7.500 Ft helyett 3.990 Ft: Frissülj fel - kényeztető, aromaolajos wellness masszázs, és bőrfiatalító testradírozás, légiesen könnyed, édes eperillattal, 60 percen át

„Eperfelhő” wellness masszázs bőrfiatalító testradírozással
Cascade Wellness&Beauty
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 47% 3.510 Ft
Cascade Wellness&Beauty
Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
smgrelax.wixsite.com/smgrelax

Akció Leírása

Vesd bele magad az eperfelhőbe, és lazíts, szépülj!

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • „Eperfelhő” kényeztető, aromaolajos wellness masszázs, és bőrfiatalító testradírozás, frissítő, légiesen könnyed, édes eperillattal, 60 percen át, hölgyeknek

A szépségápolásban bőrápolóként is népszerű eper élénk színével és csábító illatával derűt, lendületet visz életedbe. A csodás, természetes és kényeztető, eperillatú testradír, illetve az ápolókrémek és olajok igazi élménnyé varázsolják a masszázst.

Az első lépés egy bőrradírozás és ápolás egyben. A tengeri só gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és mélyen a pórusokba juttatja a tápláló olajokat. Az olíva-, mogyoró-, szőlőmag- és argánolaj puhítja, hidratálja, megfiatalítja a hámtakarót. Tartalmaz árnika-, és ginseng-kivonatot, A-, és E-vitamint.

Ezután jöhet az igazi epres kényeztetés! A testet és a lelket egyaránt simogató, aromaolajos, aromaterápiás wellness masszázs, amelyet egy természetes, bőrbarát összetevőket tartalmazó, növényi alapú olajjal végeznek.

Az összetevők kiválóak, az argánolaj és az E-vitamin gyengéden ápolja, puhítja a bőrt. A zamatos eper illata pedig kényeztető, aromaterápiás hatású, elősegíti a relaxációt.

A masszázs izomlazító, vérkeringés-serkentő, méregtelenítő, stresszoldó hatású, kitágítja a bőr kapilláris ereit, ezzel növeli a sejteket tápláló anyagok felvételét és segít a méreganyagok eltávolításában. A fokozott vérkeringés biztosítja a megfelelő nedvességtartalmat, így maradhat a bőr feszes, rugalmas és gyönyörű.

A masszázs végén egy csodás, intenzív, természetazonos, édes eperaromával finoman átdörzsölik a bőröd. Az illat tartósan megmarad, így igazi, derűs, nyári eperfelhő kísér majd egész nap!

A szalonról

A Cascade Wellness & Beauty az alakformálás és a wellness terápia nagymestere. A szalon széles körű szolgáltatásokkal segíti, hogy igényeid szerint szépülj, fogyj, feszesítsd bőröd vagy éppen kellemesen ellazulj. Látogass el hozzájuk, és akár vidd magaddal barátnődet is, együtt ugyanis könnyebb és szórakoztatóbb az alakformálás!

Legyen szép napod!

Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
Nyitvatartás: H-Sz· 9:00–21:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

„Eperfelhő” kényeztető, aromaolajos wellness masszázs, és bőrfiatalító testradírozás, frissítő, légiesen könnyed, édes eperillattal hölgyeknek, a Cascade Wellness & Beauty-tól. A kezelés 60 perces és egy fő részére szól. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2019.01.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges, az Alkuponod kódjainak megadásával, telefonon vagy emailben: 06 (70) 619 6612, cascadeinfowellness@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére