75.000 Ft helyett 59.900 Ft: Gesztenye- és szarvasgomba-fesztivál a toszkán vidéken, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással és izgalmas fakultatív kirándulásokkal

Ajánlat kód: 28899
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28899

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vannak olyan országok, ahol a gesztenye szinte mindennapi része a hétköznapi gasztronómiának és nem csak az ünnepnapokon kerül az asztalra. A szőlő és a bor pedig természetesen az olasz emberek életének része. Add át magad Te is a toszkán életérzésnek 4 napos őszi kiránduláson!

Időpont

  • 2018.11.01-04. 75.000 Ft helyett 59.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (565 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Üdülőhelyi díjat 1,5 EUR/fő/éj/ turnus
  • Az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,5 EUR/fő/nap)

Felárak

  • Egyágyas felár nélkül foglalható két-, háromágyas szobában garantált társítással, indulást megelőző 15 napig!
  • Egyágyas felár: 17.900 Ft/fő/ turnus
  • Vacsora felár: 11.900 Ft/fő/ turnus

Kedvezmények

  • 3. ágyon 12 évig: -10% az alapárból

Fakultatív programok és belépők

  • Uffizi képtár (elzőzetes jelentkezéssel, itthonról foglalva lehetséges csak): 35 EUR/fő
  • Siena- San Gimignano fesztivál- Volterra: 40 EUR/fő
  • Firenze helyi idegenvezetés és közlekedési költség: 10 EUR/fő
  • Montecatini sikló: kb. 7 EUR/fő oda-vissza
  • Firenze/ Santa Croce templom: kb. 6 EUR/fő
  • Firenze/ Székesegyház: ingyenes
  • Firenze/ Pitti palota, Boboli kert kombinált belépő: kb. 7 EUR/fő (a belépővel az itt található Porcelánmúzeum, Ruhamúzeum is megtekinthető)
  • Siena/ Dóm: kb. 6 EUR/fő
  • San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő
  • San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő
  • Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Szállás

  • 3 éj szálloda*** Montecatini Terme-ben
  • A standard 3 csillagos szállodák Montecatini Terme városában a központ közelében találhatóak. A szállodák pontos nevét és leírását az aktuális indulás előtt egy héttel adjuk meg.
  • Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, a szobák nagy része balkonos és TV-vel felszerelt
  • Szolgáltatások: étterem, a szállodák nagy részében bár, recepció

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Fontos

  • Az esetleges elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az irodával való szerződéskötéskor derül ki.

1. nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba, Szlovénián keresztül, de útközben Trojane-ban megkóstoljuk egyik híres édességüket. Érkezés Montecatinibe. A szállás elfoglalása után, ha időnk engedi, akkor egy kis sétát tehetünk a fürdővárosban, vagy felvonóval meglátogathatjuk Montecatini Alto hegyre épült hangulatával magával ragadó, kis középkori városrészét.

2. nap: Firenze – Pistoia

Reggeli után indulás Firenzébe, Toszkána megunhatattan, nyüzsgő, lenyűgöző "fővárosába" (Városnézés helyi idegenvezetővel és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Firenze különlegessége leginkább abban rejlik, hogy műemlékei minden évszázadot, művészeti irányzatot felölelnek, és fantasztikus megjelenését a művészetek legjelesebb képviselői pecsételték meg az idő lassú múlásával. Gyalogos városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a Dóm tér nevezetességeit, és a híres Ponte Vecchio-t. mely Firenze másik szimbóluma, és évszázadok háborúit kiálló reneszánsz kori híd, az ősi aranymívesség őrzőinek bottégáival. Délután szabadidő vagy fakultatív program keretén belül megcsodálhatjuk az Uffizi képtár remekműveit (Ár: 35 EUR/fő, foglaláskor előre kérjük jelezni, helyszinen fizetendő), Szabadidő keretében felfedezhetik még a lépten nyomon elénk táruló nevezetességeket, majd beleveszhetnek a a hangulatos fedett piac rejtelmeibe. Hazafelé ellátogatunk Pistoia elragadó városába. Városnézés után visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Siena- San Gimignano-Volterra

A mai napunkat a gesztenye-és szőlőfesztiválnak szenteljük (Ár: 40 EUR/fő-ajándék borkóstolóval). Első megállónk Siena-ba, Toszkána gótikus gyöngyszemébe vezet. Felkeressük a híres kagyló alakú főteret a Piazza del Campo-t, a katedrálist, a világhírű városházát és a tér meghatározó tornyát, a Torre del Mangia-t is. Utunkat a tornyok városának is nevezett meseszép San Gimignano felé folytatjuk. Sétát teszünk az óvárosban, és többek között meglátogatjuk a katedrálist. Akinek kedve van, felmehet az egyik lakótoronyba is, ahonnan remek kilátás nyílik az elénk táruló sikátorokra, kis utcácskákra és magára az egyedülálló toszkán tájra is. Lehetőségünk lesz részt venni a városban minden évben megrendezendő, a tájra jellemző Gesztenye-és újbor fesztiválon. A helyi standokon megkóstolhatják a gesztenyéből és szőlőből készült finomságokat, majd San Gimignano-t elhagyva egy közeli farmon borkóstolóra invitáljuk Önöket: pár szelet bruschetta mellett ízlelgetjük a finom toszkán borokat. Ezt követően Volterra-ba látogatunk, mely az alabástrom hazája és Itália egyik legszebb középkori terével büszkélkedhet, girbe-gurba utcácskái pedig lenyűgözőek. Meglátogatunk egy egyedülálló alabástrom készítő műhelyt is, ahol a helyi kézművesek fantasztikus tárgyakat készítenek.

4. nap: Bassano del Grappa- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Útközben látogatást teszünk a Brenta folyó két partján fekvő Bassano del Grappa városkában, melynek hátterében élesen rajzolódnak ki a közeli, lenyűgöző szépségű hegyek. A festői város nevezetességei az 1209-ből származó, Palladió által tervezett, fából épült fedett Régi Híd, és a nyüzsgő főtéren álló óratorony, és a festői Dóm. Ellátogatunk a híres olasz törkölypárlatot, a grappát előállító gyárba és múzeumba, ahol megkóstolhatunk többfajta likőrt is. Ha az idő engedi, felmegyünk a Monte Grappa tetejére, melyet a magyar történelem lapjain az első világháború elfeledhetetlenné tett. A több tízezres emberáldozatot követelő csata eredményeképpen épített monumentális hősi emlékmű mutatja, hogy mintegy 5000 ismeretlen magyar honfitársunk pihen a falba helyezett bronztáblák mögött, a hegyoldalban a lenyűgöző tájra nézve.

Továbbutazás, majd érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gesztenye- és szarvasgomba-fesztivál a toszkán vidéken, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással és izgalmas fakultatív kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére