Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

7.990 Ft helyett 5.990 Ft: Látogatás a XIV. Levendula Fesztiválra, a mesés Tihanyba, egynapos buszos utazás 1 személy részére csoportkísérővel, június 23-án

Budavár Tours Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.990 Ft 25% 2.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Vegyél részt Te is a híres tihanyi Levendula Fesztiválon és látogasd meg a tihanyi nevezetességeket!

Tihany életében a levendula fontos és kiemelt szerepet játszott mindig és a mai napig jeles hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Ezek a hagyományok elevenednek fel minden évben a Levendula Fesztiválon. A fesztivál fénypontja a levendula-aratás, amelyen bárki részt vehet!

Tihanyba érkezvén első állomásotok a Tihanyi Bencés Apátság. Apátság megtekintése után sétát tesztek az Apátságot és a Visszhang-dombot összekötő Pisky sétányon, ahol mindenki gyönyörködhet a "tipikus" tihanyi látképben. A Visszhang-dombon kipróbálhatjátok a híres Tihanyi visszhangot, amely a közhiedelemmel ellentétben működik. Innen nem messze megtekinthetitek a Kálvária dombot, majd megkóstolhattok egy finom süteményt vagy ihattok egy kávét a méltán híres Rege cukrászdában

Következő állomásotok a Levendula Ház lesz, amely Tihany történetét és élővilágát mutatja be. A Levendula ház után szabadidő következik. Ekkor ellátogathattok a Belső-tó partján rendezett, helyi hagyományokra épülő, táji kötődésű Levendula Fesztiválra. A fesztiválon érdekes programok, fellépők és árusok sokasága vár rátok!

A délután folyamán 2 érdekes programon vehettek még részt: a barátlakások és a Ciprián forrás megtekintésén.

A tihanyi barátlakások a X-XI. század környékén keletkeztek, bizánci rítusú szerzetesek lakták azokat. Érdekesség, hogy az épen maradt három remetelak Közép-Európa egyetlen épen maradt remetetelepe. 1913. óta lehet az üregeket megközelíteni kényelmesen, ekkor készült el a hozzájuk vezető ösvény. Nem messze innen lelhető fel a félsziget egyetlen működő rétegforrása, a Ciprián-forrás, amely ma is enyhíti a megfáradt túrázók szomját.

A kis túrázás után felkeresitek a Szedd magad! levendulamezőket, ahol mindenki kedvére gyűjtheti be a legfinomabb és legértékesebb aromájú levendulát.

A Szedd magad! program után indultok vissza Budapestre, ahová a kora esti órákban érkeztek meg élményekkel és levendulával gazdagodva.

Indulás

  • Szombat reggel találkozás 06:00 órakor a Népligetben, a Hell Miksa sétányon, a Planetárium táblánál, majd 06:15-kor utazás Tihanyba autóbusszal, melyet gyakorlott sofőr vezet.

Fontos információk

  • Az utazás időpontja: 2018. június 23., szombat
  • Útlemondás-biztosítás: 1%
  • Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő
  • Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő
  • A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után maximum az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fő díj ellenében

Belépődíjak (tájékoztató jelleggel):

  • Apátság: kb. 1000 Ft/fő
  • Levendulaház: kb. 1000 Ft/fő

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Látogatás a XII. Levendula Fesztiválra, Tihanyba. Autóbuszos utazással. Csoportkísérővel

Fontos

Beváltható: 2018.04.10. - 2018.06.10.
Az Alkupon megvételét követően előzetes foglalás szükséges kuponszám és titkos kód megküldésével: ertekesites@budavartours.hu • Indulási időpontok: 2018. június 23 • Útlemondás-biztosítás: 1% • Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő • Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő • A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után maximum az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fő díj ellenében • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére