Lepd meg gyermeked egy igazán élvezetes kalanddal!
Fontos tudnivalók:
- A tanfolyamra 5 és 14 éves kor közötti gyerekeket várnak
- A kurzus tematikája: ismerkedés a csokoládé történetével, közös csokikészítés, kóstolás, játék
- A tanfolyamon belga csokoládé pasztilla az alapanyag, így a legjobb minőség biztosított
- A mesés ízkavalkád, ami várható: passiókaramellás, sós-mogyorós, málnás, sült meggyes, virágos, mangós bonbonok, málnás trüffelek, stb...
A csokoládé és a gyerekek: a vonzalom közöttük tagadhatatlan, és persze legyen a tányéron zöldség, meg gyümölcs is, de az édesség szeretetét tiltani hamvában holt próbálkozás lenne. Így a legjobb, amit tehetsz, hogy legalább a minőségi édességek szeretetére neveled a gyereket.
Ha a kicsik kiváló alapanyagból, saját maguk készíthetnek édességet, gyorsan megtanulják azt is, hogy a lényeg ne a cukorbevitel, hanem a minőség élvezete legyen. A kurzusra 5-14 éves kor között várják a leendő csokiszakértőket, exkluzív, nyugodt, budai környezetben.
A csokiműhelyben játékosan tanítanak és minden lépést együtt tesznek meg a gyerekekkel. A kurzuson segítséget nyújt Juhász Lilla csokoládéigazgató, a zürichi Csokoládé Akadémia tanítványa, és Benkocs Bella, aki többéves csokoládékészítő múlttal rendelkezik.
Extra meglepetésként a workshopon tündéri fotók is készülnek Benkő M. Fanninak köszönhetően (WeArtPhotostudio), hogy az édes emlékekből örökre maradjon anyunak és apunak is.
A Süß – Édes Életről
A Süß – Édes Élet elkalauzol a mennyei csokoládék és bonbonok világába. Valamennyi termékük kézzel készül, belga csokoládé pasztillából (Callebaut), az alapanyagok közül pedig kizárólag kiváló minőségű kézműves termékeket használnak fel. Fő profiljuk a bonbon és a figurális csokoládék készítése. A mesés ízkavalkádban olyanok is szerepelnek, mint például a pálinkás, a boros, a passiókaramellás és a sósmogyorós.
Legyen szép napod!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról