7.620 Ft helyett 3.800 Ft: 10 darab 50%-os kedvezményre jogosító jegy a patinás Érdi Vigadó Étterem és Kávézóba, ahol fantasztikus házias fogásokat és specialitásokat kóstolhattok

Érdi Vigadó Étterem és Kávézó
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.800 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.620 Ft 50% 3.820 Ft
Érdi Vigadó Étterem és Kávézó
www.erdivigado.hu/

Akció Leírása

Vacsorázzatok akár nagyobb társasággal is féláron egy igazán patinás épületben, az Érdi Vigadó Étterem és Kávézóban!

Érd városa komoly fejlődésen esett át az utóbbi néhány évben, ennek eredménye az Érdi Vigadó Étterem és Kávézó épülete is, amely semmihez sem hasonlítható hangulattal és klasszikus eleganciával várja a finom ételekre és nyugodt, tartalmas beszélgetésekre vágyó vendégeit.

A rendkívül gazdag étlapon találsz kifejezetten házias jellegű fogásokat, de a legkiválóbb szárnyas és más húsos ételeket is érdemes kipróbálni, nem beszélve a csábító desszertekről.

Ráadásul havi szinten változik a nemzetközi kulináris konyha, így bármit ki tudtok próbálni. Ha ez nem lenne elég, akkor az a' la cart menü is folyamatosan frissül. Ezekről a tematikus hónapokról bővebben tudtok olvasni a brossúra belső oldalán.

Ha pedig már jól laktatok, akkor vár rátok egy jó kis séta a mesébe illő környezetben, hiszen az Érdi Vigadó épülete a Magyar Földrajzi Múzeummal egy közös ősfás parkot zár be, illetve a terasz is itt található.

Bátran tudjuk ajánlani az Érdi Vigadó Étterem és Kávézót, ha egy üzleti ebédet szeretnétek lebonyolítani, vagy ha a családotokkal, barátaitokkal, akár egy nagyobb társasággal szeretnétek beülni valahova. Itt szülinapokat, évfordulókat is bátran ünnepelhettek, hiszen az étterem bája minden alkalomra tökéletes.

Az ajánlatban szereplő kuponfüzet 10 darab jegyet tartalmaz, amely mindegyikével 50%-os áron fogyaszthattok. Egy jegyet legfeljebb 2 személy használhat, egy időben pedig maximum 4 jegy használható fel 8 fő erejéig. A kedvezmény az egész éttermi számlára igénybe vehető, de akciós ajánlatokra, menükre és italokra nem vonatkozik.

A kuponfüzetet egészen 2016. szeptember 30-ig felhasználhatjátok, de a tippünk az, hogy nem fog addig kitartani; a pazar fogások ugyanis garantáltan hamar visszacsábítanak Titeket az Érdi Vigadó Étterem és Kávézóba!

A kuponfüzet első oldalán ízelítőt találhattok az étlapról, de az Érdi Vigadó Étterem és Kávézó honlapján a teljes étlapot megtekinthetitek.

Érkezés előtt ne felejtsetek el asztalt foglalni, hogy biztosan legyen helyetek!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 darab 50%-os kedvezményre jogosító jegy a patinás Érdi Vigadó Étterem és Kávézóba. Fantasztikusan gazdag étlap, exkluzív környezet, házias fogások. A kuponfüzet első oldalán ízelítőt találhattok az étlapról, de az Érdi Vigadó Étterem és Kávézó honlapján a teljes étlapot megtekinthetitek: az étlapért kattints ide

Fontos

Beváltható: 2016.09.30.-ig
Egy jegy maximum 2 főnek felezi le az ételfogyasztását • Egy időben maximum 4 kupon használható fel 8 fő erejéig • Személyes átvétel az Alkupon Boltban • A kuponfüzet felhasználható: 2016. szeptember 30- ig • Előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: 06 (23) 360 143, 06 (20) 944 7544, 06 (20) 937 2209 • Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-22, vasárnap 10-20 óra között • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére