-os szállással, félpanzióval

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1033 Budapest Polgár u. 8-10
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Töltődj fel élményekkel Velencében, Veronában és a tengerben pancsolva!

A csomag tartalma egy főnek:

  • Autóbuszos utazás újszerű, megbízható, felsőkategóriás autóbusszal
  • Szállás háromcsillagos szállodában
  • Félpanziós ellátás
  • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkíséret
  • A szervezés díja

Fontos tudnivalók:

  • Jelentkezéskor a szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye
  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft / fő
  • Kötelező útlemondási biztosítás: 1,8%
  • Egyágyas felár: 15.900 Ft
  • Velencei hajójegy és városi behajtás 33 €, fakultatív szigettúrával együtt 48 €
  • Veronai fakultatív kirándulás: 36 €
  • Skocjan belépő: felnőtt 21 € / fő, diák 17 € / fő, gyermek 11 € / fő
  • A skocjani túra mintegy 3 kilométeres, a szintemelkedés 144 méter. A barlangban 10 fok körüli hőmérséklet várható, így meleg ruházat, zárt cipő egyaránt szükséges.
  • A fakultatív programok díjai és a belépődíjak az idegenvezetőnek a buszon fizetendők, euróban (a díjak változhatnak). A fakultatív programok bizonyos létszám felett indulnak.
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető
  • Indulás (péntek): 06:15 Blaha Lujza tér, Europeum hotel melletti buszöböl; 06:30 Batthyány tér 7., a villamosmegálló előtt - találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!
  • A vidéki felszállás pontos időpontjáról az utazási irodában érdeklődj!
  • Visszaérkezés hétfő este 22:00 körül várható

Vidéki felszállási lehetőségek:

  • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
  • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
  • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
  • Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
  • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

A híres gondolaversenyre időzített, különleges utazás során az első megálló a Skocjan barlangrendszernél, a „pokol kapujánál” lesz, ami az Isteni színjáték megírásakor Dantét is megihlette. Ez a Szlovén Karszt legfantasztikusabb képződménye, Szlovénia második leghíresebb barlangja. 1986 óta az UNESCO Világörökség része. Az ember azt hinné, hogy valami filmbéli díszletbe csöppent, pedig ez egy létező hely óriási (akár 25 méteres) cseppkövekkel, vízesésekkel, amit a „földalatti Grand Canyon”-nak is neveznek. A világon az egyik legmonumentálisabb földalatti látványosság belsejében mintegy három kilométert járhatsz be gyalogosan.

Olaszországba érkezvén Jesolóban lesz szállásod, ahol este príma vacsorát ízlelhetsz meg. Másnap a reggeli után Veronába látogathatsz el. A „szerelmesek városa” nem csak a Rómeó és Júlia, hanem a Veronai szerelmesek című Shakespeare darab színhelye is. Elsétálhatsz a híres Arénához (1913 óta tartanak itt előadásokat), és Júlia házához, ahol a nevezetes erkélyt is megtekintheted. Utad elvezet a Dómhoz, a város híres tereihez (Piazza delle Erbe, Piazza Signori, Piazza Brá) és az Adige-folyó partjára is. Kora délután, visszatérve Jesolóba újabb lehetőséged adódik, hogy megmártózz az Adria habjaiban. Este a szállodában vacsora vár.

Következő nap a reggeli után fakultatív kirándulás keretében részt vehetsz egy hajós szigettúrán Murano és Burano szigetére, majd meglátogathatod az „Adria királynő”-jét, Velencét.

A hotelből autóbusszal jutsz el Punte Sabbioni kikötőjébe. A lagúnavilágban hajózva az idegenvezető mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól. Elsőként az üvegművességéről híres Murano szigeten kötsz ki. Lehetőséged lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetsz abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállód a szomszédos Burano szigeten lesz, ami bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes.

Ezt követően áthajózol Velencébe, a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogyan a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után elvegyülhetsz a színes forgatagban, és szemlélője lehetsz a híres Velencei Regatta felvonulásnak.

Elsőként felsorakoznak a gyönyörűen feldíszített hajók, a hajósok középkori kosztümben feszítenek, majd méltóságteljesen leeveznek a Canal Grandén. A gondolás felvonulást követi az izgalmas, de főleg hangos verseny, amely során a versenyzőknek eleget kell tenniük néhány feladatnak is a cél előtt. A program végén az egyébként csöndes kis utcák megtelnek élettel, az ünneplő tömeg fieszta-hangulatban énekel és táncol.

Igény szerint napközben egy rövid közös sétát is tehetsz a csoportkísérő idegenvezetővel. Megismerkedhetsz az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel - a Dózse Palotával, a Sóhajok hídjával, a Campanile-vel, a Szent Márk Bazilikával. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva a közös sétát a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezheted be.

A nap további részében kedved szerint töltheted el idődet. Kora este, visszatérve a jesolói szállásra, meleg vacsorával várnak.

Ha nem szeretnél a hajós szigettúrán részt venni, akkor Punta Sabbionéból egyénileg utazhatsz be Velencébe, majd egy megbeszélt helyen és időpontban csatlakozhatsz a csoporthoz a városban. Visszatérve a jesolói szállásra költheted el vacsorádat, amelyet követően kedvedre sétálhatsz a tengerparton, vagy a főutcai butiksoron nézelődhetsz.

A kirándulás negyedik napján a reggeli után lehetőséged lesz még néhány órát eltölteni a tengerparton, megmártózni az Adria hűs habjaiban. Ezt követően visszaindulsz a csoporttal Szlovénián keresztül Magyarországra. Útközben pihenő lesz Trojaneban, ahol megkóstolhatod a híres óriásfánkot. A finomság népszerűségét habkönnyű tésztájának és nem hétköznapi méretének köszönheti. Olyan nagy, hogy alig fér el az ember tenyerében. Kérhetsz lekvárosat és csokimázosat is. Ez utóbbit finom kókuszreszelékkel is meg szokták szórni.

Jó utat kívánunk!

1033 Budapest Polgár u. 8-10
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tengerparti feltöltődés Jesolóban. 4 nap / 3 éj, 3-csillagos szállás, félpanzió, utazás felsőkategóriás autóbusszal és idegenvezetés egy főnek. Olaszországban kirándulási lehetőséggel Velencébe és Veronába, útközben pedig a Skocjan barlang megtekintése. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás időpontja: 2018.08.31. - 09.03. (péntek-hétfő) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • Kötelezően külön fizetendő: ügyfél regisztrációs díj (1.200 Ft), útlemondási biztosítás (1,8%)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére