7.990 Ft helyett 4.990 Ft: Séta a bécsi adventi forgatagban és vásárlás a hatalmas Shopping City Süd bevásárlóközpontban, egynapos buszos kirándulás 1 személyre 2 időpontban

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

4.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
Bécs, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Szerezd be a karácsonyi ajándékkülönlegességeket a Shopping City Süd bevásárlóközpontban és vessz el a bécsi adventi forgatagban egynapos decemberi kiránduláson!

Időpontok

  • 2018. december 14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást kényelmes autóbuszon
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Regisztrációs díjat (1.500 Ft), amely a buszon fizetendő
  • Belépőjegyeket
  • BBP-biztosítást
  • Fix helyfoglalást a buszon: 1.000 Ft / fő. (opcionális)

Program

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából a választott napon 6.00 órakor (találkozó 05:30-tól). Első utazási célpontunk a Bécs melletti Shopping City Süd, ahol a 173 000 négyzetméteren található, több mint 300 üzlet már karácsonyi ünnepi díszben, karácsonyi akciókkal várja, hogy igazán szép ajándékokat vásároljunk szeretteinknek, vagy csak elbóklásszunk a csillogó kirakatok előtt, esetleg igyunk egy igazi bécsi kávét a több tucat étterem és kávézó egyikében.

Ha idén valami különlegeset ajándékoznál családtagjaidnak, itt bátran válogathatsz, mert a Magyarországon is kapható termékeken túl számos igazi osztrák specialitás vár!

A néhány órás vásárolgatás után eljön azok ideje, akik szabadtéri adventi vásári hangulatra vágynak: tovább folytatjuk utunkat Bécsbe, a Schönbrunn előtti kulturális és karácsonyi vásárba. A vásárnak, amelyben ízlésesen feldíszített pavilonokban tradicionális kézműves alkotásokat és régi korok tárgyait, játékait vásárolhatjuk meg, a csodás kastély udvara ad otthont. De a kulináris élvezeteknek is kedvedre hódolhatsz: testet-lelket melegítő puncs, forralt bor, mézeskalács és számos osztrák különlegesség vár, miközben pörkölt mandula illata járja át a levegőt.

A karácsonyi vásárban átfagyva, a karácsony szellemével feltöltődve, fakultatív programként megtekinthetjük a kastély csodálatos termeit. Visszaindulás Budapestre a kora esti órákban.

Fortuna Travel

A Fortuna Travel elhozza Neked a környező országok csodáit! Rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat Európa legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaik kényelmes autóbuszaikkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőikkel örök élményeket szerezhetnek! Pihend ki magad, szippants egyet a hegyi levegőből vagy épp ámulj el a világ legszebb tórendszerén!

Jó utat kívánunk!

Bécs, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Séta a bécsi adventi forgatagban és vásárlás a hatalmas Shopping City Süd bevásárlóközpontban, egynapos buszos kirándulás 1 személyre 2 időpontban

Fontos

Beváltható: 2018.12.20.-ig
A kupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére