7.990 Ft helyett 2.390 Ft: Különleges ajándék nem csak Karácsonyra! Baba kéz / láblenyomat megörökítése egy varázslatos, személyre szabott Emlékidéző Képben!

Emlékidéző.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.990 Ft 70% 5.600 Ft
Emlékidéző.hu
www.emlekidezo.hu/

Akció Leírása

Baba kéz / láblenyomat megörökítése egy varázslatos, személyre szabott Emlékidéző Képben!

Az ajánlat tartalma

  • Különleges lenyomatkészítés tenyérről, talpról
  • Lenyomatkészítő Kisokos

Akár Karácsonyra, akár más alkalomra is szuper ajándék lehet Emlékidéző Képeink valamelyike. Emlékidéző Képeinkből itt tudsz válogatni: https://www.emlekidezo.hu/webshop/

Örökítsd meg a legkisebb családtag falatnyi kis kezének, lábának lenyomatát, vagy akár az egész család tenyérlenyomatát egy igazán igényes Emlékidéző Képben! E tüneményes képek megidézik a legcsodásabb emlékeidet, ezzel feldobják otthonod hangulatát, és bearanyozzák a szürke hétköznapokat is. Rendeld meg dekoratív Képeink valamelyikét és ajándékba adunk egy Lenyomat készítést segítő ötletkavalkád Kisokost, mely telis-tele van tippekkel, trükkökkel arra vonatkozóan, hogy a legkönnyebben készíthesd el ízlésed szerint a tökéletes lenyomatokat.

Emlékidéző Képeink 5 kategóriában készülnek:

  • Babák első kéz és/vagy láblenyomata
  • Családi közös emlék
  • A legszebb ajándék minden alkalomra
  • Karácsonyi ajándék
  • Testvérek közös emléke

Minden kategóriában több stílus közül lehet választani, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes Képet.

A választott és személyre szabott Emlékidéző Képet e-mailben küldjük ki megrendelőink e-mail címére nagy felbontású JPG formátumban, a PDF formátumú ajándék Lenyomatkészítő Kisokos kíséretében (melyben részletesen kitérünk a nyomtatáshoz szükséges papírlap, illetve a lenyomatvételhez szükséges festékválasztásra is). Válaszd ki Emlékidéző képeink közül a hozzád illő stílust és mi személyre szabjuk az általad megadott adatok és a feltöltött fotó alapján. Az elkészült képet e-mailben küldjük át neked egy ajándék Lenyomatkészítő Kisokos kíséretében, mely telis-tele van tippekkel, trükkökkel és praktikákkal, hogy a lenyomatvétel még a legkisebbek számára is a lehető legkönnyebb, gyorsabb és vidámabb legyen. Ezt követően rajtad a sor!

Egyedi Emlékidéző Képed nyomtatás után már csak a kis kezecskék vagy talpacskák festékes lenyomatára vár, hogy aztán akár a falra akasztva, akár ajándékként díszelegve sok sok örömöt okozzon. Mivel Emlékidéző Képedet e-mailben küldjük, annyi példányban nyomtathatod ki, amennyiben csak szeretnéd. Ezáltal akár egy kép rendelését követően is, a család minden tagjának készíthetsz egy-egy csodás, szívhez szóló ajándékot.

 

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Baba kéz/láblenyomat megörökítéséhez kínált személyre szabott, különleges Emlékidéző Kép

Fontos

Beváltható: 2018.01.31.-ig
Elérhetőségek: Emlékidéző.hu, https://www.emlekidezo.hu/, info@emlekidezo.hu, 06 20 / 85-11-168, https://www.facebook.com/emlekidezo.hu/

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére