79.900 Ft helyett 57.600 Ft: Exkluzív wellness és városnézés Egerben, a Hotel Eger & Park vendégeként, 3 nap / 2 éjszaka 2 személyre félpanzióval, wellness használattal, február végéig

Ajánlat kód: 32596
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

57.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32596

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Eger városát, hódítsátok meg a várat, élvezzétek a mesés gasztronómiát és töltődjetek fel a Hotel Eger & Park hangulatos wellnessében!

Felhasználható

  • 2019. január 11-február 28.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás
  • Bőséges svédasztalos reggeli
  • Tájjellegű ételeket kínáló svédasztalos vacsora, élő zene kíséretében (étkezések árai a kapcsolódó szervízdíjjal értendőek, szervízdíj az árban benne foglalt)
  • 1 alkalommal felnőtt Vendégek részére, welcome ital a szálloda drink bárjában. Elsősorban a helyi bortermelők kiváló nedűit kínálják.
  • 1 alkalommal felnőtt Vendégek részére 20 perc Sensolite fényágy használat, mellyel egészségmegőrzésre van lehetőségük. /Szállodába történő érkezésük után kérjük, mielőbb foglaljanak egy Önöknek megfelelő időpontot!/
  • Wellness részleg szolgáltatásaival: úszó-, élménymedence és pezsgőfürdők, elhúzható tetővel fedett élménymedence, gyermekmedence szolgáltatásai
  • Szauna világ – finn szauna, bioszauna, gőz kabin, aromakabin, oxigénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infrakabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna
  • Fürdőköntös szobai bekészítés
  • Wellness és szauna törölköző, lepedő használat
  • Gyermekeknek játszószoba és játszótér használat
  • Teremgarázsban csocsó, asztaltenisz, óriás sakk és társasjáték, ugráló iskola, lengőteke és mini golf pálya használatának lehetősége
  • Recepción térítésmentes turistatérkép

Az ár nem tartalmazza

  • Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke: 450 Ft/fő/éj

Felár

  • Kedvezményes áron történő parkolás a szálloda sorompóval zárt, kamerával megfigyelt területén: 1.500 Ft helyett 600 Ft / autó / éj

Egerben az a jó, hogy itt igazán mindenki megtalálhatja a maga szórakozását! A kultúra és történelem iránt érdeklődőknek valóságos kincsesbánya a vár és az egyéb izgalmas helyszínek, de a panoptikum és a katakombák a kalandokat keresőknek is felhőtlen szórakozást nyújt!

A térség gazdag a termálvízben, így több színvonalas fürdő is várja azokat, akik a medencékben ejtőznének!

S akkor még nem beszéltünk Eger leghíresebb „termékéről”, a gasztronómiáról, s elsősorban a borokról: a Szépasszonyvölgy kihagyhatatlan célpontja minden egri kirándulásnak!

Park Hotel**** épületszárny

A műemlék jellegű épület már közel száz éve szolgálja Eger idegenforgalmát. A polgári hangulatában berendezett épületében lakosztályok, delux szobák és superior kategóriás szobák várják a pihenni vágyókat!

A Park Hotel**** épület együttes a Hotel Eger**** épületszárnyán keresztül, egy belső és zárt folyosón keresztül közelíthető meg. A Park Hotel**** komplexumban találkozhatsz a barokk stílusban kialakított szobákkal, lakosztályokkal. Továbbá ezen épület részben került kialakításra az étterem, a téli kert, valamint a nyári időszakban igénybe vehető Gesztenyés terasz is.

A nyári időszakban a teraszról kényelmesen megközelíthető gyermekjátszótér vagy akár a város legszebb parkja, az Érsekkert is.

A kellemesen elfogyasztott ételek után itt a Park Hotel**** részben van lehetőség egy házi készítésű sütemény vagy egy forró kávé elfogyasztására is, hiszen a Kávézó – Cukrászda is itt áll a kedves Vendégek rendelkezésére.

Azon látogatók részére, akik szívesen hódolnak a cigaretta vagy szivar szenvedélyeinek, ezen objektumban bátran hátra dőlhetnek, hiszen a Szivarszalon kényelmes bőrkanapéi állnak szolgálatukra.

Hotel Eger**** épületszárny

A Hotel Eger**** épületszárny a szálloda bázisának is hívható. Itt került kialakításra a Vendégek fogadására kialakított Recepció valamint a felüdülést szolgáló Gyógyászati részleg és a Wellness fürdő. Az objektum részét képezi még a szállodai földszinten található internet- és gyermeksarok valamint Piano Drink bár, ahol tematikus esteken kellemes bárzenével várják a kedves Vendégeket. Az épület szárny 2013.-as évben egy teljes megújuláson esett át, ezzel is elősegítve, hogy már ezen részen is a 4****-os minőségben biztosíthassák a kényelmet.

A 177 szoba komplex belsőépítészeti átalakítása során teljesen új bútorzattal rendezték be a szobákat, valamint a szobák fürdőszobái és erkélyei is új burkolattal idomulnak a modern és lendületes stílushoz.

A pezsgő, modern színvilág és a kényelmes, funkcionális berendezés minden vendégkör számára tökéletes megoldást kínál. A szobák nagy részéhez – utcafronti vagy Érsekkerti kilátással rendelkező – erkély is dukál. Az innovatív felújítás során fontos szempontként gondoltak a családdal érkező Vendégekre és immáron több családi szobával, apartman szobával valamint egymásba nyitható szobákkal biztosítanak tágas tereket a pihenéshez.

A szobák felszereltségében megtalálható: légkondicionálás, WIFI csatlakozási lehetőség, minibár, televízió, telefon. A fürdőszobában hajszárító. Valamennyi szobában két ágy található, az ágyak igény szerint össze vagy széthúzhatóak. Az ágyak mérete egységesen 90cm x 200 cm. Ezen épületünk I. emeletén szívesen fogadjuk házi kedvencedet is!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Exkluzív wellness és városnézés Egerben, a Hotel Eger & Park vendégeként, 3 nap/2 éjszaka 2 személyre félpanzióval, wellness használattal, február végéig

Fontos

Felhasználható • 2019. január 11-február 28

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére