Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

7.990 Ft helyett 5.990 Ft: Váltsd valóra erotikus álmaidat! Lust Date Sex Hunting szexi társasjáték pároknak szolidabb és merészebb feladatokkal az izgalmas estékért!

Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.990 Ft 25% 2.000 Ft

Akció Leírása

Tölts el pároddal egy igazán izgalmas estét és valósítsd meg legmerészebb erotikus álmaidat!

A játék során eldönthetitek, hogy a lágyabb, inkább a partner megismerését szolgáló feladatokat hajtjátok végre vagy a merészebb ötleteket részesítitek előnyben!

Minden játékkártyán két feladat található, a játékos ezek közül választhat. Így a játék lehet egy egyszerű, kellemes elfoglaltságot nyújtó szexi játék vagy egy igazi erotikával és népszerű fantáziákkal fűszerezett szexkaland.

Lust Date Sex Hunting szexi társasjáték pároknak

A játék célja a jutalomkártyák megszerzése! Az ajándékkártyákon található szexjutalmak rögtön a játék végén beválthatók vagy elraktározhatók későbbre és napokig kellemes kényeztetésben lehet része a nyertesnek. A nyertes az ajándékkártyákból úgy állíthatja össze szexi kívánságait, ahogyan eddig csak álmaiban tehette!

A játék tartalma:

  • 24 db jutalomkártya, mindegyik kártyán két felirattal, egy a kezdő párok ismerkedésében segít, a másik merészebb és intimebb
  • 72 db feladatkártya szintén két feladattal a kezdő és a haladó szerelmesek részére
AlkuPont - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Alkupon Bolt
1074 Budapest, Hársfa utca 21
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lust Date Sex Hunting szexi társasjáték pároknak kezdeti ismerkedéshez vagy erotikus álmaid valóra váltásához. 24 db jutalomkártyával, mindegyik kártyán két felirattal, egy a kezdő párok ismerkedésében segít, a másik merészebb és intimebb. 72 db feladatkártyával, szintén két feladattal, a kezdő és a haladó szerelmesek részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Kiszállításhoz és Pick Pack Pontos átvételhez az Alkuponodat először be kell váltani a www.alkuponbevaltas.hu oldalon. A kiszállítási díjakról és személyes átvételi információkról ide kattintva tájékozódhatsz. A személyes átvétel ingyenes az Alkupon Boltban, az Oktogonnál (1066 Budapest Teréz krt. 8). Nyitva tartást nézd meg az oldalon.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére